גיטרה חשמלית

orbit8

New member
גיטרה חשמלית

שלום אני מנגן כבר כמה חודשים ל קלאסית ואני רוצה כבר לעבור לחשמלית (המטרה שלי מלכתחילה) . עכשיו בדקתי שתי אפשרויות: לקנות חדשה- או יממה או פנדרסקוויר לקנות יד שנייה טובה יותר, עכשיו פה יש לי כמה אופציות אחת מהן היא זאת- cort http://www.diez.co.il/98174/ZENOX-Z42WR מצאתי אותה יד שנייה במצב טוב שנה וחצי +קייס ורצועה 50 ש"ח. עכשיו עוד לא שמעתי אותה אבל היא ניראת לי סבבה. התקציב שלי חסית גמיש הוא יכול להגיע גם ל1000-1200 אבל לא בא לי להוציא סכומים כאלה. בנסף המה שאני מנגן נע בין מוזיקה *ישראלית!* לבין רוק ואיפלו קצת ג'אז ובלוז, כך שהיא צריכה להתאים פחות או יותר להכל. הזשאלה שלי אם המחיר שלה משתלם (במקור בדיאז היא עולה סביב ה 1400 כחדשה)? האם היא מתאימה לי? האם היא בתור גיטרה טובה? האם כדאי לי לקנות cort? או בכלל משהו אחר? נ.ב. סליחה על החפירה, לילה טוב ותודה מראש :)
 

Aviraman

New member
yamaha pacifica

עדיפה במקרה הזה, סקוויר לא נותנים תמורה מספקת. השאלה האם זה התקציב שלך לגיטרה + מגבר או נטו לגיטרה? אם צריך גם מגבר זה כבר בעייתי. הייתי מחפש ביד השניה Peavey Predator, היא אמריקאית, היא מעולה ובשנתיים האחרונות היא צצה גם בתקציב שלך באתרי היד השניה. יש אנשים שייקטלו אותי על האמרה הבאה - גיטרות של בודגוב נשמע כמו אחלה אופציה (סגנון סטראטוקסטר), נותנות אחלה תמורה, מחזיקות וביד שניה יש כמה שנכנסות בתקציב בובה (גם חדשה תכנס בתקציב). חברות לא מומלצות לדעתי: Squier, Armando, Silverstar ועוד כמה חברות קיקיוניות. אגב מומלצת גיטרה סטייל סטראטוקסטר - יושבת בול לסגנונות שלך, אבל תמיד כדאי לשמור על ראש פתוח! המון בהצלחה!
 

Aviraman

New member
אגב סתם מרפרוף ביד שניה

ראיתי ביד 2 Gibson SG Special שחורה ב2000 שקלים - שווה לגרד את ההפרש, זה דיל מעולה!
 

orbit8

New member
קודם כל

תודה על המענה המהיר. המחיר שלי הוא לגיטרה נטו כיוון שיש לי מאחי הגדול גבר 60W של פנדר משהו סקסי, עכשיו אחת הבעיות הוא שאני משלם בערך חצי בעצמי... הגיטרה של crot נמכרה כבר.... ואני אבדוק את כל האופציות שנתת! תודה רבה!
 

Aviraman

New member
הכי חשוב לא להתפשר :)

לבדוק אף פעם לא עולה כסף, אולי טיפה זמן.
 
למעלה