ג'ייסון קיד פוטר

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא צפוי בכלל

חשבתי שקיד זה סוג של שליט כל יכול שם.
אבל אפשר להבין את זה, בסופו של דבר המאזן שלהם די מאכזב ולאחרונה הם נראים ממש רע.
התחושה שלי היא שלא מדובר על עניינים מקצועיים בלבד.

לפי מה שמדווחים

הגריק פריק הוא זה שהודיע לקיד על הפיטורים...
רק מראה לך מה שווה מעמדו של מאמן בNBA.
ועוד קיד היה הGM או משהו גם לא?
עוד יותר עצוב..

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה יותר דפוק ממה שאתה חושב

הם בכלל לא תכננו להודיע לקיד שהוא מפוטר והוא היה אמור לשמוע על זה מהתקשורת.
יאניס התקשר אליו מיוזמתו כדי לעדכן אותו לפני שההודעה הרישמית תפורסם.
&nbsp
איזה גועל

י ו א ב

New member
ועוד אומרים שאצלנו שכונה...

זה באמת הזוי ומוזר - אז אולי לא הכל כזה נוצץ שם.
אם זה היה על רקע לא מקצועי נטו - התנהגותי, הפרת אמון או משהו כזה, זה עוד היה מובן.
אולי לא הכל אנחנו יודעים..

דיברגנט חדש

Well-known member
אחרי הפיטורים של בלאט, הכל אפשרי שם

אולי עכשיו, יציעו לבלאט להחליף אותו?

בלאט היה דג רקק בNBA

והאמת עצוב לי להגיד את זה כי אני מחבב אותו.
אתה מבין שהעדיפו את טיירון לו על פניו מרוב שאף אחד לא ספר אותו..

OrEl74

Well-known member
מנהל
בלאט לא יחזור לאמן ב-NBA, מי שחושב שכן פשוט משלה את עצמו

ברור שלא

והאמת היא שאני לא יודע מה הכבוד הגדול לאמן בNBA.
אין למאמן בNBA שום חשיבות אמיתית או מעמד גבוה. מלבד פופ,בראד סטיבנס אולי וכו'.
בודדים מאוד

Cade Foster

New member
ממש לא מסכים

זה פשוט תלוי סיטואציה (וארגון). אני חושב שהליגה כן זזה למקום טוב יותר שבו למאמן יש יותר חשיבות. ההצלחה של קר, פופוביץ׳ וסטיבנס בהחלט משפיעה. ולא רק הם. גם קרלייל הוא האיש הכי חזק בדאלאס, ספולסטרה וקווין סניידר מקבלים אור ירוק לעשות מה שהם רוצים וכו׳. יש קורלציה ברורה כיום בין רמת המאמן לרמת ההצלחה של הקבוצה.

דיברגנט חדש

Well-known member
הוא מאמין בזה ואני מאמין באמונתו, כי לא אחת, הוא הצליח

לעשות דברים שאף אחד לא האמין בהם.

אגב, ראה בהרחבה שרשור שפתחתי בזמנו בנושא.

אז אני מבין שיאניס הוא האיש הטוב בסיפור

בהתחלה קראתי את זה כאילו הוא זה שקיבל את ההחלטה, ובהחלט זה הפתיע אותי, כי אני זוכר שיש ביניהם מערכת יחסים טובה.
&nbsp
חלק בי שמח. לא אוהב את ג'ייסון קיד. משהו בו משדר לי אביוסיב פאדר פיגר שמרביץ עם לי חגורה.
&nbsp
וחלק אחר בי מרגיש לא בנוח עם הסיטואציה. הקבוצה משחקת כדורסל טוב. יצא לי לראות אותם העונה. המאזן לא משקף את הבנייה הטובה שנעשתה שם, ואני חושב שהוא הוציא מהשחקנים דברים טובים שמאמן אחר, פחות טוב, לא היה מוציא. כלומר, הוא היה מאמן טוב לקבוצה לדעתי. הרים גם את הרול פליירס שמשחקים מעל לרמתם.
&nbsp
טוף, אז מה עכשיו. שנתחיל לדבר על פיזדייל ? בלאט יכול לצאת מהחוזה שלו בטורקי...*ducks* לא צריך להרביץ, למה באלימות! סליחה, בסדר, טעות שלי, בלי בלאט.

rapgamer4ever

New member
נכון, בגלל זה השמטתי את המילה "פאדר"

אבל תכלס זה לא היה ברור, אז תודה על ההבהרה.

שימו בצד את הדרך, בואו נסתכל על ההחלטה

אני מקדים ואומר שיוצא לי לראות מעט מאד העונה הרגילה כדי לחוות דעה של ממש על הכדורסל, כך שהדיון הזה יותר תאורטי ממעשי.
בואו ניקח את אוקלהומה. אחרי חילופי ההנהלה הם הביאו את פרסטי להיות GM ואת ברוקס להיות מאמן.
אז הם התחילו לבחור: דוראנט, ווסטברוק, איבאקה, הארדן. היתה להם קבוצה מצויינת גם כשהם איבדו את הארדן (טעות מרה בלי ספק).
ברוקס לא היה מאמן ברמה מספיקה. זה היה ברור כבר ב 2013 כשהם הפסידו את גמר המזרח, ובמשך שנים הוא נשאר שם בין היתר כי דוראנט אהב אותו ברמה פרסונלית, וכי לא רוצים לעשות זעזוע בקבוצה של גמר אזורי.
בדיעבד, החלפת מאמן בזמן היתה עובדת לטובתם. אותו הדבר נכון לגבי בראון בקאבס, וכנראה ההפך הוא הנכון לגבי מארק ג׳קסון בגולדן, הם פיטרו אותו דווקא אחרי שנתיים בפלייאוף וכשהקבוצה בגרף שיפור מתמיד.
הבאקס במקום דומה. יש להם שלד צעיר וטוב, וחלקם בטח מסתכלים על קיד כמו ששחקן צעיר מסתכל על המאמן הראשון שלו. הם צריכים לחשוב עכשיו על היום שהחוזה של יכניס יסתיים. אם לדעתם קיד ממצה את עצמו, ותחתיו הם קבוצה מוגבלת, עכשיו הזמן להחליף.

rapgamer4ever

New member
יש לזה 3 היבטים

מבחינה מקצועית- יש הצדקה לפיטורין. מילווקי לא משחקת חכם ובהתחשב בחומר השחקנים שיש לה היא אנדר-אצ'יברית. הבאקס אמורים להחזיק ביתרון ביתיות במזרח, או לכל הפחות להצליח לחבר יותר מ-2 משחקים רצופים של כדורסל טוב.
&nbsp
מבחינה ארגונית- עושה רושם שהבאקס לא התנהלו כמו שצריך.
&nbsp
מבחינה פרסונלית- קיד הוא מניאק גדול אז אל תפתחו כלפיו יותר מדי רחמים. זו לא הפעם הראשונה שהוא עוזב/נעזב בטעם רע, וזה עוד מבלי לדבר על ההיסטוריה המשפחתית הבעייתית שלו.

יש כבר דיבורים כמה שנים טובות

שהוא זבל של בנאדם. אני עדיין לא חושב שצריך לפטר בנאדם בצורה כזאת..
&nbsp

למעלה