גיליתי שאני בי

• פותח הנושא g29t
  • פורסם בתאריך

g29t

New member
גיליתי שאני בי

אני נשוי וחי טוב עם אשתי, אבל נמשך גם לגברים. מה עושים?

sutul

New member
אני בהחלט לא אגיד לך לבגוד

אתה צריך להכיר כבר את אישתך ואמור לדעת מה הדעה שלה בנושא אתה חושב שיש לה ראש פתוח והיא תישאר איתך? אבל גם לא להגיד לה מה אתה מרגיש זה שקר וגם סוג מסויים של בגידה כי אתה לא אומר לה מי האני האמיתי שלך לא חושב שעזרתי במיוחד אבל אנשים שצריכים עזרה לפעמים צריכים מישהו קרוב שיגידו להם מה שהם כבר יודעים לבטא בכל רם מה שהם כבר חושבים אוהד

כמו שכבר אמרו מעליי...

שב איתה לשיחה, תספר לה, זו אשתך... היא צריכה לדעת כאלה דברים... אלא אם אתה מתכוון לא לעשות כלום בנידון ואז אני לא חושבת שחשוב שתספר לה... בכולופן אולי בשביל לשבוע את הקרח תציע לה שלישיה, ככה גם אתה תתנסה וגם היא תהייה שם ככה שאולי היא תרגיש פחות נבגדת או משו כזה... בהצלחה!!!

אממ..

תעשה מה שאתה חושב לפי ההיכרות שלך עם אשתך, ודעתה בנושא קח בחשבון שדבר כזה יכול (במקרה הגרוע) לפרק נישואים והאם אתה מוכן לקחת רת הסיכון של זה אגב יש לכם ילדים?

anyzeany

New member
לדעתי

תבדוק את עצמך טוב טוב לפני שאתה מפרק בית ומשפחה.

uvita

New member
לא הגזמתם?

ישר להפחיד אותו עם פירוק המשפחה? אתם לא מכירים את אישתו ואת הזוגיות בינהם, לדעתי אין בעובדה שהוא ביסקסואל לגרום להם להיפרד, אלא אם היא ממש פרימיטיבית ומעדיפה לזרוק חיי משפחה ואהבה בשביל דעות קדומות. או אם הוא בוגד בה, אבל זה לא קשור דווקא להיוץו ביסקסואל, גם אם היה בוגד עם אישה, המצב ביניהם לא היה מזהיר. לדעתי, אתה מכיר אותה הכי טוב- איך לדעתך היא תקבל את זה. אני יודעת שאני לא הייתי רוצה להסתיר משהו כזה מבן זוגי, קל וחומר אישי . (*אישי=בעלי, פשוט לא אוהבת את המילה הזו)

Sensorium

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

אם אתה מרגיש צורך לספר לה, ספר לה, שתף אותה. מבחינה עקרונית, אין הבדל כל כך גדול הרי באופן כללי אתה נמשך לנשים, ועדיין (אני מניחה ומקווה) לא בוגד בה ונשאר נאמן לה, העובדה שאתה נמשך גם לגברים לא נותנת לך לגיטימציה להיות איתם, מבלי ידיעתה. בהצלחה וברוך הבא למועדון

למעלה