גיטרות- שאלה

T O M R

New member
גיטרות- שאלה

אני מנגן היום על FENDER STRATOCASTER והאמת שהיא ממש חדשה.. אבל אני חושב שאני עובר לסגנונות שהגיטרה הזאת לא נשמעת בהם הכי טוב. כשקניתי אותה שמעתי וניגנתי פאנק רוק, אבל היום אני יותר בקטע של גאנס אנ רוסס (סלאש) ונראה לי שם אני ישאר. אז אני יודע שהסגנון הזה הוא גיבסון לגמרי... אבל מה לעשות אין לי כסף לגיבסון, אז שמעתי על אפיפון שהם סוג של חברת בת של גיבסון והם מייצרים את אותם הדגמים רק במחיר הרבה יותר זול. אתם חושבים שאפיפון זאת גיטרה מספיק טובה או שעדיף לחסוך כסף איזה 10 שנים ולקנות גיבסון שעולה 12000?

sheepeH

New member
לא

10 שנים?? אם תשאר 10 שנים עם סטראט שאתה לא אוהב אתה תפסיק לנגן. יש אחלה אפיפונים במחירים נחמדים. הפנדר שלך אמריקאית? אם כן אתה יכול למכור אותה ולקנות לס פול סטודיו בערוך באותו כסף או להוסיף קצת [יד שניה]

T O M R

New member
מקסיקנית

הפנדר מקסיקנית ואני יודע שזה מהווה בעיה קטנה. אבל בכל זאת היא בערך באותו מחיר של אפיפון לס פול. שווה לעבור?

kikoman11

New member
שווה

אם זה הסגנון שאתה אוהב ומעדיף, לא כדאי שתישאר עם גיטרה שלא כייף לך איתה. תתחיל לחסוך כסף תמכור את הגיטרה שלך, ותיקנה אפיפון סטנדרט פלוס, הדגמים הפחות טובים לא שווים לטעמי.

TheMo

New member
בנאדם...

הגיטרה שהגיטריסט שאתה אוהב מנגן עליה היא לא בהכרח הגיטרה שאתה תאהב. אם אתה לא מרוצה מהסטראט שלך, לך ותחפש גיטרות בחנויות, אבל אל תקנה לס פול רק בגלל שסלאש מנגן על כזאת. אני מדבר, כמובן, באופן כללי. אין לי שום דבר נגל סלאש או לס פול (להפך), ויכול להיות שזאת בדיוק הגיטרה בשבילך.

למעלה