גילמור לארץ הקודש?

תמונע

New member
גילמור לארץ הקודש?

נכונות השמועות בדבר בואו של הגילמור בחג המצות? תודה רבה על התייחסותכם.

תמונע

New member
בכלי זמר,

יש מוכר שמטורף על דיוויד גילמור. הוא שמע שישבתי שם וניגנתי SOYCD, אז הוא ניגש אליי והתחלנו לדבר. שאלתי אותו אם הוא היה בהופעה של ווטרס, הוא אמר שלא מכיוון שבעיניו ווטרס זה לא פינק-פלויד, ואז הוא הוסיף: "שמעת שיתכן וגילמור יגיע בפסח?" הוא כל הזמן מהלל את גילמור וזה, הוא נראה לי אחד שדי יודע עליו, אבל כמובן שהטלתי ספק בדבריו ולכן הגעתי הנה.

loomer4

New member
לך תדע שזאת לא שיטת מכירה ../images/Emo8.gif

אולי הכל תכסיס זול כדי להתחבב עליך. "היי, המוכר הזה נחמד, בוא נקנה גיבסון".

nadavkrv

New member
או ש...

"היי, המוכר הזה נחמד, בוא נקנה פסנתר כנף של ימהאה!"

תמונע

New member
הוא בכלל לא דיבר על זה

פשוט בא, שמע שניגנתי, דיברנו קצת, ולא על רכישת כלי כלשהו וזהו, הוא הלך. ...

The Walrus

New member
זה שיטת מכירה ידועה

אנשים אוהבים לקנות ממי שהם אוהבים. הוא קלט שאת אוהבת פינק פלויד, אז הוא החליט לנצל את זה כדי להתחבב עליך... אנשים קונים ממי שהם אוהבים. אם התייחסו אליך יפה, תהני בביקור שם. תרצי לבוא לשם שוב, תרצי לקנות משם... הכל פסיכולוגיה.

ומה עם האפשרות שאולי

שהעובד הוא אדם סימפטי שבאמת ובתמים פנה אליו כדי לדבר איתו על נושא שכנראה שניהם אוהבים?

Anuerysm

New member
זה גם עובד בכיוון ההפוך

המוכרים של טאוור רקורדס (בפתח תקווה) הם אנשים חלאות זבלות לא מבינים במוזיקה בגרוש כשבאתי פעם אחת כבר לקנות דיסק ומי שלפני היה חסר בשני שקל אז הוא שאל את המוכר אם הוא מסכים לוותר לו והמוכר צחק לו בפנים שמתי את הדיסק על השולחן ויצאתי מהחנות לעומת זאת בתו השמיני כשקניתי את נגיעות של ברי סחרוף, אפשר לראות שהמוכר לא סתם איזה אידיוט כשהתקרבתי עם הדיסק ביד הוא עשה חיוך כזה של "אחלה בחירה"

loomer4

New member
../images/Emo45.gif התו השמיני זאת חנות איכותית

אבל ממש, מוכרים שם הם כמו חברים שלך שבאו לקנות איתך, מריצים איתך בדיחות, ונמחדים בטירוף, שלא נדבר על המחירים הזולים. יצאתי ג' יפית...

flowerboy69

New member
לא...הוא בטח חייך כי כשהוא

ראה את הדיסק הוא זמזם את השיר money של הפלויד כשהוא דמיין את הכסף נכנס לקופה...

Anuerysm

New member
האמת שזה היה ככה

חבר שלי היה בחנות והוא שאל אותי אם אני רוצה משהו בטלפון אז אמרתי את נגיעות של ברי סחרוף אחר כך הוא סיפר לי שהוא קנה איזה אלבום של sum41 וכשהוא לקח גם את נגיעות אז הוא ראה שהמוכר מבסוט ממנו #:

למעלה