גיטרה

גיטרה

היי אני מיכל וזאת הפעם הראשונה שאני כותבת כאן, לא מזמן התחלתי ללמוד לנגן בגיטרה, אני מנגנת מצויין יחסית למי שהתחילה ללמוד לפני 4 ימים. הבעיה היא שאני לא יכולה לשיקר וגם לנגן, המקצב משתבש לי:( זה נורמלי ? או שאני פשוט מטומטמת? מיכל:0)

tukonov

New member
גם אני וגם BB

אני מנגן כבר 6 שנים ואני לא רק שלא מסוגל לשיר אני אפילו לא מסוגל לדבר בזמן שאני מנגן,דרך אגב ל-BB KING יש את אותה בעיה בדיוק אם תשימי לב הוא לעולם לא מנגן ושר במקביל. מותק אם זה מנחם אותך את בחברה לא רעה בכלל.

The Exorcist

New member
הרבה נגנים לא יכולים לנגן ולשיר

זה לא אומר משהו על הרמה שלהם (רובם מצויינים) זה פשוט דורש יכולת שלא מהעולם הזה...

yoni162

New member
אתה טועה בגדול

BB King אמר שהסיבה שהוא לא שר כשהוא מנגן היא בגלל שהגיטרה היא כמו קול שני שלו, אז הוא לא מפריע לה לשיר, והיא לא מפריעה לו לשיר.

yoni162

New member
actually...

שבנושא כמו "האם BB King יכול לשיר ולנגן בו-זמנית?" אני אעדיף להאמין למה ש-BB King אומר מאשר לך. וחוץ מזה, אני נוטה להאמין לו גם כי זה נשמע הגיוני, וגם בגלל שאם הוא היה רוצה לנגן ולשיר בו זמנית, אז אני בטוח שבמהלך הקריירה המוצלחת שלו הוא היה לוחד ומצליח איכשהו...

Sir_Oscar

New member
את צריכה לשים ליבך לנקודות חשובות..

האם את מסוגלת ללכת ולדבר האם את מסוגלת לכתוב ולהקשיב.. וכיוצא בזה... וברצינות- את צריכה לזכור שאת לא מנגנת 4 שנים, לא 4 חודשים ואפילו לא 4 שבועות... מוכשרת ככל שתהיי את עדיין לא "רגילה" לכלי והפעולה עליו היא קוגנטיבית, אני מאמין שעם הזמן יכולותיך ישתפרו... חזקי ואמצי! אוסקר.

xflil

New member
מאחד שהתחיל ללמוד לפני חודשיים בערך

"ללמוד" בינתיים הוא לומד לבד והוא מתקדם מצויין!!! אז גם לי זה קורה, גם אני לא יכול לשיר כשאני מנגן, גם לי משתבש הקצב ומישהו פה בפורום שמנגן הרבה יותר טוב ממני אמר לי גם הוא לןא יכול אם הוא יסכים אז הוא כבר יכתוב פה
אז את לא מטומטמת....
חוץ מזה, בא לך להביא לי איי סי קיו?
את נשמעת חמודה
שלי בכל מקרה 79389858

Zed off

New member
מממ...

כן בעיה מוכרת...גם אני עדיין לפעמיים יוצא מהקצב בזמן שאני שר(זה שהקול שלי נשמע כמו מסור חשמלי כבר עניין אחר)תתאמני הרבה על לשיר ולנגן, ובסוף זה יצליח לך...

תודה לכם קבלו ../images/Emo24.gifים ../images/Emo8.gif

אני מקווה שעם התרגול אני ישתפר זה היה הרעיון, אין לי אי סי קיו אבל אהיה כאן:0) כל הזמן שאוכל, תודה לכם ממש עזרתם לי:)...ממשיכה להתאמן. מיכל

The Exorcist

New member
למרות שכבר ענו לך...

את צריכה לנגן קודם לאט. תשירי קצת יותר לאט ותנגני יותר לאט, אחרי שאת שולטת במהירות מסויימת תעלי דרגה אחת יותר גבוהה עד שתגיעי לאט לאט למקצב המקורי. זה מעייף, זה לא ממש מעניין וזה לוקח יותר זמן אבל זה מה שיביא אותך לרמה שאת רוצה.

mocko

New member
עיצה קטנה

נסי "לתת קצב" מלווה על-ידי טיפוף עם הכף רגל בזמן שאת מנגנת או סתם מתאמנת . חוץ מזה שזה עוזר גם בנגינה , זה יכול מאוד לעזור גם עם הקטע של לשיר בזמן שמנגנים ןשאר מעשי לוליינות . והזמן יעשה את שלו ....

Sham 69

New member
גם לי הייתה בעיה דומה

עד לפני כמה חודשים ואז נמאס לי .. אז הכנתי פלייליסט, הורדתי ליריקס מהאינטרנט וניסיתי לנגן ולשיר .. ביחד עם השיר .. כמה פעמים, לקח לי כמה ימים .. אבל עכשיו זה יוצא לי דיי חלק .. ועכשיו אני יכול גם לאכול ולשתות באמצע שאני מנגן או לבעוט באחי או מה שלא יהיה

אתה מצליח לנגן סולו ולשיר ביחד?

כי זה הקטע שאני מסתבך בו. לשיר ביחד עם אקורדים זה קל, אבל ביחד עם סולו אני פשוט לא מצליח..

mocko

New member
סתם מתוך סקרנות

יוצא לך הרבה פעמים לנגן קטע סולו ולשיר באותו זמן ? זה נשמע מעניין ....

אני התכוונתי לא לסולו, במובן הרגיל.

התכוונתי כשאני עושה פריטה שהיא לא אקורדים, לדוגמא הפריטה של FADE TO BLACK.

למעלה