גיטרת Variax של Line 6, העתיד?!?

nivmaoz

New member
גיטרת Variax של Line 6, העתיד?!?

לאחרונה גלשתי לי באינטרנט לאתר של garageband (במקרה שם השירים של ה"להקה" שלי), ונתקלתי בפרסומת של line 6,נכנסתי ושמעתי דמואים, וגם קראתי ביקורות של גיטריסטים רציניים (כמו ג'ו וואלש למשל...). בכל מקרה למי שלא שמע, אז זו גיטרה דיגיטלית שעל פני השטח נראה שאין לה פיקאפים. ומה שיפה זה שבמחיר של גיטרה זולה אתה מקבל בעצם אוסף של 10 גיטרות בגיטרה אחת. השאלה היא האם זה העתיד, והאם זו גיטרה כדאית... אשמח לתשובות.

Kfitzi

New member
זה פטנט לא ממש חדש,

אני מכיר את הגיטרות האלה שנתיים (?) משהו כזה... אולי אפילו יותר. ניגנתי עליהן, בשבילי זה היה כמו לנגן על פלסטיק, נשמע דומה בעיקרון למה שהיא אמורה לחקות... זה הרבה כמעטים ובערךים... לא יודע, בשבילי זה ממש רע, עושה לי רע. אבל יכול להיות שזה יתאים לנגנים מסויימים.

sheepeH

New member
בטח ניגנתי על ה300

ה700 אחלה של גיטרה, ועוד אפשר לחבר אותה למחשב ולהכין פריסטים נוספים איתה. גם בHC יש מילים יפות על ה700.

RoieL

New member
אתה יודע, הגיטרה הזו לא חדשה,

ופנדר הוציאו סוג של מתחרה השנה- סטראט רגילה, אבל עם פיקאפ מידי כך שאתה מקבל בחבילה (יקרה) אחת גם סטראט אמריקאית כשרה למהדרין וגם גיטרת מידי. אני אישית לא ניסיתי אף אחת מהן (כי הסטראט VG עוד לא בארץ ולצערי אין לי מושג איפה אני מוצא בארץ גיטרות של ליין 6) אבל מתגובות וגם כשאני מסתכל על "הגדולים", לא ראיתי נגן רציני שאני מעריך שעבר לעבוד עם גיטרה כזו במקום 2 או 3 גיטרות בעלות צליל שונה. כנראה שאין כמו המקור. זה כמו שכנראה כל קלידן יעדיף לנגן על B3 ולזלי משנות השבעים מאשר על סינטיסייזר עם סאמפל של האמונד ופדאל פייזר דיגיטלי. ואחרון חביב- תיקון להודעה שלך- אם אני לא טועה, יש לגיטרות האלה של ליין 6 פיקאפ מידי ליד הגשר.

RoieL

New member
אתה צודק../images/Emo45.gif

משום מה חשבתי על ה- GKים, אולי כי כתבתי על ה- VG

גילי162

New member
מקווה מאוד שזה לא העתיד

אפילו את המוזיקה רוצים להרוס לנו ...... בכלל ליין 6 האלה רק מכניקה יש להם בראש ....

למעלה