גילגול של גיל

אגל ט ל

New member
את יכולה גם להתחיל לדקלם את

ספתא בישלה דייסה ולשים בפנוכה את הפרוזאק ההוא

קודם כל - לי. דבר שני - אפשר חבילות

שי של ירוקים? רצוי אלפיה בכל חבילה

רק נועה

New member
סודיתי - גם צימר משובח

נוף לפארק, עולם אחר, מובטח לך.. האוכל לא משו (ראיתי שנעשית שפית..), אבל פלאפל אצל זכריה יש ויש...

Sודית

New member
את בטוחה, נועה???

צימר משובח?? אין לכם חדרים??
נוף לפארק?? איזה פארק?? עולם אחר?? אתה לא גרה כאן?? האוכל לא משו - לא נורא....מתה על פאלפל. לפי השם הפאלפל צריך להיות טעים. תזכרו את כל ההבטחות שלכם, סודית תחזור אליכם עם זה, הכל רשום.

שרונהה

New member
גם בה.. מזל טוב ליום הולדתך../images/Emo65.gif

וברוכה הבאה לפורום
הרגע הגעתי מיום עבודה עדיין לא קראתי את כל השירשור בינתיים קבלי ברכות ליומולדתך
ושתהיה לך אהבה אהבה קולה זמן

לגם בה ../images/Emo141.gif

מוכרח לציין שבחרת לך שם מאוד מעניין, כייף לך. מאוד מפחידה אותי התקופה הזאת שהייתי ילד ולא אדם בוגר, ואני תמיד מנסה להוכיח לאנשים הנה אני אדם בוגר חכם מנוסה בעל עבר עשיר ומקיף, אז אני נאבק בתוכי פנימה כדי להוציא את המשפטים והרעיונות הכי חכמים שיכולים להיות, כדי שלא אזכה בהרגשה הזאת של נער מגוחך, לעולם לא יותר. אבל אני בן אדם חכם אני יודע שיש בתוכי ילד שאני חייב לשחרר אותו, אז אני משחרר באופן מדוד ומתוכנן. אני מסכים איתך שהכל מאוד שביר, שהרעיונות, דברי החוכמה, שאני עוטף אותם בנייר יוקרתי, הם מאוד שבריריים, זה כאילו שאני הולך על מים, תוך שבריר שניה הכל מתמוטט ואני בעצם טובע. הגעתי למסקנה, שאין לי אך לנצח את הבעיות האלו, קטונתי וגם האחרים לא יצליחו, והדבר היחידי שנותר לעשות זה לשים פס, ושהכל יתמוטט, מי שיחשוב שאני חכם שיחשוב ומי שיחשוב שאני סתם נער מגוחך שיחשוב, ואני ממשיך בשלי, אומר את הדברים שלי, מחבק את החיבוקים שלי, מתאבל מתי שאני מתאבל ורוקד מתי שאני רוקד. ושיהיה מה שיהיה. נהנתי לקרוא ונהנתי להגיב, שיהיה לך כייף

לא פעם אני מרגישה את הילדה הקטנה

שבתוכי,בועטת מורדת צוועקת ,קוראת לאבא שיבוא,.. אין ביררה,חייבת להשלים עם הגיל והתרגיל. לא פעם בנותי אומרות שאני לא מתבגרת,,כמובן נפשית,,פיזית,אני מעדיפה לפעמים לא להתבונן במראה ולדמיין לי את עצמי צעירה יותר,\לא שאני לא משלימה עם הגיל,הרי כפי שאמרתי אין דרך אחרת אז לפחות אהנה מזאת. אם לא היה כואב פה ושם כל יום היה עדיף כמובן,אך מי אני שאתלונן בפני בורא העולם?

שרונה../images/Emo13.gif

תרשמי בבקשה את הסייח על ידי ליום ההולדת המשותף,ב22 לחודש,אשמח לחגוג איתו.

את האמת, התאריך הזה היה שמור

רק לי, מבעוד מועד, בדיוק דיברתי על זה עם ידידי..... אלוהים, אבל בסוף ויתרתי מרוב שביקשו ממני כל כך יפה, אז הסכמתי שנערה-חתולה תשתתף איתי באותו תאריך, אני שמח שהועלתי בטובי לעשות את הג'סטה הזו.........כפרה עליי. לפעמים אני לארג' כזה. באהבה ממני,

bat5

New member
כל מיני

בקשר ל-22.2 - אחת מנכדותי נולדה בו, אם אינני טועה. בקשר לגיל, מצאתי הערב במקרה, בספר שהגיע לידי ועלעלתי בו "מוצאים אהבה - מדריך לזוגות", את הציטטה הבאה: הזיקנה איננה מורה טובה מהנעורים, ובעצם, היא בקושי משתווה אליהם, שכן, היא כבר הפסידה יותר משהרוויחה (הנרי דיוויד תורו). ואם הדבר נכון, עדיף להישאר מחובר לילד שבנו. ובאשר לספר הפסיכולוגיה המתאים לשרשור אחר - עושה רושם טוב. הפרק שהספקתי לקרוא מאשר את מה שכתבתי בשרשור האחר, שאנחנו מתאהבים במי שבאופן לא מודע משחזר מצבים הקשורים להורים בילדות.

למעלה