גייל בסרט חדש?

tulchi

New member
גייל בסרט חדש?

לפי כמה אנשים שהיו בפסטיבל הסרטים במיין גייל לא הופיע משום שדווח שהוא נמצא בלוס אנג'לס ולמד כרגע תסריט חדש של משהו. בהתחלה הניחו שזה סטריט טיים אבל אח"כ מישהי שם הבהירה שהמפיקה של WAKE אמרה שהוא קיבל תפקיד בסרט עצמאי חדש (מן טרילוגיה ושיש לו תפקיד ראשי באחד הפרקים).

ayaliar

Well-known member
עוד סרט עצמאי????

אמא שלו #$^%^&%^*%!!! די כבר!!!!!!! נמאס לי לצבור עוד ועוד דברים שאני רוצה לראות ואין שום סיכוי בעולם שאני אראה, שילך יהיה ניצב שאיזה סרט של ספילברג עדיף! אוף. זה מרגיז אותי. די כבר. זהו נרגעתי

באמת../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

שילך לשחק כבר באיזה קומדיה רומנטית!! משהו שאשכרה יש מצב שיגיע כאן לקולנוע!!!

tulchi

New member
עם כמה שעצוב לי שאני

לא ממש יכולה להנות מהפרויקטים שגייל משתתף בהם אני שמחה שהוא לא מוכר את נשמתו לשטן ובינתיים לוקח על עצמו דברים שמעניינים אותו בתור שחקן. אולי זה לא מהלך חכם למי שרוצה לזכות בפרסום ותהילה אבל אני חושבת שאפשר להגיד על גייל בוודאות שהוא לא בן אדם כזה.

ayaliar

Well-known member
אני מבטיחה לך

שאם היו מציעים לו להשתתף בקומדיה רומנטית הוא היה מסכים. זה לא למכור את נשמתו לשטן זה להתקדם. אם אתה רוצה להגיע למצב שאתה בוחר תסריטים ולא בוחנים אותך לתפקידים אתה חייב להתחיל מאיפשהו וסרטים עצמאיים, עם כל הכבוד לאיכות שיש להם לפעמים, לא ממש מובילים לאינשהו.

alyssa and gale

New member
אל תשכחו..............

שהוא לוקח כל תסריט שאפשר כדי להתפרסם איך כולם התחילו... בראד פיט למשל עשה המון סרטים עצמיים עד שהוא יתפרסם ככה זה מחיר התהילה לפעמים צריך לעשות הרבה סרטים פשוטים עד שמגיע או יותר נכון נופל תסריט טוב!!

Queen From Mars

New member
כן,אבל -

בראד פיט היה בן 21 ככה ובשנות ה-20 שלו הוא התחיל להתפרסם לדעתי גייל יכול להרשות לעצמו לשחק בכמה סרטי זבל שיביאו לו פרסום גם מחוץ לארה"ב,שיצור לעצמו קריירה ומוניטין ואז הוא יוכל לשחק בסרטים עם תפקידים שמעניינים אותו ובעלי עומק כי בינתיים הוא לא מגיע לשום מקום And he's not getting any younger

tulchi

New member
זה כל הענין

אני לא חושבת שהוא רודף תהילה ופרסום אני לא יודעת אם בראד פיט רצה להתפרסם כ"כ אבל סביר להניח שאולי איפשהו זה הווה מניע. אני לא חושבת שזה קיים אצל גייל

tulchi

New member
עוד אינפורמציה על הסרט

The film is called "Father and Sons". It's an independent feature and filming begins today. The shoot is scheduled for less than three weeks and is filming in Los Angeles. Also in the film are Kathy Baker, Barbara Barrie, Joseph Bologna, LisaEdelstein, Joanna Gleason and John Mahoney. Gale's character is Elliot Parker.

ayaliar

Well-known member
טלי

אין שחקן בעולם כולו, כולו אבל, שלא רוצה להתפרסם. אין, זה לא קיים. זו המהות של המקצוע. אם אתה מפורסם סימן שהצלחת, שאתה טוב. כולם רוצים הכרה. זה שאולי הוא לא ממש יהנה מתופעות הלוואי של פרסום יכול להיות אבל הוא רוצה להתפרסם בדיוק כמו שבראד פיט רצה. אחרת הוא היה עושה לעצמו משחקי תפקידים בראש והולך להיות פקיד בבנק.

RANDYme

New member
לדעתי

הוא מנסה להיפטר מתדמית ההומו קודם. אז עם כמה סרטים שהוא משחק סטרייט, ואפילו הומופוב, יש לו מה להציע, עד שיקלטו אותו. זה רק עניין של זמן.חוצמזה שאל תשכחו שהוליווד עמוסה בילדים.. בני עשרים ככה. אפילו שהוא נראה יותר טוב ומשחק יותר טוב מכל אלה ביחד...

netaK

New member
אז אני באמת לא יודעת מה גייל רוצה

אין לי מושג אם הוא מאלה שאומרים "אני אוהב לשחק זה בנשמה שלי לא משנה מה" ולא מחפשים פרסום כי ככל הנראה באמ אן כזה שחקן אבל אם גייל באמת מחפש פרסום תהילה ומעריצים יש לו דרכים מוזרווווווות ביותר לקבל את זה

tulchi

New member
ואם בסרטים שבחיים לא נראה עסקינן

מישהו שמע על סרט בשם A Letter From Ethel Kennedy בהשתתפות רנדי הריסון שצולם בשנה שעברה?

Queen From Mars

New member
זה סרט? אני הייתי בטוחה שזה איזה

מחזה/הצגה/משהו בתיאטרון שהוא שיחק בו...

Queen From Mars

New member
ל-RANDYme

בשבילך-תמונה של רנדי במחזה הנ"ל!-תהני!
אוי...לדעתי הוא ממש יפה בתמונה

לילי 22

New member
צירוף מיקרים?

אחת השחקניות בסרט החדש של גייל ביימה את רנדי במחזה הזה. כמה נחמד.

tulchi

New member
ועוד אחת שיחקה עם גייל בחוק וסדר

הזקנה...פולה הגרדי או וואטאבר

למעלה