גילוי נאות לבקשת חלק מחברים בפורומים אימצתי שם אחר בני ברק=רב יהודי (לשעבר)
ב בני ברק New member 4/3/04 #1 גילוי נאות לבקשת חלק מחברים בפורומים אימצתי שם אחר בני ברק=רב יהודי (לשעבר)
מ מני 22 New member 4/3/04 #2 אני יגיד לך איך כותבים את אחרי הפצרות רבות מצד חברי הפורום וההנהלה ואחרי שזה כבר הגיע לקווים אדומים ולא היה לי שום אפשרות לעמוד בלחצים החלטתי שאני יעתר לבקשתכם ואני משנה את השם לבני ברק. נא לשרשר תודה רבה!!
אני יגיד לך איך כותבים את אחרי הפצרות רבות מצד חברי הפורום וההנהלה ואחרי שזה כבר הגיע לקווים אדומים ולא היה לי שום אפשרות לעמוד בלחצים החלטתי שאני יעתר לבקשתכם ואני משנה את השם לבני ברק. נא לשרשר תודה רבה!!
א אריאלה ב. New member 4/3/04 #16 לא אני הוא תמיד היה כותב בחתימה שלו שהניק שלו זה רק גימיק, כך שלי לא היתה בעיה עם הניק שלו.
ד דוסית1 New member 5/3/04 #25 היית צריך לכתוב... גם לי בתור מנהל אין בעיה עם זה... אל תשגה בלשונך כי יפטרו אותך...
ד דוסית1 New member 5/3/04 #34 שגיאות מי יבין.... אגב, נבואה בדורנו נתנה כידוע לטיפש שוטה וקטן, אז הצלתי אותך הפעם...
ד דוסית1 New member 4/3/04 #13 שו... חשבתי ש... רק אני השתבשתי... וסתם באגביות, לא אהבתי את הכינוי...
מ מני 22 New member 4/3/04 #9 זה קשור לפורים, אחותי. אני לא מבין אין אצלך פורים, זה קשור לדיכאון שדובר או שזה לא היה את.
מ מני 22 New member 4/3/04 #5 יש כללים חדשים! עד אחרי פורים אני נהיה מההנהלה! ונהפוך הוא לא? חדר חרדים לא? חחח אריאלה זה בצחוק אני לא ימחוק לך את ההודעות.
יש כללים חדשים! עד אחרי פורים אני נהיה מההנהלה! ונהפוך הוא לא? חדר חרדים לא? חחח אריאלה זה בצחוק אני לא ימחוק לך את ההודעות.