ג'ייסון קיד פוטר

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא יודע...

אז מה אם הוא זבל של בן אדם?
כל עוד לא מדובר בדברים פליליים כמו נניח...אונס (שיעול) אז מה זה ענייני?
כמובן שאם זה בא לידי ביטוי בחדר ההלבשה אז זה סיפור אחר אבל נראה לי שפה זה לא המקרה, לפחות לא מול השחקנים.
&nbsp
&nbsp

fatnoam

Active member
אף אחד כאן לא הזכיר את מארק ג׳קסון, אבל המקרה הזה מאוד דומה

גם קיד וגם ג׳קסון לקחו קבוצות לא מוצלחות, ועשו מהן קבוצות פלייאוף לגיטימיות עם פוטנציאל בשמיים. שניהם גם רכזי עבר מוצלחים, אגב. לשניהם היו בעיות בין-אישיות עם הארגון, ולשניהם שליטה די טוטאלית על המתרחש. ידם בכל, מה שנקרא.
&nbsp
בעוד שג׳קסון קיבל הזדמנויות - שתי ריצות פלייאוף (או 3?) ופוטר לאחר שאחרי עונת שיא בה הודחו בחצי גמר הקונפרנס, הודחו שוב בסיבוב הראשון. ההליכה אחורה הזו היתה הקש ששבר את גב הגמל.
&nbsp
כאן, קיד קיבל ריצת פלייאוף אחת עם הבאקס. כמו כן, אני חושב שהרבה מההצלחה של מילווקי לא תלויה בכישלון שלו כמאמן, אלא בחוסר מזל עם הפציעות של ג׳בארי פארקר שבעיניי ביחד עם יאניס היה אמור להיות אבן פינה בפרנצ׳ייז הזה.
&nbsp
כנראה שהפיטורים שלו יותר אישיים מאשר מקצועיים, כי מקצועית הוא עדיין לא נכשל בעיניי.
&nbsp
כמו כן, עצם העובדה שיאניס היה מאוד מאוכזב מהפיטורים מראה שהם גם לא מתקפלים לפי החליל של הסופרסטאר שלהם - טוב בתקופה הזו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אהבתי את ההקבלה לג'קסון

אבל אם אני זוכר נכון, ג'קסון פוטר במהלך הפגרה כשהיה להם מחליף שהם היו בטוחים שיצעיד אותם שלב אחד קדימה.
פה אנחנו רואים פיטורין באמצע העונה כשהם לא ממש יודעים מה הם הולכים לעשות הלאה (או שכן ואנחנו עדיין לא יודעים את זה)
&nbsp
אולי באמת היה דם רע בינו ובין ההנהלה כי לפחות על פניו, עושה רושם שהשחקנים מאוד מעריכים אותו.
אגב, קיד עצמו אמר שהוא לא באמת הופתע אז כנראה שבאמת היה שם עניין שהוא מעבר למה שקורה על המגרש.
&nbsp
&nbsp

fatnoam

Active member
בגדול

לא מרגיש שהזכרנו את ג׳קסון באותה קונטציה. אני חושב שהפיטורים שלו מזכירים את של קיד, ופירטתי למה.
&nbsp
אתה כתבת "וכנראה ההפך הוא הנכון לגבי מארק ג׳קסון בגולדן, הם פיטרו אותו דווקא אחרי שנתיים בפלייאוף וכשהקבוצה בגרף שיפור מתמיד.", שכאילו אתה רואה אי התאמה בין הפיטורים של קיד לאלה של ג׳קסון.
&nbsp
יתרה מכך המשפט המצוטט אינו נכון, שכן בשנה השניה של ג׳קסון הם הגיעו לחצי גמר הקונפרנס, ובשנה השלישית הם הודחו בסיבוב הראשון, ואז הוא פוטר.

כנראה לא הייתי ברור.

הכוונה שלי היתה שאוקסי לא פיטרו את ברוקס בזמן, והקאבס לא פיטרו את בראון בזמן, וגולדן, הפוך מהאחרות, דווקא כן פיטרו את ג'קסון בזמן, לפני שהיה מאוחר מדי.
&nbsp
לא זכרתי בדיוק את הפרטים, אני זוכר שבגדול כשהם פיטרו אותו זה גרם לדיון שלם סביב השאלה האם זה נכון לפטר אותו באותו שלב, גם כאן בפורום.

fatnoam

Active member
חשבתי שהתכוונת שהפיטורים של ג׳קסון היו premature

עימך הסליחה

billc

New member
אני לא בטוח שרק בגלל ג’קסון הם הגיעו לפלייאוף

תומפסון היה כבר שנה שניה בליגה , גרין שנה ראשונה , אמנם לא תרם הרבה אבל אני מניח נתן אנרגיה לקבוצה
איגודלה הצטרף לקבוצה ועוד שחקנים

אני חושב שצריך לתת הרבה קרדיט לGM

לפי מה שהבנתי קיד היה הרבה יותר מעורב

בכל מקרה אני חושב שאתה צודק בדימיון בזה שנראה שהקבוצה של מילווקי שווה מקום גבוה יותר מאשר היא נמצאת בו כרגע

אומרים גם שתקופה ארוכה רצו להפטר ממנו וחיכו ׳מילווקי תרד למקום 8 כידי שיהיה להם תירוץ

למעלה