גיטרת "ולנסיה"

גיטרת "ולנסיה"

אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן, הייתי בכמה חנויות וחיפשתי גיטרה, לי אישית כל הקלאסיות נראות אותו הדבר... גיטרת עץ חומה. הייתה חנות אחת שבה הייתה גיטרה ב300 וגיטרה ב500... המוכר אמר שהגיטרה של ה300 היא טובה ופשוטה... "גיטרת קומזיץ" הוא הגדיר אותה, ואילו זאת של ה500 היא טובה יותר... בעודי מתלבטת באיזו גיטרה לבחור- הוריי החמודים קנו לי גיטרה בלי שידעתי- בדיוק כשהחלטתי שאני רוצה לקנות את זו של ה500 שקל... התלהבתי מאד מהמתנה... ואז פתאום התבאסתי. אני לא מבינה בגיטרות לכן באתי לשאול פה.... האם גיטרה של החברה "ולנסיה" היא טובה.....? היא עלתה לאימא 300 שקל יחד עם קייס.... אימא אומרת שהיא הייתה במבצע- עלתה 260... והקייס עוד 40.... איכשהו הסכום 260 צרם לי באוזן כמחיר מאד זול (יותר מדי?) ולכן התחלתי לתהות בקשר לאיכות הגיטרה.... אמרו לי בכמה חנויות- בפחות מ300 שקל אל תקני כי זה כבר ממש גיטרה שהיא חתיכת קרש וזהו. מה אתם אומרים? אימא אמרה גם שלא הייתה שם גיטרה ב500 אלא רק ב700 (וזה לאחר הנחה... כביכול...?) אז... להחליף? להוסיף כסף? יש לכם אולי חברות להציע ולהמליץ עליהן? כי אני באמת רוצה גיטרה שתהיה לי נוחה וטובה. תודה

Alon XD

New member
אני לא חושב שבשלב הזה

איכות הצליל של הגיטרה צריכה לשנות לך משהו. תתחילי לנגן עם זה, ברגע שתרגישי שהיא לא מספקת אותך, תקני גיטרה אחרת שלפי דעתך נשמעת יותר טוב. מה שכן, היא צריכה להיות נוחה לך, כי אם היא לא נוחה אז זה לא שווה כלום.

אממ....אמאמאמאמאמ.....

אבל.... אני לא פתחתי את הגיטרה (את הקרטון שמכסה את המיתרים והכל...) כדי שאפשר יהיה להחליף אותה במידת הצורך- אחרי שאתייעץ פה בפורום עם אנשים שמבינים בזה.... אז אני לא יכולה לדעת אם היא נוחה לי... אני גם לא יודעת לנגן אז איך אדע אם היא נוחה לי...? ואם אני אתחיל לנגן איתה ואחרי חודש פתאום אראה שהיא לא נוחה לי....? אז כבר אי אפשר להחליף.... מה עושים? תראה- אחרי הכל זה כן משנה מה סוג הגיטרה, הרי בגלל זה יש גיטרות ב200 וב300 וב500 ש"ח.... (ועוד ועוד...) אז אם הייתי קונה את הגיטרה הכי מעפנה שיש בשוק גם הייתי אומרת "טוב נו בשלב הזה זה לא משנה האיכות של הצליל....." ? אני רוצה משהו טוב כדי שלא אצטרך לקנות במזן הקרוב גיטרה אחרת שתשמע יותר טוב.... עצות יתקבלו בברכה.... תודה ותודה לך אלון על התגובה

האגוש

New member
היי :]

תראי, הקלאסית שלי עלתה בסביבות ה300 ש"ח, גם חברה לא מוכרת, ואני מאוד מרוצה ממנה. אין לך מה להתבאס מהגיטרה [בטח לא לפני שפתחת אותה
] רוב הקלאסיות במחיר הזה נשמעות אותו הדבר, וגיטרה ב300 ש"ח למתחילים, זה מספק בהחלט. אם תראי שאת מתקדמת, ונהנית מהנגינה, תמיד תוכלי לקנות גיטרה אחרת [אקוסטית למשל..]. אבל את רק מתחילה, באמת שאין סיבה להוציא המון כסף מיותר. אם את כמוני [וכמו רוב האנשים כאן], כשתתחילי לנגן, פשוט לא תרצי להפסיק. ולא, 200 שקל לכאן או לכאן, לא ישנו יותר מדי. התמכרות נעימה

MerlinTheWizard

New member
אחלה גיטרה להתחלה

לחבר שלי יש אותה ככה שיצא לי המון לנגן עליה והיא אחלה ונוחה וסאונד לא רע. בקיצור בתור מתחילה זה מספיק וגם אין הבדל כזה גדול בין 300 ל500 שקל ובהצלחה לך

למעלה