גיטרה פרו 5

דור118

New member
גיטרה פרו 5

מישהו יודע האם אפשר לטעון שיר והתוכנה לבד מוציאה את הטאבים והאקורדים?

דור118

New member
איך אפשר למשל להפוך

קובץ MP3 למידי? או WAV במידה ויש לי מידי איך אני טוען אותו בתוכנה.

אתה עושה open פשוט

חפש בגוגל: WAV TO MIDI CONVERTER התוצאה עלולה להיות מזוויעה
.

דור118

New member
יוו הסתבכתי לגמריייי

בתוכנה הוא לא מראה אפשרות לטעון MID וכשעשיתי פתח הוא אמר שהקובץ לא חוקי משו כזה שנית בבקשה אתה יכול להעלות לי קישור לתוכנה שעושה את ההמרה למידי? MP32MID או לפחות MP32WAV ומשם לWAV2MID זה יעזור לי נורא אשמח אפילו אם מישהו יענה לי במסרים

Ultra Spidey

New member
אין תוכנה שעושה MP3 או WAV ל-MID

פשוט כי המבנה שלהם שונה בתכלית

דור118

New member
אז אתה אומר שאי ןאפשרות

להטעין קובץ בגיטרה פרו 5 על מנת שהוא יוציא ממנו טאבים/אקורדים? פשוט כי הורדתי קובץ מהאימיול עם אולי 50000 טאבים לפי מה שרשום וזה פשוט מושלם בתוכנההה זה חזק ביותר אז חשבתי אולי שהוטען MP3 או כל קובץ מוזיקה אחר והתוכנה שלפה את הלחן והכל עלל מודל התוכנה

yotamn9

New member
זה לא עובד ככה

את הקבצי גיטר פרו אנשים מכינים. הם פשוט רושמים בתוכנה את הטאבים של השיר.

Caraya

New member
לא ממש

תחשוב על זה, זה נורא מסובך... לקחת קובץ MP3 שבו כל הכלים דחוסים לתוך 2 ערוצים, לפרק את הצליל הדחוס ולעשות ערוץ נפרד לכל כלי (התוכנה צריכה לדעת להבדיל בין הכלים). אחרי זה התוכנה צריכה להחליט מה המשקל, ולמצוא את הסולם, ואז לכתוב את התווים לפי כל החוקים של זה, ואז להוסיף כל מני דברים כמו סליידים וטרמולו... יש כמה נסיונות לעשות תוכנות שיצליחו לעשות את זה, אבל זה פשוט קשה מדי.

דור118

New member
המצאה גאונית!!

נצל"ש האמת שהוצאתי את הקלידים שלי מהנרתיק אולי אמממ אחרי איזה 10 שנים שזה היה שם אם לא יותר חח
פתאום נכון יש את הסטנדים האלה כמעין "רגליים"? נגד מכות ושפשופים מתחת ? אז כולו כזה נמס וניההיה דביק כל החזות שלו כאילו גירדו אותה והכל נראה ממש זוועה יש לציין שזה קלידים של ימאהה שזה מפליא האמת היא מישהו יודע ממה זה נבע? איך אפשר לנקות אותו בחזרה?להחזיר לו תחזות המקורית שלו?

Y036

New member
מה?

להפריד בין הכלים אולי אפשר ע"י תדרים. למידי בכלל אפשר לקרוא "שפת תכנות" או משהו, היא בקטגוריה שונה מזאת של קבצי מוזיקה MP3 וכו'. זה לא קובץ מוזיקה רגיל שבו הכל ביחד והוקלט והכל שמישהו אחר יסביר

ההבדל הוא עצום.

מידי זה שיטת קידוד שונה לגמרי מקובץ אמ פי 3 או וואב. מידי זה אותות דיגיטליים (למה אתה חושב שגיטר פרו נשמע כ"כ זבל?) 1 או 0 שמשודרים לתוכנה והיא יכולה לזהות אותם. וואב או אמ פי 3 (טוב יש בזה מן הדיגיטליות, אבל אני לא לגמרי מבין מה הולך שם), אבל בגדול אלה אותות אנאלוגיים.

למעלה