גילוי עריות XYZ

או אולי

אלו שאין להם מספיק עבודה
או אולי, אלו שרוצים לתרום קצת מעצמם, אבל תכל'ס כשלפניהם מונחים תיקים שמשלמים להם עליהם טוב הם מזיזים הכל הצידה וזה הדבר הראשון שהם יזיזו.

טוב, נו, הובנתי אני מניחה.

אני נוטה להאמין

שההפך הוא הנכון...
הנטיה החרדית היא להחביא וכן רשויות הרווחה משתפות פעולה מחוסר ברירה במקרים רבים.

במבה9

New member
מאד תלוי

המשפחות שמגיעות להתערבות רווחה הן בדר״כ לא משפחות חרדיות סטנדרטיות.

במבה9

New member
לא מכירה את שלך

ומסופקתני אם משפחתי הכוללת הורים חוזרים בתשובה מעדות שונות רח״ל נחשבת סטנדרטית.
אבל הכוונה היא אכן לחוזבתי״ם, עולים וכיוצ״ב.

משוגע

AVI baba1

New member
מקווה !!

אצלנו במקווה בשכונה תלו שלט שיש שומר במקווה ובשביל להמנע מאי נעימות אז להתנהג יפה או משהו כזה כמובן שלא כתבו במפורש למה צריך שומר
אבל עד אז וגם אחרי זה כול הזכרונות שלי מהמקווה הם של אנשים שמתחככים בך ב״טעות״ או לנסות להמלט מאיזה חסיד שמן שסוגר עליך בתוך המים
היו גם מקרים שראיתי צעירים שאשכרה עמד להם אבל זה בעיקר כשהמקווה היה ריק יותר
כמובן שגם בחיידר היה ממש מקובל להעניש ילדים לא ממושמעים בלהוריד להם את המכנס לתת להם מכות בתחת או כמו שאחד מהמורים היותר סוטים שלי היה עושה הוא היה משכיב את הילד על הברכים ודופק לו שעות בתחת
אבל אם אתם שואלים אותי כול ההטרדות המיניות האלה לא ממש הפריעו למישהו כאילו היינו רגילים לזה בבית כנסת או בסופר בשכונה כול מקום שהיה טיפה עמוס מלא אנשים היו נדחפים עליך ולפעמים היד שלהם היה מתעכבת שניה במקומות מסוימים וזה לא הפריע זה היה חלק מהשיגרה וגם אין לך את המודעות למה שהבנאדם עשה אתה לא יודע להגדיר את זה כהטרדה מינית אתה רק מרגיש אי נעימות קטנטנה וזהו
ואם זה בגלל הדת לא נראה לי כאילו אין מצווה כזאת זה פשוט קטע של סגירות ושזה האופציה היחידה של אותם אנשים לתת פורקן למיניות שלהם זה פורנו לחרדים ואגב זה לא רק אצל חרדים זה גם אצל כמרים וכאלה זה קשור לסגירות ולא לדת

מרגיד וחמור במיוחד

אין נתונים לגבי הענין הזה. יש רק כל מיני מומחים מטעם עצמם ש'יש להם הרגשה' שזה נפוץ יותר במגזר החרדי מאשר במגזרים אחרים. אף אחד לא מראה לא מחקר מבוקר, לא נתונים סטטיסטיים ולא כלום.

מכל הביקורות שלא ענייניות שמטיחים כלפי הציבור החרדי זו אולי החמורה ביותר. זו גזענות במובן הטהור ביותר של המילה!

אההההה! מה נסגר?

מילא לסרס את המשמעות של המילה "גזענות" באופן סדרתי, זה משהו שהתרגלתי אליו, אבל אתה הראשון שפגשתי שמשתמש במילה בצורה כל כך לא מדוייקת ומעז להגדיר את המקרה כ-"מובן הטהור של המילה"...

מה נסגר?
אין לך שום ערך למילים שאתה מוציא מהפה או המקלדת שלך?

אתמהה

שאתה מתנפל עלי כך!

מתפתח פה שרשור שמבוסס על זה שההנחה יש יותר גילוי עריות אצל החרדים היא עובדה מוכחת. מתחיל פה דיון על האם זה בגלל הדת. אף אחד פה לא מעיז לקום ולאמר: אין שום הוכחה שהטענה הזו בכלל מבוססת! ומה שמפריע לך זה שאני מכנה את זה גזענות?

האם אחנו נתחיל עכשיו בויכוח עקר על הגדרות ובלשנות או שנקום ונוקיע את הנסיון לייחס לקבוצת אוכלוסיה תכונה מגונה (שזה, בעיני, תמצית הגזענות)?

היו פה מספיק דיונים בנושא בעבר

ואם היית טורח לחפש היית מוצא לא מעט מקורות רציניים לטענה הזו (כולל יצחק קדמן שכינה את בני ברק בירת הפדופילים ודוגמאות נוספות), אבל זה כבר עניין שלך.

כמו כן יכולתי להצביע בפניך על כך שלא התפתח פה שום דיון בנושא הסיבות לתופעה, והשואל המקורי אף התלונן על כך, אבל שוב - אני לא יכול להכריח אותך לקרוא.

מה שכן, זלזול כל כך בוטה בשפה מטריד אותי כי הוא מזיק לפורום, ולכן מצאתי לנכון להעיר לך.

השתתפתי בלא מעט דיונים בענין כולל פה בפורום

והדיון הנה מתקיים לו שוב.

ובעיני אמירות בנוסח זו של יצחק קדמן אינן הוםפכות לעובדות גם אם אתה מאמין בכל מאודך במקורותיך. אני טרחתי וחיפשתי ולא מצאתי שום הוכחה מעבר לאמירות ריקות מתוכן. אני מאוד מקווה שבעבודות המחקר שלך אתה מתבסס על עובדות קצת יותר מוצקות מהאמירות האלה.

אםלטעמך יו"ר המועצה לשלום הילד

אינו מקור רציני מספיק לדיון אינטרנטי, רמת הדרישות שלך לא ממש סבירה.

בכל מקרה - עברית, עברית, עברית.

למעלה