גיליתי את הבוקר.....

EOF

על הלחי הלא מגולחת...

עד מתי?

יאיימו שיעבירו את התקציב היום??? אלוהים שבשמים אם יש בך טיפת רחמים והיום זה יום שלישי ואומרים פעמים כי טוב אנא ממך שהתקציב הדבלי של המדינה לא יעבור!!!!! אחרת המצב יהיה עוד יותר נורא בארצנו, לא מספיק שיש כל כך הרבה ילדים רעבים, יתווספו עוד המוןןןןןןןן ילדים כתוצאה מכך! אז אנא ממך עשה נס גדול היום עם תקציב המדינה, שלא יעבור בבקשה!!!!!

קסומה

New member
בוקר טוב לכולם

פנטום, עזוב את זה שהם צריכים לקום בבוקר, הם גם התחילו לעבוד במוצאי שבת.............חחחחחחחחחח והדודו הזה, נגנב אתמול. היה נראה כמו שור מיוחם שרוצה להתנגח בצבע האדום. מיום ליום הוא נעשה מגעיל יותר.

sahr12

New member
בקר,בקר.....

אל תשכח מתי אנחנו מסיימים...אין לנו תמזל של האניגמטי...חחחחחחחחח בטח עכשיו..הוא מחליף צד בפוך....(ככה זה שאין משכנתא))

חתולון*

New member
בוקר טוב סער

להייטק זה מוקדם???? ול- down-tech ׁ(לשוטרים).. חחחחחח לצאת כל בוקר ב-6 זה בסדר??

sahr12

New member
תאמין לי אמריקה תפסתם...

NYPD...חחחחחחחח אני קם מוקדם יותר... בקר אור..

סער היום אני מחכה להפתעה אל תשכח

מאתמול...חחחחח אבל לא עכשיו לקראת הצהרים כי עוד מעט חוזרת למיטה החמהההההה לישון עוד קצת אז חכה עם זה קצתתתתתת התעמוד במילתך מאתמול?

sahr12

New member
אני חייב לך....היום גם אני יוצא..

מוקדם... מה שאלת אם יעמוד לי??????????חחחחחחחחח אני מקווה......חחח שינה נעימה..

חתולון*

New member
סער.....כשאני מאחר לעבודה

אני פשוט מפעיל את הסירנה..... במיוחד אם המזכירה אומרת שהקפה כבר מוכן.... ועכשיו הגיע זמן קפה..... ואאאו ואאאוווו ואאאאו... זו הסירנה PDBS משטרת באר שבע

חחחחחחחחחח,,,,,לכולכםםםםם,,,,,

קראתי את השרשור וצחקתיייייייייי על דודו הנפנטיל,, על זוגתו החדשה של אחחחחחחח,,,,,יאיר על ה"כותונת" של אשתו של,,, חחחחחחח,,,, בוקר טוב לכם,,,, ומיכלייייי,, לך

למעלה