ג'יי דייט?

gititzi

New member
חחחחחחחחח

זוהי מילה נרדפת - למישהו שרוצה למשוך תשומת לב ...

שירס36

New member
קלישאה!

גבר שלא מכיר את עצמו על מנת לכתוב משהו... לכי תכירי אחד כזה שלא מכיר את עצמו... שעמום, לכרטיס הבא!

krina

New member
הם אכן נמחקים מיידית מהרשימה,

אבל אני תוהה מה עובר להם בראש כשהם כותבים את זה..

באז באז

New member
אני אגיד לך מה

הם מנסים להרשים בחורות שרושמות שהן רוצות, איך לא, גבר איכותי.

krina

New member
איך עושים גבר איכותי?

זה אומר אמריקאן אקספרס גולד וזין ענק?

venouese1

New member
שאלתמה עובר לו בראש...

בואנה הדבר היחיד שמעניין אותי זה כדורגל והחבר'ה אבל צריך לכתוב על עצמי משהו שימשוך זיון אז מה לא כל אחד גם סטודנט וגם המוצלח של המשפחה הג'יפית שלי אז ברור שאני איכותי אני למשל מסוגל גם לחשוב וגם לזיין ואפילו לזכור את היומולדת שלה מידי פעם אז מה אני פשוט אחלה גבר בעולם (טפיחה על השכם)

אישון36

New member
אם אני לא טועה

מי שמגדיר עצמו כ"גבר/אישה איכותיים" מתכוון לומר "עונה על המבחן של אימא/אבא - היינו אם הוא בחור: הגבר: משעמם (מספיק), עובד במקצוע (פלצני "הנדסאי מכונות/מכירות בכיר ועוזר מתכנת בפועל"), נאה (במידה אם לא מחשיבים גובה כמידת יופי), מרוויח (מספיק כמעט מספיק) - היינו מבחן השמעמום - אין לי שום תכונה הראויה להערכה אלא רק מינימום בכול פרמטר שהו (חוץ מאיכן שאין) בד"כ הוא יבוא עם משפחה (אשכנזית) דומיננטית מידי ואימא (פולניה) אומללה. אישון. בחור איכותי.

sumerfield

New member
../images/Emo124.gifאז אם כבר הנושא נפתח...

מה כן אפשר לכתוב בכרטיס בכדי שימשוך את התעניינותכן? (מלבד תמונה)... אילו דברים מעניינים ראיתן/ם בכרטיסי הכרויות....

שירס36

New member
אותנטיות

משהו שנרשם מהלב.. אמיתי שלך. שאני ארגיש שאני שומעת אותך חושב ומרגיש.

sumerfield

New member
כלומר משהו כמו:

אני מחפש אותך, זו שחיכיתי לה כל חיי ,ועד כה חמקה ממני בהצלחה לא מבוטלת, משתוקק כבר לטבוע בעינייך החמות, לשמוע את קולך, לשכוח את כל ימי הבדידות... רוצה אותך עכשיו, עם בוא החורף, להתכרבל שעות בספה הגדולה בסלון עם כוס תה חם, לצחוק, לרכל, לדבר ולבכות, לעשות כל מה שאי פעם רצינו , לאכול ג'חנון אצל מריים בחוף מציצים כל שבת בבוקר, לרכב על האופנוע לטיולים ביער בן שמן ובחוף אכזיב, לצאת עם החברים הכי טובים שלנו, ולשמוח כשהבילוי נגמר... אותך אני רוצה... האם היית עונה לכזה מסר ??? או היית רוצה פרטים טכניים יותר....גיל, מקצוע, השכלה.. "איכותי" "ספונטני"...:)

שירס36

New member
לא רע..

הייתי נפגשת עם כזה (תלוי בתמונה כמובן) ואם אתה שואל ברצינות? הייתי מורידה את ה"משתוקק כבר לטבוע בעינייך החמות, לשמוע את קולך" (קצת קיטשי לטעמי ומשתדל) וגם "רוצה אותך עכשיו". וגם את "אותך אני רוצה"... זה לא אמור להיות שיר. אנחנו לא אוהבות משוררים. חוץ מזה, מעולה. לא הייתי רוצה שתכתוב במלל החופשי פרטים טכניים, אבל הייתי מסתכלת עליהם כמובן. בשום אופן לא לכתוב רשימת מכולת של תכונות ובטח שלא דברים מעורפלים ולא ברורים כמו איכותי (מה זה?) ספונטני (מה זה? מה זה אומר? אתה מצפה שגם אני אהיה עכשיו ספונטנית, זורמת? בלה בלה)

krina

New member
לי אישית יש בעיה...

עם כל אלו שכותבים "אותך". זה נורא כוללני... אנימעדיפה את גרסאת ה-מחפש את זו שאטבע בעיניה.. אשכח איתה את כל הבדידות... וכן האלה.. אבל זו רק דעתי

שירס36

New member
אותנטיות

משהו שנרשם מהלב.. אמיתי שלך. שאני ארגיש שאני שומעת אותך חושב ומרגיש.

magenta73

New member
בגדול-

חוש הומור. מודעות עצמית. לא לכתוב משהו פלצני מידי, כי אז אני ישר אחשוב שמי שכתב את זה, כתב רק בשביל למצוא חן. בלי מילים וציטוטים משיירם. בטח לא של מאיר אריאל. לא שיש לי משהו נגד מאיר אריאל, יש לי משהו נגד הציטוטים.

למעלה