גייסו את פיטר

אולה *

New member
גייסו את פיטר ../images/Emo4.gif

לפני שעה התקשרו ולפני חצי שעה הוא כבר יצא. לכמה זמן? אין הערכות. ומה אני עושה? בוכה.

נועם@בת

New member
אל תבכי חמודה שלי

איכשהו יש לי הרגשה שזה לא הלרבה זמן, וכשהוא יחזור הוא רק יקטר שסתם הקפיצו אותם בשביל הרושם, ובעצם הם לא עשו שם שום דבר חוץ מלשתות קפה ולשחק ששבש. מסתבר שצה"ל לא מתאם את הגיוס שלו עם ימי החופשה שלך, אבל פיטר ישב יותר מידי זמן בבית, ועכשיו יש לו קצת אקשן. מה ל´שות גברים צריכים מידי פעם להריץ את האדרנלין שלהם ואת הטסטוסטרון במחקי מלחמה, ונשים נשארות בבית לבכות ולדאוג להם. מי יודע, אולי כשיחזור תשחקו אותה בייבי בום כמו במלחמה אמיתית
יהיה בסדר חמודה, אל תדאיגי עצמך לחינם. וברגעים אלה אפשר להתפלל, זה עוזר גם למי שלא ממש מאמין בזה.
נועם

אולה *

New member
אני כרגיל בעיקר מרחמת על עמצי

נשמע מטופש? ככה אני.
מי יזריק לי היום?
מה אעשה היום בערב? לא בא לי לנסוע לבד לשום מקום, לא לחברים, לא להורים
יש לו ראיון עבודה ביום א´. האם יוכל להגיע? כמעט אין הצעות היום, וכ"כ חבל להפסיד את ההזדמנות.

נועם@בת

New member
אין כל רע בלרחם על עצמך ../images/Emo25.gif

אז ככה- להזריק בטוח שאחת מבנות הפורום שגרה בסביבה תזריק לך. בערב כזה הכי טוב להכנס למיטה חמה מוקדם. לא אציע לך רעיונות שכרוכים בחילול שבת
אבל בטח תמצאי כאלה לבד. לגבי ראיוןה עבודה- תרימי לשם טלפון ביום ראשון ותבקשי לדחות אתה ראיון, אף אחד בעולם לא יסרב לך. ממילא כולם עובדים בחג חצאי ימים ורוב מקומות העבודה שתם מורחים את הזמן. אין הרבה סיכוי שהתפקיד הזה יאוייש כבר ביום ראשון. כמה שזה נשמע מוזר- לרגע תשכחי את הנסיבות ותנצלי את ההזדמנות שאת לבד בבית בערב. הרי מזמן זה לא קרה לך, נכון? פשוט תעשי סוויץ´ ותחשבי מה את יכולה לעשות כשאת לבד. עם מי להתקשקש בטלפון בלי שפיטר יסתכל על השעון. איזה מסכת פנים לשים בלי שהוא יעשה פרצוף לאן נעלמה אשתו
את יודעת, שטויות כאלה וקטעים כאלה שעושים רק כשלבד
.
נועם

אולה *

New member
אני שונאת שאני מעמיסה עליך עכשיו

ולא יכולה לעצור. פשוט אני שונאת להיות בבית לבד. אני לא מוצאת מנוחה. ולא נהנית. טוב, הולכת להכנס למיטה. ואולי מעכשיו תהיה לנו באמת שבת שלום.

הרמוניה

New member
מוכנה להזריק לך....

ולבכות יחד איתך (אפשר גם לצחוק בהיסטריה- זה בערך אותו דבר) אם מתאים לך תכתבי לי במסר הרמוניה

אולה *

New member
תודה, הרמוניקה.

אני אסתדר. אזריק לבד. ופיטר יפספס את התענוג היומי.
ואני שונאת כשאומרים לי "אל תבכי", כי אז אני רק בוכה יותר. ועכשיו כל החברים מתקשרים ואומרים לא לבכות, ומציעים לבוא. ולא בא לי.

אוי אולה איזה דיכאון ..אני מכירה את

ההרגשה של הבדידות כשהבעל במילואים ובמיוחד עכשיו זה הכי מפחיד אולי תיסעי להורים שלך ?או לחברים בכדאי לא להיות לבד .. העיקר שלא תרגישי בודדה אוהבת יונית

אולצ´קה - איתך במחשבותי.../images/Emo24.gif

לא רוצה להוסיף יותר, כדי לא לגרום כאב. שלך, סיגל

רומי^^

New member
אולוצ´קה יקרה -

גם כמה חברים שלנו "הוקפצו" למילואים לפני כמה שעות - "בעקבות המצב". מקווה שכל גיוס המילואים הארור הזה הוא רק שואו אחד גדול שאריק עושה לתקשורת, ושפיטר והמילואימניקים שגויסו כך-סתם, בשביל מלחמה כל כך מטופשת, יחזרו בשלום ובמהרה הביתה.(ואני מבקשת לא לפתוח פה שרשור של דיון פוליטי, ברשותכן) מחבקת ומחזקת אותך
רומי.

matan10

New member
אל תבכי

אולה , תעשי לך אמבטיה טובה, תנתקי טלויזיה ורדיו. קחי ספר טוב שממזמן רצית לקרוא (לא עיתון). תכנסי למיטה עם כוס תה חם וטוב.זה הזמן לפנק את עצמך עם כל תפנוק שאת אוהבת. ונסי לקחת פסק זמן מהטירוף שמשתולל כאן. בהצלחה בכל מתן

עמית@

New member
אולתי שלי

אין לי מה לעשות אלא לחבק אותך ולקוות שישוב כבר ממה שאני יודעת הקפיצו את הדרג המנהלי/פיקודי על מנת לווח להם ולהכין אותם לבאות- עוד ל שולחים גייסות מילואים לשטח אם את צריכה משהו שאני יכולה (לנסות) לעזור אני אשמח- אבל אני חוששת שכל מה שאני יכולה לעשות הוא לקוות איתך ולחבק עמית

אולה *

New member
עשיתי את זה!

בפעם הראשונה הזרקתי לעצמי בבטן! זה בטח נשמע לכם מצחיק. אחרי כ"כ הרבה טיפולים. אבל תמיד השתפנתי ופיטר הזריק לי. ומספר פעמים עשיתי קצת אקרובטיקה והזרקתי לעצמי בטוסיק. והיום מצאתי את המחט הכתומה ואמרתי "למה לא?". וזה ממש לא נורא (טוב, אתם בטח יודעת שזה כלום, אבל בשבילי זה ביג דיל). ומיד התקשרתי לדווח לפיטר, כמובן. והוא אמר שהוא מלטף לי את הבטן מרחוק.

עמית@

New member
את גדולה!! ../images/Emo110.gif

אני בכלל לא חושבת שזה כלום. אני גאה מאוד.
היום בצהריים אני עידית הסתגרנו יחד בחדר השינה (בעוד יוסי ממזמז את החתול המפואר של עידית) והזרקנו לבטננו בצוותא כן כן.. הבילוים הפרורטיים של בנות פורום פוריות
עמית

אולה *

New member
אכן בילוי לעניין! ../images/Emo6.gif

למרות שהייתי ממליצה על כמה אופציות חלופיות... את שוב עובדת היום?

אולה גיבורה שכמוך../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

כל הכבוד אני ממש גאה בך בתור מי שעוד לא התנסתה וממש אבל ממש מפחדת מזריקות אני תופסת ממך והמון. גם חברים שלנו הוקפצו היום והכל כאן מלחיץ נורא אז אני פשוט מחבקת וירטואלית ומקווה נורא שעוד קצת ותקבלי חיבוק אמיתי מהאיש. בכל מקרה אם את צריכה משהו אני כאן. שחר שאוהבת המון

saga

New member
כל הכבוד

בתור אחת שמחטים וזריקות לא הולכים איתה ביחד אני רוצה לתת לך צל"ש. באמת כל הכבוד, את ממש גיבורה, שיחקת אותה
מקווה שפיטר יחזור במהרה בינתיים תאלצי להסתפק ב-
שלי סאגה

נועם@בת

New member
ווואו, הפרחים לשרון ובן אליעזר ../images/Emo3.gif

את גדולה מהחיים אולה, ואני גאה בך
האמת אני לא מבינה איך אפשר להזריק לטוסיק לבד, אבל כל אחד מצליח משהו אחר. הנה עשית את זה ונשארת שלמה, מה שמלמד שאת חזקה הרבה יותר ממה שאת חושבת. אם לא ההקפצה של פיטר לא היית יודעת שאת יכולה. כולכבוד
שבוע טוב נועם

אולה *

New member
../images/Emo121.gif תיאורי ההזרקה של אולה ../images/Emo3.gif

היד רועדת...... הרחמים העצמיים עצומים... הדמעות - ממש כאן, עוד שניה ויש בכי... אבל כרגיל - אין מה לעשות. 4 שנים של הנסיונות לימדו אותי המון דברים. אז הנה הגיע זמן של עוד אחד. אולה

למעלה