bless u sis!! אין דבר יותר טוב מלבוא אחרי יום עבודה ארוך (עד עכשיו למעשה) ולראות תמונה שלו..
R RANDYme New member 16/7/03 #37 bless u sis!! אין דבר יותר טוב מלבוא אחרי יום עבודה ארוך (עד עכשיו למעשה) ולראות תמונה שלו..
P PretTy LiTtle DittY New member 15/7/03 #24 pleaseee! שימכור את נשמתו לשטן... רק לסרט אחד! קומדיה רומנטית פיצית!! אפילו לא קומדיה רומנטית... אם הוא מתעקש אני מוכנה לשבת שעתיים בקולנוע ולראות סרט בסגנון "משימה בלתי אפשרית" אם זה מה שבא לו, אני קצת אשתעמם אבל זה יהיה שווה את זה!
pleaseee! שימכור את נשמתו לשטן... רק לסרט אחד! קומדיה רומנטית פיצית!! אפילו לא קומדיה רומנטית... אם הוא מתעקש אני מוכנה לשבת שעתיים בקולנוע ולראות סרט בסגנון "משימה בלתי אפשרית" אם זה מה שבא לו, אני קצת אשתעמם אבל זה יהיה שווה את זה!
R RANDYme New member 15/7/03 #28 לדעתי הוא טיפה יותר איכותי מזה...הוא בטוח יודע מה הוא עושה.. עכשיו מישהו יכול להסביר לי לאן נעלם הצמיד של בריאן בפרקים האחרונים??
לדעתי הוא טיפה יותר איכותי מזה...הוא בטוח יודע מה הוא עושה.. עכשיו מישהו יכול להסביר לי לאן נעלם הצמיד של בריאן בפרקים האחרונים??
P PretTy LiTtle DittY New member 15/7/03 #30 אני בטוחה שהוא יותר איכותי מזה ../images/Emo9.gif אבל זה מציק לי שאני לא יכולה לראות סרטים שלו שימחל (ימחול? גררר וואטאבר! אני את הבגרות שלי כבר עשיתי!) על כבודו פעם אחת בשבילנו...
אני בטוחה שהוא יותר איכותי מזה ../images/Emo9.gif אבל זה מציק לי שאני לא יכולה לראות סרטים שלו שימחל (ימחול? גררר וואטאבר! אני את הבגרות שלי כבר עשיתי!) על כבודו פעם אחת בשבילנו...
P PretTy LiTtle DittY New member 15/7/03 #32 אופס! למה שלחתי בלי לכתוב כלום?! בכל אופן...ברוב חוצפתו הוא מעלים את הצמיד לפעמים- חוצפה לשחק ככה ברגשות שלנו
אופס! למה שלחתי בלי לכתוב כלום?! בכל אופן...ברוב חוצפתו הוא מעלים את הצמיד לפעמים- חוצפה לשחק ככה ברגשות שלנו
R RANDYme New member 16/7/03 #38 היהי!! בדיוק כזה יש לי!! ולא הורדתי אותו כל כך הרבה זהן.. יותר משנה נראה לי.. ??M I D ONLY 1
Q Queen From Mars New member 15/7/03 #14 אם אני לא טועה,איריס אמרה זאת... תוכנת שיתוף קבצים שמתחרזת עם עזה תחפשי QAF-EP_101 או Queer As Folk Ep01 S01 וכל מיני וריאציות בסגנון! בהצלחה
אם אני לא טועה,איריס אמרה זאת... תוכנת שיתוף קבצים שמתחרזת עם עזה תחפשי QAF-EP_101 או Queer As Folk Ep01 S01 וכל מיני וריאציות בסגנון! בהצלחה
N netaK New member 15/7/03 #15 מיקה אמרה את זה ../images/Emo11.gif לפי זכרוני המקרטע ואם לא-איריס סליחה
N netaK New member 15/7/03 #17 כן כן שלום שלום.... התחלתי היום עם העבודה שלי ויש לי עוד את הלימודים כל בוקר ובלה בלה...אז אני באמת צריכה עכשיו ללכת לישון (בשיער שלי שנצבע היום שוב לאדום ) תשאירי לי 200 הודעות שלחי לי 2000 מסרים, יום יבוא ואני אענה
כן כן שלום שלום.... התחלתי היום עם העבודה שלי ויש לי עוד את הלימודים כל בוקר ובלה בלה...אז אני באמת צריכה עכשיו ללכת לישון (בשיער שלי שנצבע היום שוב לאדום ) תשאירי לי 200 הודעות שלחי לי 2000 מסרים, יום יבוא ואני אענה
J justagirl182 New member 15/7/03 #20 מיקה אכן אמרה את זה ו...אני מוצאת את זה בעזה, תנסי שוב ושוב בסוף תמצאי
I I®is New member 15/7/03 #22 כל הזכויות שמורות למיקה ../images/Emo88.gif אני גנבתי את זה ממנה כי ממש אהבתי את זה סולחת לי מיקה בובי? ועדי, נחמד שאני "אולוויז און יור מיינד" לילה
כל הזכויות שמורות למיקה ../images/Emo88.gif אני גנבתי את זה ממנה כי ממש אהבתי את זה סולחת לי מיקה בובי? ועדי, נחמד שאני "אולוויז און יור מיינד" לילה