Vanilla Ninja ROCK
New member
גיטרה אקוסטית
שלום
אני מנגנת על גיטרה לא באופן מקצועי או משהו, כלומר אף פעם לא למדתי עם מורה.. פשוט ישבתי ולימדתי את עצמי.. מכאן אתם יכולים לנחש לבד שהרמה שלי לא מרשימה במיוחד, אבל בכל מקרה כרגע נסתפק בזה. יש לי גיטרה קלאסית, שאני משערת שהיא לא שווה הרבה, כי בזמנו לא הבנתי כלום בכל העסק הזה אז היא לא נבחרה לפי האיכות... עכשיו אני מתלבטת.. הצליל של גיטרה אקוסטית פשוט שובה אותי כל פעם מחדש.. ממכר לגמרי... לכן חשבתי לקנות אחת, אבל בהתחשב בנסיבות חשבתי לבקש ממכם עזרה בנושא. אם אפשר בבקשה לקבל קצת יותר מידע על הכלי, האם כדאי לקנות ועד איזה סכום? אני יודעת שזה לא עסק זול ואני לא איזה גיטריסטית עם נסיון של שנים, כך שמצד אחד לא הייתי רוצה להסחף עם המחיר יותר מידי ומצד שני גם לא הייתי רוצה לקנות משהו זול מידי שהאיכות שלו לא שווה כלום ואז זה סתם הפסד, מה שנקרא אם כבר אז כבר.. בנוסף, ברור לי שהשיטה הכי טובה לבחור גיטרה היא לעשות סבב חנויות ולראות מה מתאים לי ומה אני אוהבת, אבל מכיוון שאין לי את שיקול הדעת המקצועי אני חוששת שהבחירה שלי תהיה מוטעית.. ככה שאם תתנו לי אולי כמה המלצות לדגמים מסויימים זה יכול ממש לעזור, כי כבר ניסו למכור לי פעם אחת אקוסטית מוגברת ב-1400 בטענה שהיא טובה - מה שבטוח לא נכון... זהו, מצטערת על המגילה ותודה מראש
שלום