אבל רק הגנה עצמית...... אנחנו לומדים איך אם מישהו תוקף אותנו איך אז איך להגן..... ואנחנו משתמשים בשמות... בלימה עליונה ותחתונה וכל אלה... וצקי זה אגרוף.... אין הבדל...
לטאקוונדו. ויש לו גם די הרבה בנות, כפי שאני זוכרת. קוראים לו אייל פימה, והוא מאמן במכללת קיי. יש גם את אלכס מן, שמאמן בקיבוץ באזור שם. בכל מקרה, בטוח שהם נמצאים בספרי הטלפונים שם! וגם אחלה אווירה, מותק של אנשים.
לפי כללי תפוז, אין לפרסם מספר-טלפון של אדם כלשהו בלי אישור מפורש ממנו. פרסום השם והטלפון ברשימת-מורים באתר אחר אינו מהווה אישור לפרסומם כאן. אבקש לא לפרסם מספרי טלפון בלי אישור מפורש של בעל המספר. אפשר להביא קישור לאתר בו מפורסם המספר.
הג'ט קון דו היא שיטה שמבוססת על הלחימה של ברוס לי השיטה הזאצ בעיקר מיתרכזת בלחימת רחוב זה כמו לילמוד אותה אומנות רק במסלול מודרני או מסלול מסורתי הג'ט קון דו הוא בעצם המודרני מישתמשים בו בכל מיניי כלים מקלות סכנים וכל דבר שאתם יכולים להישתמש בו ברחוב בתור אמצעי הגנה יש מורה אחד בירושליים אני רציתי לילמוד אצלו אבל זה מיתנגש לי עם הטקוונדו מישהוא מכיר מישהוא שמלמד את השיטה באזור מודיעין???