גיטרה חשמלית

גיטרה חשמלית

אני מנגן בערך שנה על גיטרה קלאסית ורציתי לעבור לחשמלית... התקציב הוא בערך 1400-1600 (לגיטרה+מגבר), ואני שומע בעיקר מגדת' , מטאליקה וגאנז אנד רוזס. איזה גיטרות כדאי לי לבדוק שאני עובר בחנויות (יד שניה גם נחשב...). תודה לעונים

amit190

New member
יש לי גיטרה סבבה

אני התחלתי ממנה cort g254 היא במצב ממש חדש ויש לי גם מגבר חדש עם אחריות בתקציב שלך אל תתפתה לשמות הגדולים תיכנס לחנות כלי נגינה ותבדוק אותה הקורט האלו מפתיעות לטובה 0546438393 עמית

van halen

New member
דעתי בנושא

תמצא ביד שניה איזה מגבר במצב טוב, אולי פרונטמן 25 וואט של פנדר (1000 ש"ח חדש). זה משאיר לך 1000 ש"ח בערך לגיטרה, שזה ממש גיטרה ברמת כניסה. אל תצפה לגיבסון לס פול או משהו. בסכום הזה תבדוק קורט ואולי גם פנדר סקווייר שאני באופן אישי ממש מחבב. יש גם מבחר לא רע ביד שניה, ככה תוכל להשיג משהו יותר איכותי. אבל הכי חשוב שאם אתה לא ממש מתמצא בנושא קח איתך מישהו שכן מתמצא (אולי המורה שלך). שיהיה בהצלחה. אחרי שתקנה ספר מה מצאת.

gilfr

New member
הייתה לי אותה התלבטות

קניתי לפני חודש בערך באותו מחיר גיטרה + מגבר גיטרה - Cort G200 מגבר - Line 6 Spider 3 15w מומלץ בחום!!!

ShaharED

New member
יד שניה

תוכל למצוא קורט מצוינות,וגם אצל בודגוב תוכל לחפש משהו,לא יעזור לך עד הסוף,אבל יתן לך מושג בקשר לתחום החשמליות. נ.ב אהלן חבר'ה

למעלה