תהיי רגועה.. אני חוסם רק גברים.
ד דוסית1 New member 5/3/04 #18 מה האפליות?? גם הבנות רוצות להחסם?? למה רק לגברים מגיע?? חוצפה! (עוד אפליה לבת סמינר...
מ מני 22 New member 5/3/04 #21 אני מבקש. יש כללים בפורום היא להפריע לי לנהל אותו. תודה. אם יש בעיה תפנו לפורום משוב..
א אלישיר פסיכופטו New member 5/3/04 #24 ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif פורום משוב נחסם. בעזי"ת מהיום בעיות בפורום יזכו לפתרון מהיר, על ידי חבילות מרשרשים שיועברו מתחת לשולחן, או יופקדו ישירות בחשבון הבנק בציריך.
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif פורום משוב נחסם. בעזי"ת מהיום בעיות בפורום יזכו לפתרון מהיר, על ידי חבילות מרשרשים שיועברו מתחת לשולחן, או יופקדו ישירות בחשבון הבנק בציריך.
א אלישיר פסיכופטו New member 5/3/04 #28 תתיעצי עם הבנקאי שלנו בבקשה. בעזי"ת http://www.snb.ch/d/index3.html לינק
א אלישיר New member 4/3/04 #8 אני מציע את האפיקוטרולס כמנהל. בעזי"ת אז באמת מובטח שיתקיים "נהפוך הוא", בבחינת מהפיכת סדום וערי הכיכר.
אני מציע את האפיקוטרולס כמנהל. בעזי"ת אז באמת מובטח שיתקיים "נהפוך הוא", בבחינת מהפיכת סדום וערי הכיכר.
א אריאלה ב. New member 4/3/04 #14 חחחח תודה מני אתה יודע מה, אם הנהלת הפורומים של תפוז היתה מרשה הייתי עושה את זה. הייתי מוכנה למנות לכבוד פורים ה-פוירים מנהל חחחחח
חחחח תודה מני אתה יודע מה, אם הנהלת הפורומים של תפוז היתה מרשה הייתי עושה את זה. הייתי מוכנה למנות לכבוד פורים ה-פוירים מנהל חחחחח
א אלישיר פסיכופטו New member 5/3/04 #30 אמרתי שאני ממנה את עצמי! בעזי"ת קראו את המשפט בקול של עבריין כבד.