גילוי עריות XYZ

לטעמי יו"ר המועצה לשלום הילד

אינו מקור מוסמך להטיל על ציבור האדמה חמורה כמו פדופיליה כדהוא לא מגבה את דבריו בנתונים ועובדות שאפשר לבדוק.

מעניין שפתאום, כשעוסקים בדיני נפשות של ממש לא צריך עובדות ונתונים. אני בטוח שמחקרים המדעיים שלך באוניברסיטה לא היית מחשיב משהו שנאמר בשיחה עם עיתונאי כביסוס מדעי חד משמעי אפילו אם זה היה סטיבן הוקינג שאמר את זה.

אתה מודע לזה

שקשה לקבל נתונים מדוייקים מציבור שכולא את כל מצבור הרפש ושורף אותו בחצר האחורית שלו?

באותה מידה אתה לא יכול לדעת מה היקף העלמות המס של הציבור החרדי,כי לך תנסה להכניס פקחים באמצע יום לבני ברק או מאה שערים (קרו מקרים בעבר,עם יחס חסר פרופורציה של פקח=שוטר.)

נ.ב. איני מתיימר לומר את דעתי בנושא עד שלא יהיו בידי נתונים ברורים ומוכחים,רק חידדתי נקודה.

אני מודע לזה

וגם לזה שפדופיליה היא האשמה חמורה. אני חושב שכמשיתים האשמה כזו על ציבור שלם מוטב שיהיו בידי המשית נתונים שאי אפשר להתווכח איתם ולא אמירות ריקות מתוכן של אנשים ויהיו מומחים ככל שיהיו.

כאמור - רמת ההוכחות הנדרשת בדיון אינטרנטי

נמוכה באופן משמעותי מזו הנדרשת בדיון אקדמי, כך נהוג בכל מקום ואם זה לא מתאים לך אני משתתף בצערך.

לעומת זאת שימוש תקין בשפה מקובל בכל מקום, ולכן הגיע הזמן שתכיר בכך שביצעת אונס של ממש בשפה ותפסיק עם הגישה הזו.

מעניין מאוד

לא ראיתי אותך מוחה כנגד מי שבשרשור הזה כבר החליט שיש במגזר החרדי יותר פדפיליה אבל אתה מטיף לי מוסר כי השתמשתי במילה שאופן שגרם לך לאי נוחות.

תשובתי לך:
רמת השימוש בשפה הנדרשת בדיון אינטרנטי נמוכה באופן משמעותי מזו הנדרשת בדיון אקדמי, כך נהוג בכל מקום ואם זה לא מתאים לך אני משתתף בצערך.

אז הנה חדשות בשבילך

בפורום הזה מדברים נכון תמיד, ומגבים טיעונים בראיות סבירות כפי שהסברתי לך, ואת זה אני מספר לך לא בכובעי כמנהל אלא כקורא וכותב ותיק ופעיל.

לא מתאים לך - אתה יכול לחפש פורום אחר, אבל בבקשה נסה להקפיד על מנהגי המקום כאן.

uri80

New member
הוא לא מקור מוסמך. "המועצה לשלום הילד" היא

יוזמה פרטית לכל דבר שהקים יצחק קדמן והוא אגב מצליח להתפרנס ממנה היטב. זה אחלה עסק דרך אגב.
לא מדובר באיזה מוסד ממשלתי מוסמך או שום דבר אחר. עמותה פרטית שמצליחה לייצר כותרות ולהישאר בתקשורת.
כל אחד כאן יכול להקים עמותה דומה ולהפיץ "נתונים" כאוות נפשו.

uri80

New member
אז? שמא נקדים מעתה גם ד"ר לסוניק בכל פעם

שנזכיר את שמה?

דבר ראשון - מודה שחידשת לי

שהמועצה אינה גוף שקשור למדינה.

בכל מקרה, ההתרשמות שלי היא שהיחס אליה הוא כגוף מחקר אמין ורציני, הן מכיוון המדינה והן מכיוון קובעי מדיניות שונים. תקן אותי אם אני טועה.

uri80

New member
גוף פרטי.בעיני עסק לכל דבר. מצטער על הציניות

אבל הדבר העיקרי שאפשר להעריך כאן הוא בעיקר היכולת שלהם להציג עצמם בתקשורת ולהשאיר רושם כגוף כביכול ממלכתי, בדיוק כפי שאתה ורבים אחרים תופסים אותם.
בפועל עמותה פרטית שגם עשתה הרבה טוב יאמר לזכותם, אבל גם מפרנסת את אותם האנשים. חשוב לזכור שככל שיש יותר מצוקה, יש יותר תרומות. הם לא איזה גוף מחקר אוביקטיבי ונטול פניות ואינטרסים.

uri80

New member
קדמן דרך אגב עלה 350 אלף ש"ח בשנה האחרונה

לעסק הפרטי. חתיכת עלות שכר הייתי אומר.
ואני הייתי אומר שמסתבר שדי משתלם להקים עמותה לעזרה לילדים.

(אחת הסיבות למשל מדוע אני לא תורם לעמותה זו אלא לאחרות).

Sonic hedgehog

New member
לדעתי צריך להיות גג כלשהו

למשכורת שמישהו יכול לקבל מעמותה (אבל סטיתי, המשיכו בשלכם)

uri80

New member
לא חושב, ד"ר סוניק, אבל זה ענין של יושרה וטעם

טוב בעיני שאמור להגיע מאותם מנכ"לים של ארגונים ללא מטרות רווח שלא למשוך מהם משכורות עתק, משכורות הבאות על חשבון אותם אנשים להם האירגונים הללו נועדו לעזור.
(מזל שאמרת שיש עוד שנה לקבלת הדוקטורט. זה יהיה מעייף מאד להתחיל לפנות לכל הדוקטורים סביבי בתארם. מה הלאה, להקדים לי אינג' לא עלינו?)

אתה מערב פה שאלה (חשובה) אחרת

עניין המטרות של העמותה והפיות שהיא מפרנסת ראוי לדיון משל עצמו, אך בהקשר לשאלת הסמכות והאמינות אין כמעט חשיבות לסדר הגודל של המשכורת (השערורייתית) של קדמן.

uri80

New member
קודם צריך להראות שקיימת סמכות. לא מדובר בלשכה

המרכזית לסטטיסטיקה. עמותה פרטית בסה"כ.
תקים אחת כזו בעצמך ותתחיל להוציא נתונים. תהיה לזה אותה "הסמכות".

גם אם אין לעמותה הזו סמכות

אין לזה קשר לשאלת המשכורות שראשיה מקבלים, זו נקודה שחשוב להבין. אלו שתי שאלות נפרדות.

מעבר לכך, ציינתי כבר שככל הידוע לי גופי המחקר והחקיקה בארץ מתייחסית לעמותה הזו ברצינות, וביקשתי ממך ללמד אותי אם אתה מכיר מצב שונה.

למעלה