ג'יי דייט?

smartblonda

New member
../images/Emo127.gifצודקת בלי שירים

ציטוטים ,ובלי חמשירים עם חרוזים:))

תיכנסי כבר לאוטו וניסע ....

נשבעת לך כל פעם שהבת שלי שומעת את השיר הזה היא אומרת לי ממש כמו ההוא שלך כאילו אני שומעת אותו נורא מתאים לו להגיד את זה (חחחח)

גונדרי

New member
הנה מה שהיה כתוב בכרטיס המוקפא שלי

לספר על עצמי?.....אני ממש רע בלספר על עצמי.....אני אשאיר את זה לסוכן שלי. 'הסוכן של איל': בנות תקשיבו! מדובר בחומד של בחור, גם משעשע, גם מבריק גם מוכשר... נראה לא רע בכלל (אני הייתי עושה אותו), הוא שקט, קומפקטי, לא עושה כמעט רעש... אפשר לשים אותו בסלון והוא יתאים לכל עיצוב.בקיצור, מומלץ! משעשע?
אהההה..... גם ככה התמונות הגרועות שלי שם הרסו לי כל סיכוי....... ובכלל, כולן שם חיפשו בעל, אביר על סוס לבן ומישהו שיקח אותן לחופה עוד באותו לילה..... סגרתי את הכרטיס אחרי יומיים.

גונדרי

New member
מג'נטה.... את מרבה להזכיר את התמונה

זה סוג של רמז? סוג של רצון לא ממומש? כי אין שום בעיה... יש עוד הרבה מאיפה שזה בא. רק תגידי. תעשי סימן ואני חושף טפח.

magenta73

New member
היא פשוט ניצרבה לי במוח

אני בטוחה שאתה מכיר את התופעה, בתור מאייר, שאתה רואה דברים, חזותית, בלי שהם ממש יהיו שם. מספיק זיכרון או דימיון. כזה. ואל. תודה.

אישון36

New member
משהו מהלב שייצג אותך

אני במחשבה מכאן הייתי כותב. ילד, כן ילד שהגיע לגיל מרשים, אבל בנשמתו עדיין ילד. אחד שאוהב לרוץ בגשם לישון באוהל לנסוע באופניים בירידות. מחפש ילדה שהגיע לגיל מרשים (אולי אפילו מעט פחות) שיודעת לרוץ בעקבות טיפות הגשם. או אולי, ילד שהוא איש רציני, ואיש רציני שאולי הוא כמעט תמיד רציני, אבל עדיין ילד..... אישון. הילד שבי.

magenta73

New member
גבר איכותי

הוא גבר שלא רוצה לזיין אותך. הוא רק רוצה לשכב איתך.
י

avshalomat

New member
לשכב איתך בתחת?

ערס פואטי ככה אומרים. סתם אל תתני מכות מגנטה

BABELICIOUS

New member
אם כבר זה גבר שאחרי זיון באמת מתקשר

כדי לבקר בחזרה את ה
שלא הספקתם להשתמש בו או את השעון ש"נפל" לתיק שלך {יא קלפטומנית}

cheshire9

New member
אולי יש לו

ISO9000 או סתם יש לו זין ענק .... למרות שזה יותר כמות מאיכות.

bioc1

New member
מה זה באמת?

אנשים אוהבים לתייג הכל ובייחוד את עצמם... אני מניחה שהמדד המקובל לאיכות הוא מראה חיצוני, השכלה והכנסה... כמובן שלכל אחד יש מדד משלו למה נחשב איכותי...

למעלה