גיליתי את הבוקר.....

גיליתי את הבוקר.....

לא להאמין....השעון עוד לא בכיוון של 7 ואני כבר מדשדש בשלוליות של הרחוב ונכנס למאפיה הפינתית בעקבות ריח הבייגלה החם. מוזיקה קצבית ב-99 אף-אם, ולא יאומן... בלי הפקקים המסורתיים של 08:00 בבוקר. וכרגיל, בלי מטריה, רוקד בדרך למשרד שלי... לעוד יום יפה....

מיכל31

New member
בוקר טוב מייקי

אני הכי אוהבת להגיע בין הראשונים למשרד... לשתות את הנטול שלי בשקט, לענות על מסרים... לפני כל ההמולה. בוקר טוב וגשום.

sahr12

New member
בקר יום שלישי פעמיים כי טוב...

איזה יופי.....מיכל תכין לי לשתות...מייקי יכבד אותי בחתיכת בייגל... בקר מושלם...... שיהיה יום יפה,מחוייך,ושקט לכולנו... נטלייה אוררו??????יש בניכן דימיון מסויים...חחחחח חוץ מזה שדודו טופז עשה תפאדיחות שלו...(טיפש).

מיכל31

New member
איזה כיף לי

מייקי מלמעלה סער מלמטה ... החיים הטובים. סערון נו טוב גם לך יש דימיון מסוים לאנטוניו ... לא ראיתי אותה ראיתי הבית הלבן... היא עדיין אדמונית כמוני?

sahr12

New member
את מתחילה על הבקר??חחחחח

תקראי תבדיחה הראשונה בסידרה......חחחחחח כן ,אדמונית אש...

בוקר טוב קולומובוס הישראלי....

האם הסיפור של "חצי יום בחיי מייקי" היתה הנבואה שהגשימה את עצמה? (מייקי מתעורר בשעות הבוקר החשוכות...)... יום יפה לך... ולכולם... מתחת לפוך החיים נראים לא רע...

מתחת לפוך...?

אילו מחשבות חולפות לי בראש על הבוקר...... היום אכתוב על החצי השני בחייו של מייקי... הם יותר מעניינים.

אני רק מקווה שהצנזור הראשי....

יסתיר מ"העם" את הפרטים החשובים

עוד הנאה של בוקר....

להיכנס לחדרים המחוממים של הגוזלים שלי, ולהסניף אותם לריאות לפני היציאה לעבודה.... והכותונת שלה....זה הטריקו שלי....

בקשר לפאדיחה של דודו

מסכנה בטוח קמה הבוקר עם סימן של שיניים. הוא התחרפן אתמול, לא שבכל פעם הוא מתנהג יותר נורמלי, כשעיניו נפגשות עם בחורה יפה.

לא נראה לי שהוא נשך אותה בכלל

היא סתם צווחנית, יפה בצורה מדהימה אבל מאוד קולנית כמה רעש עשתה שם חבל על הזמןןןןןןןןןן רק שדודו המעפן הזה באמת קרציה עם הידים, אבל מה שהכי עצבן אותי שלא הוציאו מילה על החברה החדשה של יאיר לפיד מרב מיכאלי הולגרית המגעילה בעיניי לפחות... רק דיבר על כמה לא נעים הגירושין, ואלק בכה לפני חודש בטח בכה שאישתו תפסה אותו עם המכוערת הזו מיכאלי.. יאיר לפיד היה בעיניי סמל לפני זה, עכשיו הוא ממש ירד לי מהעיניים כבר לא סמל בכלל! והכל בגלל ה"מציאה הזו" >>>>

sahr12

New member
קרן???????עיזבי את נשיכת החיבה...

אבל כשהיא שרה,הוא עומד מולה..ועושה..ללללללללללללל (את יודעת תנועת ההזמנה לירידה) בפנים שלה...ראאאאבבבבבבקקקקקקקקק...קצת כבוד למרואיינת.. אתה כבר אבא...לילדים גדולים...עשרות ילדים צופים בהערצה בנטלייה... הגזים,הגזים....

הכי מצחיק זה לראות את הריקוד

של אחד שתקוע לו משהו בתחת, בכל פעם שאני רואה את התנוןעות האלה, זה מגעיל אותי, הוא כנראה חושב שהוא רקדן מהסרטים.

סער אתה צודק אבל זה דודו העלוקה!

לא יעזור הוא אינפנטיל מוצהר, כמו ילד קטן שחייב לנגוע בהכל, אבל מה שנכון זה שלב טוב יש לו הבנתי שיום חמישי כל האירגון של יום טוב יום התרומות לילדים נזקקים כל התוכניות של אותו יום זה פרי רעיון שלו ואף הפקה שלו! כל הכבוד ללב הרחב שיש לו, בזאת אני מודה, הוא רגיש מאוד, ואיכפתי רק שובב גדול בכל מה שקשור לבחורות חחחח

קח קרבוסילן...

ויעבור לך הגזים... חחחחחחח.... בוקר טוב אחי השחום, החנון והרחום...

בוקר טוב מייקי ../images/Emo42.gif

אכן ההייטק מתדרדר...אנשים באים ב-7:30 לעבודה... עד מתי ???

למעלה