ג'יימס אייברי נפטר

Doctor Goblin

New member
ג'יימס אייברי נפטר

השחקן שהיה "אב רוחני" לוויל סמית ושיחק את הדוד פיל ב"הנסיך המדליק מבל אייר" נפטר בגיל 65.
לעולם הסצנה הזו שלו גורמת לי לדמוע:

http://www.youtube.com/watch?v=1ZPsfO2I4bo

מדהים שהיו סצנות דרמטיות כה חזקות בסיטקומים סטנדרטיים.

רגע רק רגע

Active member
עצוב

היו זמנים בהם הקומדיות שימשו למטרות חינוך ושלחו מסר בתוך הבדיחות והצחוקים.

ואז הגיע סיינפלד...
!IM OUT

בוחן פתע - נראה מי יודע מאיזו תחרות קריימר פרש?

Anna begins cc

New member
הגזמת..

אין מי שראה סיינפלד ולא יודע. זה אחד הפרקים הכי מפורסמים שלהם..

איי אמ קווין אוף מיי קאסל!

Anna begins cc

New member
פעם חשבתי שקרמר חתיך.

אני מזדעזעת מעצמי

תגיד, חגגת פסטיבוס בשבוע שעבר?

רגע רק רגע

Active member
קריימר חתיך?

הטעם שלך בגברים מעצבן אותי.
!Serenity Now !Serenity Now

על אף כל השנים שעברו הסדרה הזאת עדיין מצחיקה אותי.

Anna begins cc

New member
אני עד היום משתמשת בביטוי הזה

כשאני ממש עצבנית

ואל חשש, הטעם שלי ממש השתפר מאז.
היום אני רק בקטע של תימנים כעורי מראה (דודו טסה
)
Not that there's anything wrong with that..

רגע רק רגע, תשמע קטע

בדיוק קראתי עכשיו את אורי חזקיה ונזכרתי בך

והנה ציטוט של דבריו:
@אורי חזקיה - העמוד הרשמי

ראיתי אתמול מאסטר שף וכל פעם מחדש אני מבין שאסור לי לראות את התוכנית הזאת כשאני רעב ובמקרר שלי יש רק ביצה ובצל מזדקן. זה ממש עינוי לצפות בזה. זה כמו ללכת בגשם ושמישהו לידך יחפור לך על כמה כיף שיש לו מטרייה והוא לא נרטב. פתחתי את הטלוויזיה כשבחורה אתיופית בת ארבעים שנראית בת עשרים דוחפת לפה של השופטים לחם עם ממרחים. ממש מכינה להם את הביס כמו לילד קטן ודוחפת להם לפה. אולי אחרי הפרסומות היא גם תרים אותם לגרעפס. החלטתי ששווה לחכות.

תוך כדי הפרסומות בהיתי בקיר וחשבתי למה אין מאסטר שף לגברים שאין להם מושג במטבח? סוג של ריאלטי לרווקים עצלנים. יקראו לתוכנית "מאסטר שף לגברים שאין להם מושג במטבח. סוג של ריאלטי לרווקים עצלנים" (או שם קליט יותר. לא השקעתי יותר מדי מחשבה כמו ששמתם לב).

אני מדמיין את עצמי באודישנים. עומד נרגש עם הצלחות החד פעמיות שלי. חיים כהן ישאל אותי מה הכנת לנו? ואני אספר שהכנתי טוסט. וכולם יתפעלו. ואני אצטנע ואגיד שבסך הכל לקחתי פרוסת לחם מההקפאה שאלוהים יודע כמה זמן היא מתגוררת שם. מהפרוסות שמתכסות בקרח, מהאלה שצריך לנער אותן במרפסת כמו שטיח. וכולם יגידו וואווו. ואני אחשוף שזה לא רוטב פיצה אלא קטשופ ישן מהבורגראנץ' שמצאתי במקרר שאלוהים יודע אם הוא ראוי למאכל (או למגע יד אדם) ומיכל אנסקי תמחה ריר ותגיד אויייששש. ואז אבקש מאייל שני לקחת ביס ואמליץ לו לאכול מהעגבנייה החתוכה בצד. למה חתוכה? אין ברירה. לפעמים אתה מוצא עגבנייה אחרונה במקרר. בפינה של המגירה. מאחורה היא נראית מדהים. אבל אז אתה מסובב אותה ורואה ריקבון שאלוהים יודע כמה סניפים של חיידקים נפתחו שם. אז אתה עושה לעגבנייה ניתוח קטן והיא כמו חדשה. ואייל שני יגיד "מה יש בך אורי שמצליח לקחת קטשופ זקן, לחם מתפורר, עגבנייה במחזור ולהפוך אותם לתאווה לחיך?" ואני אגיד לו שאפילו אלוהים לא יודע. הוא יגיד לי תודה רבה. אני אסמיק ואלבש את הסינר הלבן. אחרי הפרסומות גם ארים אותו לגרעפס.

ואז תתחיל העונה ונקבל את משימת המקושקשת שאני טוב בה. ואני אספר שיש לי מתכון למקושקשת של סבא של סבא שלי. שדאג לקשקש אותה לצד שמאל בניגוד לכולם שמקשקשים לצד ימין. ואני אעבור שלב למשימת הפיצה. כל אחד מהמתמודדים מזמין פיצה מהפיצרייה האהובה עליו. ואייל שני ילחיץ "אתה מזמין פיצה ממרכז העיר בשעה של פקקים? אתה בטוח שאתה תספיק?” וחיים כהן יצעק "חברים יש לכם עוד חמש דקות! תתחילו לחשוב איך אתם מסדרים את הפיצה בקרטון (ומפנים את השולחן בסלון תוך כדי הזזת כל הבלגאן לפינה של השולחן).
ובסוף העונה אני אזכה במקום הראשון. ואפתח מסעדה משלי. מסעדה כזאת שמחממת אוכל ישן בטוסטר אובן וכולם מבסוטים.

תוך כדי שאני מתלבט עם עצמי אם לקרוא למסעדה "מסעדה כזאת שמחממת אוכל ישן בטוסטר אובן וכולם מבסוטים" או שם קליט אחר, מאסטר שף חזרו מהפרסומות ויחד אתם אני מהפנטזיה. אין מסעדה ואין סינר. הלכתי למטבח והכנתי לי סלט בצל חתוך גס וביצה שקושקשה לשמאל. כיביתי את הטלוויזיה, הרמתי את עצמי לגרעפס והלכתי לישון. לילה טוב."

עד כאן ציטוט.
אל תשאל אותי למה נזכרתי בך

http://www.youtube.com/watch?v=aYnfZIFZH9E

רגע רק רגע

Active member
לא יודע מאיפה החוצפה

החוצפה לשלוח לי הצהרת הון שכזו.
החוצפה להשוות את המקרה שלי לזה המתואר למעלה (שולל את הטיעון לחוצפה הראשונה)
אצלי אין עגבניות רקובות! או שהן טריות או שאין בכלל! ואני לא אוהב קטשופ! (שולל את הטיעון לחוצפה השניה)

ובדיוק היום פנקתי את עצמי במטבח. היום ממש השקעתי.
במקום סנדוויץ' חומוס + עגבניה (גבנ"צ זה רק כשבאים אורחים)... סנדוויץ' אבוקדו + עגבניה.

שלא תעזי לעשות השוואות כאלה מופרכות בעתיד

אם יש משהו שאני לא מבינה

זה איך אפשר לאכול סנדוויץ חומוס עם עגבנייה?
מילא חומוס עם מלפפון חמוץ או גמבה קלויה מוחמצת (כמו שאני עושה) או כרוב כבוש, אבל חומוס עם עגבנייה זה ממש שעטנז לטעמי

דווקא סנדביץ אבוקדו עם עגבנייה זה כבר נשמע יותר טוב, ואם אתה כבר עושה סנדוויץ אבוקדו, אני ממליצה לך לתבל את האבוקדו עם לימון, מלח גס ופלפל שחור גרוס, למעוך אותו ולמרוח על הלחם ועל זה לשים פרוסות של צנונית טרייה. זה מעדן

שבת שלום

http://www.youtube.com/watch?v=ZQr9My4x3ww

רגע רק רגע

Active member

חומוס + עגבניה זה בסיסי. החומוס יבש והעגבניה רטובה. שילוב מנצח.
את האבוקדו שלי אני אוהב מעוך עם מלח שולחן. את תפקיד הפלפל תופס הסחוג.

פעם הכנתי חמוצים בשיטת האינסטנט.
הרתחתי מים בסיר. שמתי גזר וכרוב, לאחר כמה דקות הוספתי כרובית וגמבה. עליהם שמתי שמיר, שיני שום וכמה פלפלים חריפים.
יצא לי 10!
יותר לא הכנתי. למי יש כח לכל הבלאגן הזה

האינסטנט חמוצים שלך נשמעו לי טוב

עכשיו הגמבות הן הירק הכי זול שיש כרגע, לכן האיש הביא לי כמה קילוגרמים של גמבות אדומות וצהובות ועכשיו צריך לקלות אותן בתנור לקלף אותן ולתבל. זאת נקראת עבודה עם בלאגן ולא האינסטנט שאתה עושה

קח לך אישה

http://www.youtube.com/watch?v=NPCImGw_ImE

dibablas

New member

אחלה קטע, אני זוכר אותו

התוכנית הקומית היחידה מבין אלה שראיתי ואני חושב שמשתווה לסיינפלד זה נישואים פלוס ולפעמים גם החיים זה לא הכל (לעיתים בפרקים מסוימים), אני מתקשה להבין אנשים שמשווים בין "חברים" לסיינפלד ואפילו מעדיפים את הסדרה חברים, אבל עניין של טעם וכאלה כן...

Doctor Goblin

New member
זה ממש לא כוחות

סיינפלד מהפכנית ומשלבת המון סוגי הומור. חברים היא סוג של אופרת סבון מצחיקה.

למעלה