T The Walrus New member 1/11/06 #29 אז מה גם בצליל המוכר פתח איתי בשיחה ארוכה כשהוא ראה שבחרתי את selling england ואת in the court of the crimson king...
אז מה גם בצליל המוכר פתח איתי בשיחה ארוכה כשהוא ראה שבחרתי את selling england ואת in the court of the crimson king...
A Anuerysm New member 3/11/06 #32 אולי זה היה ככה כשקניתי את סלינג אינגלנד קניתי ביחד איתו את דה וול אז כשהמוכר ראה שאני קונה את סלינג אנגלנד, הוא הניח שזה אלבום ברמה של דה וול ואז כשהוא ראה שעוד מישהו קונה את זה אז הוא נזכר בי
אולי זה היה ככה כשקניתי את סלינג אינגלנד קניתי ביחד איתו את דה וול אז כשהמוכר ראה שאני קונה את סלינג אנגלנד, הוא הניח שזה אלבום ברמה של דה וול ואז כשהוא ראה שעוד מישהו קונה את זה אז הוא נזכר בי
D david gilmour1990 New member 28/10/06 #11 אולי במקרה קוראים לו אדם??? חח כי אם כן אז גם לי קרה אותו מקרה בכלי זמר בדיזינגוף בת"א
ת תמונע New member 29/10/06 #14 גם את אדם אני מכירה ../images/Emo13.gif אבל לא, זה היה בסניף בראשון. אדם אמר לך על גילמור בפסח?
D david gilmour1990 New member 30/10/06 #19 חחח... כל פעם שאני מגיע לדיזינגוף אז יש לי שיחה עם אדם הוא באמת נותן חשק לקנות מהם משהו חחחח