גיטרה חשמלית

גיטרה חשמלית

שלום, אני נדב אני בן 16 ואני לומד גיטרה קלאסית כבר חצי שנה. רציתי לדעת אם לדעתכם זה זמן מספיק בשביל לעבור לגיטרה חשמלית? כי בסופו של דבר אני רוצה לנגן על חשמלית, זה מה שמושך אותי, אבל כולם אמרו לי שכדאי להתחיל מקלאסית , מהבסיס . המורה שלי אומר שעוד 3 חודשים יהיה אפשר לנסות להתחיל אבל אני דורש חוות דעת נוספת!

horsie

New member
בפנים

קלאסית זה לא הבסיס לחשמלית שני דברים שונים לחלוטין והקשר ביניהם הוא מקרי בהחלט חשמלית זה X קלאסית זה Y מבחינה מוזיקלית אתה צריך ללמוד את כמעט אותם הדברים על כל כלי נגינה בעולם תאוריה, משמעת, שמיעה מוזיקלית, טכניקה קריאת תווים וכו... הפרדה בין כל כלי לכלי סגנונות נגינה שונים לחלוטין, טכניקות שונות, צורה ביטוי שונה, סאונד שונה עד כמה שהם אולי נראים דומים הכלים בנויים בצורה שונה מאוד ולכן נדרש גם זמן התאקלמות לימוד נגינה עם מפרט אם אתה בקטע יש דברים שהם מאוד דומים ואותם אפשר ללמוד על כל אחד מהכלים הללו אין צורך ללכת לכיוון שאתה לא מעוניין בו עוד שאלות יענו בשמחה אתה מוזמן לשוטטט באתר שלי בהצלחה http://horsieymusic.net/

Ido Moshe

New member
אין פה התלבטות בכלל

קנה חשמלית ועכשיו. הדבר שהכי מביא להשתפרות זה ההנאה מהגיטרה ומלעשות מה שאתה אוהב. זה מה שיגרום לך לנגן עוד ועד שעות. תתחדש.

למעלה