המ. ומתי ציינתי שאני יודעת פרסית?
פ פוטר יא סקסי New member 12/10/06 #29 ../images/Emo12.gif מתי אמרתי את זה? אני אפילו לא באה למפגש . אתה מתבלבל.
L Looking4CoolName New member 12/10/06 #32 לא למפגש הזה. זה שלפניו, ולא הגעת. ואת כן מדברת פרסית. או שלא.
L Looking4CoolName New member 12/10/06 #33 אהמ, היינו אימפריה פעם! ../images/Emo3.gif ועוד נחזור להיות...
D dוDav New member 12/10/06 #24 אני יודע שתיים וחצי../images/Emo3.gif עברית, אנגלית (בצורה די שוטפת) ואיטלקית (לא שוטפת אבל אני עדיין לומד)
אני יודע שתיים וחצי../images/Emo3.gif עברית, אנגלית (בצורה די שוטפת) ואיטלקית (לא שוטפת אבל אני עדיין לומד)
L Looking4CoolName New member 12/10/06 #34 ואני יודע שלוש שפות שוטף. [!!] פרסית, עברית ואנגלית. זה אומר שאני יותר חכם מאנשים אחרים שיודעים שפה אחת?
ואני יודע שלוש שפות שוטף. [!!] פרסית, עברית ואנגלית. זה אומר שאני יותר חכם מאנשים אחרים שיודעים שפה אחת?
מ מה יא New member 12/10/06 #39 הע, אני יודעת גם ערבית../images/Emo11.gif../images/Emo96.gif בערך כמו אנגלית. ברמה של להצליח לדבר, לקרוא ולכתוב באופן בסיסי.
הע, אני יודעת גם ערבית../images/Emo11.gif../images/Emo96.gif בערך כמו אנגלית. ברמה של להצליח לדבר, לקרוא ולכתוב באופן בסיסי.
פ פרנק Oמטילדה מאוהבתO New member 13/10/06 #47 הלוואי עליי../images/Emo69.gif../images/Emo71.gif../images/Emo48.gif לא נראה לי שאני אקלוט משהו עם המורה הזאת. אבל רק עוד שנה וכאלה.
הלוואי עליי../images/Emo69.gif../images/Emo71.gif../images/Emo48.gif לא נראה לי שאני אקלוט משהו עם המורה הזאת. אבל רק עוד שנה וכאלה.
L Looking4CoolName New member 11/10/06 #9 היום היה לה הרצאה באייקון. ואחרי לילה מוזר לחלוטין - אני ועידו נרדמנו, והוא לא הספיק להגיע להרצאה שלה בזמן.
היום היה לה הרצאה באייקון. ואחרי לילה מוזר לחלוטין - אני ועידו נרדמנו, והוא לא הספיק להגיע להרצאה שלה בזמן.
פ פוטר יא סקסי New member 11/10/06 #16 אהאהההאהא, אייקון../images/Emo7.gif עכשיו כל פעם שאני אשמע את השם אני אתחיל לייבב על ההחמצה העצומה . (טיפשה יובל, טיפשה!)
אהאהההאהא, אייקון../images/Emo7.gif עכשיו כל פעם שאני אשמע את השם אני אתחיל לייבב על ההחמצה העצומה . (טיפשה יובל, טיפשה!)
מ מגניפיסנט New member 12/10/06 #35 ומה עם אודי הוא לא טיפש ? אודי טיפש גדול הוא לא בא לאייקון לא נורא יש גם היום (אבא שלי מרצה ) ומחר ושבת (למרות שאני לא באה שישי שבת ...)
ומה עם אודי הוא לא טיפש ? אודי טיפש גדול הוא לא בא לאייקון לא נורא יש גם היום (אבא שלי מרצה ) ומחר ושבת (למרות שאני לא באה שישי שבת ...)
H half blood Yemenite New member 12/10/06 #37 ממ הרמיוני, אנחנו יודעים שמליסנט בלסטרוד מכוערת, אף אחד לא הולך לדעת שזו את"