גייסו את פיטר

ligo

New member
אולה יקרה

אני מבינה כל כך איך את מרגישה כי עברתי את זה לא מזמן (בעלי הוקפץ לרמאללה). מקווה שפיטר יחזור מהר כמו שזה היה אצלנו. וקבלי ממני עיטור גבורה על זה שהזרקת לבד! אין סיכוי שהייתי עושה את זה לעצמי... מקווה שהזמן יעבור לך מהר ועם כמה שפחות דמעות (לא אומרת בלי דמעות בכלל כי אני יודעת כמה זה קשה להיות לבד בבית ולאוג)

מרב.

New member
../images/Emo5.gif איזה פחד

ואני כ"כ מבינה את החשש, כי זו חוסר הוודאות הזו שתופסת וצובטת ומבבעיתה. אבי חזר רק ביום שלישי מהמילואים אחרי כמעט חודש, ואני ארביץ למי שיעז לזמן אותו שוב למקום שלובשים בו מדים -
מקוה שיחזור מהר כי נראה לי שלא ממש בטוחים למה קוראים להם בדיוק (כך אני רוצה להאמין) וכל הכבוד אוללה- על הזריקה. זה בכלל לא קטן וזה מקור לגאווה... שולחת חיבוק אמיץ ומקוה שפיטר ישוב מהר לאולה שלו,
מרב

אולה *

New member
../images/Emo35.gif שאלה על גודל המחטים ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

רציתי לשאול על המחטים להזרקה תת-עורית. אתמול מצאתי אצלי מחט כתומה וזכרתי שהיא מתאימה. היום אצל אמא שלי מצאתי את הלבנים - 0.3*13 האם מתאים? אחרת אצטרך לחזור לתרגילים האקרובטיים ולהזריק בטוסיק. אולה

רינתילה

New member
אולתי

ראשית, לגבי המחטים: המחט הכתומה (25G) היא של 0.5*16. המחט שאת מדברת עליה יותר קטנה, אבל זה לא נשמע לי משמעותי. אם את רוצה להיות בטוחה תשאלי איזו אחות בסביבה. לגבי המילואים של פיטר... אין לי הרבה מה להגיד... רק חיבוק גדול גדול, ושיעבור כבר הזמן המגעיל הזה!
וקצת אביב - שיעשה טוב על הנשמה...
חיזקי ואימצי! רינת.

נועם@בת

New member
אם אני זוכרת נכון הן אפילו יותר

דקות מהכתומות. תשאלי את אמא שלך אם הן מיועדות להזרקה תת עורית. אם כן- זה מתאים. בהצלחה גיבורה, אל תחזרי בך עכשיו
נועם

1תיתי

New member
גם את אבי שלי לוקחים

קיוותי שזה דילג עלינו, הרי לפני שבועיים הוא היה במילואים אבל לא, דווקא, היום ב- 12:00 בצהריים התקשרו ואמרו לו להגיע מחר. עד שתכננו חופשה ביחד, עד שהסכים לא לעבוד ושניסע לחו"ל הכל היה מוכן ועכשיו בוטל. זה היה הזמן שלנו לגשר על 4 שנות סבל לא קל, ועכשיו אני צריכה לשבת בבית מתוחה (עכשיו לא בגלל הריון), נמאס שרית

נועם@בת

New member
אוווף שריתי, איך הלכה החופשה../images/Emo31.gif

תשמרי על עצמך, כי אבי בטוח ישמור על עצמו. אל תדאגי יותר מידי, כי עוד מעט הוא יחזור הביתה. שיהיה לך פסח רגוע
מועדים לשמחה נועם

פונצית

New member
אלוצ´קה!

מחפשת איך לחזק אותך כמו שבד"כ את מחזקת אחרות אבל זה קשה לראות מישהי שבמרבית הזמן כ"כ חזקה (ובעיקר מחזקת) קצת נשברת אז מה שאוכל לעשות זה לשלוח לך
ן-
מכל ה-
ואני בטוחה שבקרוב פיטר ירים
ויודיע לך שהוא כבר ב-
בדרך ל
! אוהבת, פונצית.

מיכל ק-ש

New member
אולוש

קודם כל סחתיין על ההזרקה העצמית לבטן. אני מעריצה כל מי שיכולה להזריק לעצמה. לגבי פיטר - אני מאוד מקווה שהוא ישוב במהרה ושכל הטירוף הזה שסביבנו יגמר כבר איכשהו, כי אי אפשר יותר.

אולה *

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif בנות, תודה על התמיכה

עוברים עלי ימים לא קלים. אני בקשר תמידי עם פיטר ושומעת על כל הבלאגן שם. יומיים הם לא קיבלו אוכל (למעט מצה וממרח שוקולד), אפילו תה אין שם, הם ישנים בשקי שינה על האדמה וכו´. כן, אני יודעת שככה זה במלחמה, אבל כואב לי. ממה שאני שומעת בחדשות, הפעולה לא הולכת להגמר בקרוב, וזה אומר שהוא שם לעוד הרבה ימים ולילות. בעוד שבוע+ יש לי טיפול ואני לא רוצה לחשוב על שום דחיה/ביטול. כמובן, הראיון של היום מתבטל. סליחה על מצב רוח לא מרומם. אולה.

עמית@

New member
../images/Emo93.gif אני מצטערת לשמוע ../images/Emo10.gif

מתי נפגשים באיכילוב??? גם לי יש שאיבה עוד שבוע בערך..

אולה *

New member
מחר בבוקר אני שם

אחרי 10 זריקות. נראה לי שיש עוד 7-9 ימים עד השאיבה. אבל נראה מחר לפי הבדיקות/US.

אולה ועמית

מחזיקה לכם אצבעות, הכי חזק שרק אפשר יאללה מספיק, בהחלט הגיע תורכן!!!
טליה

עמית@

New member
תודה טליה. אולה- אני באה מאוד מוקדם

כי אחר כך אני צריכה לטוס לעבודה.

פרצו את המחסומים שלי

עצוב לי וכואב לי ורע לי, ואני לא מצליחה לעצור את הדמעות, שזולגות וזולגות, וזה לא ההורמונים, זה התמונות מעוד פיגוע ואני, שונאת פוליטיקה, טומנת ראשי בחול ברוב ימות השנה ומשתדלת לחיות בבועה שלי, אבל זהו, המחסומים שלי נשברו, התנפצו, ואין שום דבר שאפשר לעשות. כולי כואבת את השכול הנורא הזה, את השואה האיומה הזו, את מעצר הביית שהוטל על כל יושבי הארץ. אוףףףףףףףףףףףףף

אולה *

New member
ואני כבר לא יודעת האם אני בעד ימין

או שמאל. זה לא משנה. אני רוצה שקט. ואני רוצה את פיטר בבית. ואני רוצה להפסיק לעשות F5 לאתר ה-YNET ולראות את העדכונים עם מספר ההרוגים שהולך וגדל.

למעלה