גיטרות חשמליות

איתמר1

New member
לא היו..

פנדר לא היו מכינים לו דגם כזה אם לא היו אמריקאים מסכנים שאוהבים את המוזיקה הזאת שיקנו את הדגם.

adiels

New member
זה כל כך אדיוטי

המוזיקה שלו מטומטמת, איך פנדר נותנים לכזה בנאדם אידיוט לעשות גיטרה על שמו, זה כמו שפטרוצ´י ג´וניור שלנו יבוא אליהם ויגיד להם אני גיטריסט מדהים ואני רוצה גיטרה על שמי (בצחוק....אוהב אותך פטרוצ´י-הייתי צריך למצוא קורבן ואתה היחיד שעלה לי בראש)

adiels

New member
אני מקווה.......

שאתה לוקח את כל זה ברוח טובה, כי זה בצחוק אני לא יודע מה איתך אבל אני כן.

yoni162

New member
לא הבנת

את השיקול הכלכלי המוטעה של פנדר: מי מספיק מפגר לקנות גיטרה signature של טום דלונג? בסדר, יש קהל די רחב שהיה משתוקק לגיטרה הזאת, רק בגלל שהיא של טום דלונג, אבל מה לעשות שהם כולם בני 12. עכשיו מה פנדר עשו? קבעו לגיטרה הזאת מחיר של 700$ - כאן הנפילה: לרוב המתחילים המספיק מפגרים שמעוניינים לקנות את הגיטרה הזאת, אין תקציב לקנות גיטרה ב-700$, כי הם רק מתחילים. זה למה הדגם הזה הוא לא בדיוק בראש מצעד המכירות של פנדר, מה לעשות. מה גם, שהגיטרה "מצויידת" בפיקאפ אחד וכפתור אחד, כשב-200$ אתה מקבל גיטרה עם שלושה פיקאפים ושלושה כפתורים - וואו!!

Petrucci-jr

New member
מהה??..

אני שונא את בלינק, לא קמה להקה מסריחה מהם, הגיטרות שלהם מסריחות והגיטריסט שלהם עוד יותר, מי שקונה תגיטרה הזאת מפגר, ולא מבין מהחיים שלו, מי שאפילו חושב אולי לקנות תגיטרה הזאת הוא אידיוט מושלם, ומפגר...

yoni162

New member
אז בקיצור...

אתה חוזר על חלק מהדברים שאמרתי, אבל עדיין טורח לרשום "מהה??.."... היה עדיף שתקנה את ה-Tom DeLonge Signature Strat וזהו

yoni162

New member
lol...

באמת...אני לא סתם כותב את זה...אני צוחק בקול רם...

PorTnoY

New member
הא הא... אהה..

אני רק רוצה להגיד לך משהו אדוני. זיו צודק במאה אחוז! סקואייר זו החברה הכי מסריחה שראיתי בחיים שלי. אמנם אני לא גיטריסט אבל אני ניגנתי קצת על גיטרות (אח שלי בן 21 ויש לו להקה והוא מנגן על גיטרה) וסקואייר זה גיטרה מאוד טובה בשביל כמה סיבות (המשך לזיו): 1. מזוזה ענקית לחדר 2. שטיח 3. חומרי גלם לבנות מטוס 747 4. לתת מתנה לחבר מסריח וכורני 5. להרביץ לאח שלך 6. לקנות ולהגיד: "יש לי גיטרה" 7. גיטרת רקע - תמיד בסרטים המסריחים האלה או בסדרות המפגרות של ילדים בני 10 אז יש כאילו חדר של ילד וברקע רואים גיטרה כזאת. תודה נ.ב. אני מחפש גיטרה אפילו סקואייר שלא תעלה הרבה אבל שתהיה במצב טוב (עדיף עם מגבר)

Petrucci-jr

New member
גדול!!../images/Emo13.gif

נקרעתי מצחוק! אתה יודע שאני מת על ההומור הזה!!

PorTnoY

New member
אהה... כמה דברים:

הנושא המצחיק הזה עומד להעלם עוד 3 נושאים אם לא תמשיכו להגיב.. אז בבקשה תגיבו. יש לי עוד סיבות למה לקנות סקואייר: 1. מעצור אופנתי וגזעי לדלת 2. מחזיק למיתרים (אם אתם לא רוצים שהם יאבדו אז שימו אותם על הגיטרה) 3. עץ מסריח וצבעוני לל"ג בעומר זהו .. זה גם לא כל כך מצחיק

למעלה