גיטרה מחו"ל

גיטרה מחו"ל

המשפחה טסה לחו"ל אבל הם טסים לקנטאקי וחוץ מפרייד ציקן אין לי מושג מה יש שם מישהו אולי מכיר חנויות באזור ואגב יש מצב שהם עוברים בניו יורק אם מישהו יכול להכווין אותי לאיזשזהי חנות ידוע שאני יוכל לדעת מה המחירים שם בערך כל עזרה בנושא תתקבל בברכה!!! בתודה מור.

מכס?

יש מכס אם ההורים שלי באים עם גיטרה לארץ? זה ממחיר מסויים או משהו כזה תודה מראש מור

YogevLevi

New member
אפשר....

להביא אותה בתוך קייס עם איזה מדבקה עליו שיראה משומש או משהו...... ואם מבקשים לשלם אז משלמים רק מע"מ אם אני לא טועה.....

NadSR5

New member
הפתרון הכי פשוט

לנסוע לשם עם קייס וגיטרה של 50 שקל בפנים...ולחזור עם גיטרה אחרת בתוך הקייס הזה.

erez801

New member
נכון לעכשיו אין מכס על גיטרות

גיטרות חייבות רק במע''מ. כמו שאמר קודמי, אפשר להצהיר על הגיטרה כמשומשת. וגם אם כבר נגזר עלייך לשלם מע''מ אפשר להצהיר שהעלות הגיטרה נמוכה מכפי שהיא באמת.

3Style

New member
שיורידו ממנה כל תגית של מחיר וכל זכר להיותה

חדשה. אם שואלים קיבלו אותה במתנה אחרי שהבן דוד הרחוק מאמריקה התייאש מלנגן על גיטרה.

ד נ ק ה

New member
חבר שלי קנה לי גיטרה בארה"ב לפני כמה חודשים

דבר ראשון ,הוא עבר במסלול הירוק ואף אחד לא פנה אליו בכלל (למרות שהוא היה עם קייס חדש ודנדש של גיטרה). חוץ מזה כדי לך לחשוב איך ההורים שלך יביאו את הגיטרה במטוס, קצת מבאס לטוס עם גיטרה בין הרגליים כל הדרך מארה"ב. אני מצרף את הלינק לרשת של כלי הנגינה שממנה קניתי את הגיטרה (יש סניפים של הרשת כמעט בכל המדינות בארה"ב).

yotamn9

New member
התאים מעל המושבים מספיק גדולים

אבל צריך לתפוס אחד ריק כמה שיותר מהר.

yotamn9

New member
וגם יש איזו אפשרות לבקש מהדיילת

אני חושב שיש איזה תא גדול יותר שאפשר לשים בו את זה.

Y036

New member
../images/Emo31.gif

הם לא מספיק גדולים, ואין מספיק מקום. מניסיון של להביא גיטרה אקוסטית מארה"ב. פשוט לבקש מהדיילות לשים את זה בתאים הגדולים יותר.

yotamn9

New member
אני מניח שזה תלוי במטוס

פעם אחרונה שטסתי היו תאים די גדולים שיכלו להכיל גיטרה. ותזכור גם שאם זו גיטרה חשמלית אז הנפח שלה קטן יותר.

3Style

New member
לא לקנות במדינת ניו יורק!

יש שם מס קנייה, אם הם בניויורק סיטי שיעברו צד שני של הנהר ויחפשו אאוטלטים במדינת ניו ג'רזי (כלום זמן נסיעה) גם בגדים יותר זולים וגם חנויות גיטרה ברמה (אני זוכר שב2003 הייתה את האיבנז של JS האדומה ההיא ב 550$ חדשה!). תיעזר בגוגל MAPS למצוא חנויות, בימינו זה קלי קלות להכוונה.

יש המלצות לחנויות יד שנייה בניו יורק??

אני נוסע ביום שלישי.. ולגבי מכס. אם אני באמת יוצא עם גיטרה. אני צריך להצהיר והם בודקים את הדגם לא? מישו פעם עבר עם גיטרה במסלול הירוק ונתפס? למה שיאמינו לי שהיא מתנה או מהארץ?

כי אני יכול..

להביא מצלמות דיגיטליות ווידיאו אפקטים ושאר דברים ולומר שבאתי איתם מהארץ.. לפי מה שהבנתי אני צריך להצהיר על משו כמו גיטרה שאני יוצא איתה מהארץ. אף פעם לא התנסתי איתם,אבל הבנתי שיש להם קריזות.

YogevLevi

New member
אז תצא אם אחת.....

משהו שעולה 50 שקל בשוק.......הופ יש לנו גיטרה =]

זה מה שחשבתי לעשות..

ושאלתי בהודעה הקודמת.. שיוצאים מהארץ עם הגיטרה הזולה. לא מצהירים עליה והיא נרשמת בתור ימאאה. ואז שאחזור הם יראו פנדר.. אני משתגע$$# האהאהא :\

למעלה