ג'יט קון דו

כן בדיוק...

כן... אתמול היה לי חוג והשתמשנו במילים... חחח כל כך מצחיק..... יש עוד מילים אבל שחכתי

כן זה נינג'יטסו

אבל רק הגנה עצמית...... אנחנו לומדים איך אם מישהו תוקף אותנו איך אז איך להגן..... ואנחנו משתמשים בשמות... בלימה עליונה ותחתונה וכל אלה... וצקי זה אגרוף.... אין הבדל...

Pyongwon

New member
בבאר שבע יש לך אחלה מאמן -

לטאקוונדו. ויש לו גם די הרבה בנות, כפי שאני זוכרת. קוראים לו אייל פימה, והוא מאמן במכללת קיי. יש גם את אלכס מן, שמאמן בקיבוץ באזור שם. בכל מקרה, בטוח שהם נמצאים בספרי הטלפונים שם! וגם אחלה אווירה, מותק של אנשים.

דידי110

New member
מאמן בשם בועז בר מאמן בג'יט קון דו

הוא מאמן בירושלים וכנראה פותח גם מקום בת'א אם אני אמצא את הטלפון שלו אני אביא לך אותו

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifהודעה נמחקה

לפי כללי תפוז, אין לפרסם מספר-טלפון של אדם כלשהו בלי אישור מפורש ממנו. פרסום השם והטלפון ברשימת-מורים באתר אחר אינו מהווה אישור לפרסומם כאן. אבקש לא לפרסם מספרי טלפון בלי אישור מפורש של בעל המספר. אפשר להביא קישור לאתר בו מפורסם המספר.

אליקום

New member
עידכון בקשר לשאלה שלכם

חייגתי לבועז בר ואכן הוא מתחיל במבצע של הפצת הג'יט קון דו. יפתח מכון בתל אביב ברגע שיתנו לי עוד פרטים אני אפרסם את זה בלוחות.

הג'ט קון דו

הג'ט קון דו היא שיטה שמבוססת על הלחימה של ברוס לי השיטה הזאצ בעיקר מיתרכזת בלחימת רחוב זה כמו לילמוד אותה אומנות רק במסלול מודרני או מסלול מסורתי הג'ט קון דו הוא בעצם המודרני מישתמשים בו בכל מיניי כלים מקלות סכנים וכל דבר שאתם יכולים להישתמש בו ברחוב בתור אמצעי הגנה יש מורה אחד בירושליים אני רציתי לילמוד אצלו אבל זה מיתנגש לי עם הטקוונדו מישהוא מכיר מישהוא שמלמד את השיטה באזור מודיעין???

ההבדל הוא שאם מישהו אישר לפרסם את

מספר הטלפון שלו שם, אז אין בעיה לקשר לשם. אבל אם הוא לא אישר לפרסם את הטלפון שלו כאן, אסור.

VSman

New member
אני ממליץ על וו ווי גונג פו

זה דומה לג'יט קון דו זה כמו אחות לשיטה רק שזה יותר מפותח.

למעלה