גייס חמישי

הישגים מדיניים?

איזה הישגים מדיניים? הרי את זו שטוענת שישראל אינה רוצה ומעולם לא רצתה שלום, אז על איזה הישגים מדיניים את מדברת בדיוק? ובהסדר המדיני שהובא בקיימפ-דיוויד היה כלול נסיגה מ93% מהשטחים בתוספת חילופי שטחים, והיה כלול פינוי רוב ההתנחלויות, והיתה כלולה הצעת חלוקה של ירושלים עד להר-הבית והעיר העתיקה. אז מהו אותו 'הישג מדיני' אם לא שלום שאת כל כך מתעקשת שישראל לא רצתה בו? אני כבר מחכה בקוצר רוח להרצאה שלך.

מדינת ישראל ידברו עברית ...

אני יהודי גאה וימשיך להיות גאה! אמרתי ואני יגיד לך שוב תשארי שמה , תתאסלמי תעשי מה שאת רוצה רק תפסיקי לחפור! את מדברת שטויות בקילו. אני יהודי מאמין את גויה שמנסע לשכנע אותנו בשטויות שלך... אני כל כך שמח שאת לא גרה בישראל הלוואי שכל היצורים האלה שמדברים כמוך יעזבו את המדינה ! צריך מדינה כשרה , מדינה בלי בוגדים , מדינה שהתושבים שלה אוהבים את ישראל , מדינה נקייה מזבל! מדינת היהודים לנצח נצחים! עם ישראל חיי!!!

אפרטהייד היתה רק בדרום אפריקה

במקרה הזה אילו סתם מילות פרוקטיביות שכל מטרתן היא להכעיס, אין בהן למציאות שום קשר. ב48' היתה מלחמה שנכפתה עלינו להשמידינו, אנחנו נצחנו והערבים ברחו, לא "טיהור אתני" חוץ מזה במלחמות כאלה גם אם יש טיהורים אתניים, אילו טבען, ראי יגוסלביה לשעבר, מי אמר שמלחמה זה דבר יפה? משטר צבאי - נו, מה הפלא, אחרי 48', עם ציבור עויין, היינו צריכים להתגונן איכשהו. לגבי אפליה תקציבית, על זה אני לא מתווכח, נכון שיש אפליה וצריך להפסיק אותה, אך ניתן גם להסתכל על אותנ אפליה גם בתוך העם היהודי, בין המרכז לפריפריה, לא, אני לא רואה את הפריפריה שואפת להגדרה לאומית עצמית ולפגוע במרכז. "האדונות היהודית", נו באמת, אנחנו מדינת לאום, מדינה יהודית, האפליה היא חלק מההגדרה העצמית, אי האפליה קרי שינוי חוק השבות אומר השמדת המדינה היהודית והפיכת היהודים במדינתם, אותך כמובן זה לא מעניין, את גרה בטורנטו, אני גר כאן, ומבחינתי העולם כולו יכול להשרף, אני רוצה לגור במדינה שלי, מדינה יהודית.

ויש אנשים שמתפלאים למה אין דו קיום?

אותי מעניינים שאר המשפטים, לא משפט האחרון, כולל מה שאומר עזמי בשרה. הם מי שהם, אנחנו מי שאנחנו, הם בצד אחד של הסיכסוך, אנחנו בצד השני, לאזרחות הישראלית אין שום טיפת משמעות, כלום!, ישראל תמיד אשמה, החיזבאללה ותגובתו הם לגטימים (מאז שיצאנו מלבנון קיומו הוא לא לגטימי), נו טוב, אותי לא מעניין ש"אילו דיעותיהם" ו"זו דמוקרטיה", אנשים כאלה הם האוייבים שלי, הם בצד של האוייב שלי, לא רוצה שום דו קיום איתם, כאשר הם נפגעים מהקטיושות, אני אישית כלל לא מצטער, אני לא קונה את קישקושי "גם הם בני אדם", הם בצד של נסראללה, וזה כל מה שרלוונטי. לא חוכמה שיהיה דו קיום כאשר הכל טוב ויש שלום, שעת המבחן האמיתי היא שעת המשבר, כאשר קורים דברים, שעת המבחן הוכיחה והראתה היכן כל אחד ממוקם.

בדיוק ותסתכל איפה אתה נמצא

אל תציג את עצמך כאיש שלום כי אתה לא וגם לא תהיה , את השלום שלך אתה תעשה עם עצמך ועם אלה שדומים לך כי אין לך אומץ לעדשות לום עם האויב שלך , אין לך מספיק כוח לעמוד מול המציאות , הבעיה שאתה מדבר על האחרים ושוכח שאתה הופך באותו עת לפרא אדם , לא תצטער?? אל תצטער מי צריך בכלל את ההצטערות של אדם כמוך ... אתה שקוע מדיי בבועה שלך וספק אם אי פעם תצליח לצאת ממנה , איבדת כל זכר של צלם אנוש מהרגע שהחלטת שרק אתה ומי שכמוך הם בניאדם ועל השאר אתה לא תצטער , אתה לא מתבייש?? טוב נו שאלה מיותרת..

אתה האחרון שתלמד אותי על שלום...

או צלם אנוש. אני מכיר היטב את המציאות, לכן אני לא אנפנף סתם ככה במילה שלום ודו קיום כאשר הם לא קיימים. נכון שלום עושים עם אוייבים, אך לי אין רצון בשלום עם אזרחים במדינה שלי, מדינת היהודים, שתומכים/מבינים/מספטים/לא מוכנים לגנות את החיזבאללה ונסראללה ולא רואים בהאשם הבלעידי והיחידי של כל הסיכסוך הזה. לא, לא כולם צריכים להסכים איתי, אך כאן זה כבר מעבר לדיעה, זה כבר מי שאתה, לאיזה צד אתה שייך, גם היטלר והנאצים היו אוייבים של מדינות מסויימות, אז גם איתו היו צריכים לעשות הסכמים ו"שלום"??!!, נו באמת... לא טענתי שהם לא בני אדם, ביולוגית כולם הם בני אדם, לכולם יש "רגשות", אז?, זה לא שאני חושב שצריך להרוג אותם או משהו, אני לא תומך ברצח, אני פשוט לא מצטער שהם נפגעים על ידי נסראללה, אחרי הכל נסראללה, אהובם, הוא זה שרוצח אותם, אם הם לא מגנים אותו ולא כועסים עליו אז מי אני שיכעס, שיבושם להם, העיקר שהם "שאהידים"...

יודע מה , בוא נסיים כאן את הויכוח

הזה , אני חייב להתחשב בהרגשה הרעה ששוררת כמה ימים במדינה בגלל הביצועים של הצבא , כשיירגע המצב ורף הגזענות ירד טיפה'לה (מקווה) , נדבר יותר בהגיון , התובסנות של מנהיגי המדינה גוררת את המדינה לשום מקום , מטרות לא הושגו , כלום לא הושג , כשל מערכתי , אוי נו אני חייב להפסיק כאן אחרת אחטוף עוד קללות , ואגב יובל , אתה האחרון ... טוב נו זהו מספיק

בלה בלה..גזענות..בלה בלה

בלה, גזענות... אני מזהה את הסיפוק אצלך עקב "הביצועים של הצבא", זו הרי הפנטזיה שלך, שישראל תיפול ותכשל, ושהחיזבאללה ינצח, נו כבר הבנתי באיזה צד אתה. אזרח למופת...

דיי בחיאת ראבק חחח

מה אתה הוזה עכשיו , בכל ההודעות שלי אני מציג את עצמי ואתה לא רוצה לראות את זה , בעיה שלך , ושים לב שאתה רוצה להבין מה שאתה רוצה להבין ולא כל מה שאני אומר לך , הפנטזיה שלי לא אספר לך עליה ... חחחח ואף פעם לא פינטזתי על משהו כלכך גורלי , מתאר לעצמי שהפנטזיה שלי .. טוב אמרתי לא אספר ... , יובל כשתפסיק לחיות עם הרגשת הרדיפה הזאת שכל הזמן רוצים להשמיד אותך ולמחוק אותך או לבטל או כל מיני מילים , אתה תדע לשים את הדברים קצת בפרופרציות , זהו אם בא לך להבין מכל מה שנאמר עד עכשיו מה שאני אומר בבקשה , לא תבין לא צריך ..

מה הוזה?

"להתחשב בהרגשה הרעה ששוררת כמה ימים במדינה בגלל הביצועים של הצבא..." "הרגשת רדיפה"...מעניין..."48', 67', 73'..., "הרגשה", סתם... הפרופורציה היחידה היא שחיזבאללה היא אירגון טרור ואותו צריך להשמיד, מי שתומך בו או מבין אותו או בכלל רואה בו יריב לגטימי, הוא אויב שלי, שלום!

שלום שלום , תשמיד אותו עכשיו

אתה חושב שזה יעשה לי רע ?? יש לך את הצבא הבלתי מנוצח , מה קרה ? אין לו כוח עמידה יותר משבוע ? ששת הימים היא המלחמה הכי ארוכה שהצבא יכל לעמוד בה ?? למה לא משמיד ? למה לא משטח את לבנון??? אל תתרץ את דבריך בכל מיני שטויות , ישראל כשרוצה לצפצף על כל העולם היא עושה ללא פחד וזה מה שעשתה עד עכשיו , מה קרה עכשיו שהיא מתחשבת בכל דבר ?? בקהילה הבינלאומית, באזרחים הלבנונים, פתאום הרמטכ"ל לא מתפקד , רש הממשלה מתקפל כל שני וחמישי , על מה אתה בא אליי בטענות ? מאז 82 עד 2000 לבנון הייתה אויבת , מה קרה עכשיו שהפכה למדינה שאתם מרחמים עליה? ורוצים לשמור על הריבונות שלה ?? על מי הממשלה מנסה לעבוד? אגב תמשיך לטייח את הכשלון שלך על גבי קירות של אחרים , העיקר שאתה לא אשם , נשבע לך אם הצבא היה בא לך עם הישגים אדירים היית צוהל משמחה , לא מדבר בטון כזה ולא דן אפילו בנושא הזה בצורה כזאת ... ככה זה שהלחץ עולה ונדחקים בפינה

היתי פה

New member
sela v אתה גר בבריטניה!!!../images/Emo222.gif

תן לנו לנהל את החיים בארץ לנו!!! אתה רוצה לנהל דיונים כנס לפורומים בחול!!! בטוח ששם תועיל טוב יותר להשקפתך....

סולרי

New member
עכשיו הכל מובן למה הוא נגד ישראל

ברח מהארץ יושב באנגליה ומטיף לנו מוסר

sela v

New member
כל עוד שליהודי אנגליה מותר

להגיע לישראל ולהביע תמיכה, והם אפילו לא אזרחי ישראל, לי יש את כל הזכות להביע דעה גם בפורום, וגם בקלפי, ואתה יכול רק ....

למה מי קבע את זה?

זו דמוקרטיה ויש כאן לכל אחד חופש ביטוי. לא מוצא חן בעינך מה שהוא אומר אז אל תקשיב, אין לך את הזכות לבצע סתימת פיות.

למעלה