גיליתי את הפארקר!!

RoieL

New member
גיליתי את הפארקר!!

היום גיליתי את הפארקר! אמנם לא פארקר קלאסית אלא nitefly עם גוף מאש ביצות והיא שקלה כמו הסטראט שלי (בערך 7.5 פאונד). ולמרות שהפיאזו לא עבד (עשה רעשים) טולמרות שהייתי צריך להחליף מיתר כי ה- E הגבוה נקרע אני חושב שמצאתי את הגיטרה הבאה שלי
בכל מקרה, אני אקפוץ שבוע הבא לחלילית ביפו ואנסה עוד כמה פארקריות. ראיתי שהמחירים של חלילית לא רחוקים מהמחירים בחו"ל... אגב חיים, הנה הוכחה שמנגינה של 20 דקות על גיטרה בחנות אתה מכיר את הטיונרים (אגב, ספרזל ננעלים. אני מעדיף את השאלר כי לטעמי החלקים שאתה מסובב כדי לנעול את המיתר על המפתח נורא קטנים יחסית לשאלר. ממש דקים.

Kfitzi

New member
גילת פארקר... זאת ממש לא ה-פארקר.

המחירים שלהן בחלילית מפתיעים לטובה. כי לשם שינוי הן יקרות - אבל באופן דיי פרופורציונאלי. כמובן שבחו"ל אפשר להשיג אותן בפחות. סה"כ המחירון שלה בארץ זהה למחירון בארה"ב. העיניין הוא שלא ממש מוכרים במחיר מחירון בארה"ב. במיקוח קליל אפשר להוציא מוג'ו\קלאסיק חדשה ב12 ואיפלו פחות. כשחושבים על המחירים של גיטרות אחרות בארץ - זה בגדר ההגיוני. אבל בתחלס - לא תתפסו אותי קונה משם את הפארקר הבאה שלי... עדיין יקר בהשוואה לחול. משמעותית.

RoieL

New member
האמת היא שאני יכול להשיג הנחה בחלילית אבל לא

משנה
בכל מקרה, אמרתי לעצמי שאם התרשמתי כ"כ לטובה מהפרקר ה"זולות" (8500 שקל) אז אני בטח אתאהב ביקרות יותר והאמת שאני כבר מת לנסות אותן. לקחתי גם את החוברת של פרקר לשנת 2007 וכל דגם שם אני רוצה יותר מהקודם... אגב, תזכיר לי איזה פארקריות יש לך?

Kfitzi

New member
יש לי

קלאסיק 2002 - לפני וושבורן. מוג'ו 2006 - אחרי.

RoieL

New member
וואלה? וושבורן קנו אותם?

יש הבדלים מהותיים באיכות? במפרט?

Kfitzi

New member
יש הבדלים.

לא באיכות הגימור ולא ממש במפרט. ההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם - הצוואר והגוף יותר עבים, יש בהם יותר עץ והם מרגשים שונה ממה שהיה קודם. מי שלא אהב את הפארקרים הישנות - בהחלט יכול להיות שיאהב את אלה. הן מרגישות יותר כמו גיטרה סטאנדרטית ופחות כמו יצור חללי. אני אהבתי את הישנות. וגם את החדשות. הפיקאפים שונים (סטוק של סימור במקום קאסטום של דימרציו) - למרות שאפשר להזמין את הישנים גם היום. בשורה התחתונה - הגיטרה המרכזית שלי זאת המוג'ו החדשה. אני טיפה מעדיף אותה. למרות שלקלאסיק יש את האופי שלה. אסא למשל העדיף את הקלאסיק על המוג'ו. הן שונות מאוד אחת מהשניה.

ולדמן

New member
ואני גיליתי את הסנדברג קן טיילור-

שאם אתה חושב שהפארקר היא הבאה שלך,אני בטוח שהסנדברג תהיה הבאה שלי

למעלה