גילי עשתה את זה שוב!!!!

גילי עשתה את זה שוב!!!!

עוד טעות של גילי והפעם ענקית!!!(לטעמי לפחות,ואני דווקא מאלה שמאד אוהבים את התרגום וחושבים שהוא מעולה!) אני קוראת לי להנהתי את הארי פוטר וח"ס באנגלית ופתאום אני קוראת משפט שלא מוכר לי מהספר בעברית.... הנה ציטוט: "Hermione,we know Millicent Bulstrode's ugly,no one's going to know it's you." (ה"פ וח"ס,שיקוי הפולימיצי,עמ'163 ,גרסא בריטית[רון להרמיוני אחרי שהיא הופכת לחתול ואמורת להם שהיא לא באה איתם]) פתחתי את הספר בעברית וקראתי את כל העמוד הזה כמה פעמים...והקטע לא היה שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גילי החסירה משפט!!! לדעתי לפחות זה יותר מכל הטעויות האחרות שתפסנו אותה שהיו די קטנוניות....אני לא באה להאשים אותה או משהו,היא גם באנדם שועשה טעויות אבל פשוט הייתי ממש מופתעת כשראיתי את זה..... יכול להיות שבהדפסות הבאות תיקנו את זה....מי שיש לו הדפסות חדשות שיבדוק כי לי יש את הספר מאחת ההדפסות הראשונות.....זה בעמוד 227 נצל"ה מישהו ראה השטן לובשת פראדה??? הקטע ההוא שהיא משיגה לתאומות של מריל סטריפ(נדמה לי שקוראים לה בסרט מירנדה או מרינדה או משהו כזה) את הטיוטה של הספר השביעייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא פיייייייררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני גם רוצה אמא עם קשרים כאלההההה!!!!!!!!!!(לא שזה היה עוזר לי לקבל את הטיוטה אבל בכל זאת)

כן

אני מניחה שלזה באמת אפשר לקרוא טעות
אני לא זוכרת איפה אבל קראתי את התגובה שלה. קוראים פנו אליה ובאמת במהדורות חדשות יותר של הספר התקלה תוקנה. זו דווקא משפט מצחיק XD

Jihan93

New member
אני חושבת שיש לי את המשפט../images/Emo63.gif

הזה בספר. נדמה לי שאני עדיין יכולה להרגיש את הדמעות של הצחוק על הפנים שלי

YaeL GirL

New member
בדיוק לפני 5 דקות ראיתי את הסרט ../images/Emo6.gif

גמני רוצההההה טיוטה

אחח

ב"ה אם היה לי שקל מכל הפעמים שהיה את הכותרת הזאת בפורום הזה.. <הייתי יכולה לקנות שווראמה
> היא בן אדם,קורה. יש עליה לחץ לכתוב את זה בזריזות!

black robe

New member
נראלי שיש לי את זה דווקא../images/Emo63.gif

וזה לא כזה ביג דיל אם היא החסירה משפט, כולה בנאדם.

אנה92

New member
אני קראתי את הספר ברוסית

ודווקא אני זוכרת היטב את המשפט במהדורה הרוסית חחח

ToryMaster

New member
גם אני

אנגלית... זה גם לא כזה מסובך ללמוד, בהחלט לא מסובך כמו שזה נראה.

כי זו באמת שפת אם, או פשוט כי למדת?

(אני מתעניינת מאוד, כן. נושא האנגלית מאוד בוער לי לאחרונה)

הלוואי עלי אני מאד משקיעה באנגלית

אבל נדמה לי שאני אף פעם לא אלמד לכתוב/להתנסח...בהבנה אני כמעט מאה אחוז והקריאה שלי גם לא מזעזעת...

כל הכבוד לך../images/Emo45.gif.

אצלי העניין מתחיל להפוך לאובססיה קלה. אני קוראת פיקים באנגלית בלי סוף, משתדלת לקרוא גם ספרים, ובדיוק אתמול אפילו עשיתי מנוי לג'רוזלם פוסט. אבל העניין הוא שבאמת לא יוצא לי להשתמש בה, לכן אני מדברת נורא מקרטע
.

למעלה