גיחה קצרה

A Pig in a Cage

New member
גיחה קצרה

סתם רציתי להגיד הי לכולם, אבל הגעתי למסקנה שאני כמעט כבר לא מכיר כאן אף אחד. ראיתי את הודעת הפרידה של דנש וחשבתי לעצמי: "הנה עוד אחד מהותיקים עוזב", וזה נכון. חוץ ממנו נשארו מעט מאוד אנשים מתחילת הפורום, ובכלל מהחודשים האחרונים, בהם נהניתי להיכנס לפורום עשרות (ואני לא צוחק) פעמים ביום. אבל דברים משתנים. מטבע המדיה הזאת בכלל ובפורומים בפרט, שהתכנים בהם תלויים אך ורק באנשים קבועים או מזדמנים, הכל משתנה. אנשים איבדו טיפה עניין וגל חדש של גולשים הגיע לפורום. את האמת, יכול להיות שאני מרגיש בזה מין הקלה שכזאת, שאם בכל מקרה אני לא יכול להיות פעיל כמו פעם אז עדיף שלא יהיה משהו לקחת חלק בו, אבל בכל זאת זה מאכזב מאוד. הפורום עבר לידיים אחרות, שאני מקווה שמוצאות בו עניין, כי אני את שלי איבדתי. בכל מקרה זה ממש לא משנה, כי בואו נודה בזה: הפורום רץ על סדרה המשודרת בשידורים חוזרים, שייגמרו עוד עונה וחצי בערך, ואחר כך הפורום ידעך די מהר (ושלא כמו פורום חברים, שם הם מורידים פרקים חדשים ומצפים בכליון עיניים לעונה החדשה בארץ, לנו אין כלום) אז בהצלחה, ולהתראות דנש

rubynet

New member
אים אתה קורא לסיינפלד

סדרה "המשודרת בשידורים חוזרים" וחושב שזו מהות הפורום, אין פלא שאתה עוזב. סיינפלד זה הרבה יותר מסדרה שרצה ב-RERUNS זה קאלט שפורום שלו יכול להיות כל עוד מריצים את העונות, לי לא נמאס לראות כל פעם מחדש. ולחקור את דקויות הפרק כל פעם.

Optimus_Prime

New member
אז בוא אני אגיד לך משהו..

קודם כל, הפורום אכן מבוסס על פרקים שרצים בשידור חוזר סיינפלד הסדרה כפי שכולנו יודעים התחילה לפני 12 שנה ועכשיו פותחים לסדרה פורום? מוזר במקצת.. אבל לא נורא , כי תמיד למעריצים אמיתיים של סיינפלד יהיה על מה לדבר.. ורק רציתי להוסיף, שאתה כזה "ותיק" ואתה לא מכיר אף אחד וכדומה.. תחילת הפורום הייתה בחופש הגדול כשJOE KALIBER היה עוד המנהל (ואח"כ שינה ת´שם שלו עשרות פעמים :p) לא הכרתי אף אחד אישיתת אבל היה אז ממש כיף.. היו המון חידות והיו דיונים ממש נחמדים:). בתקופה ההיא הייתי שותף יחסית פעיל. אח"כ הגיעה תקופה של שפל .. לא היו פה הודעות בכלל o_O והרבה עזבו אגב. פעם הייתה לנו גם "פגישת צ´אט" שהגיעו אליה שלושה אנשים בערך.. חח זה היה נחמד =) אני זוכר מההתחלה את Bryant את יאב קאסם, ועוד שניים שהשם שלהם פשוט ברח לי :(מצטער :( בקיצור פעם היה טוב :)

rubynet

New member
ממתי דברו פה על ותיקות? מה השטויות

מה השטויות הילדותיות האלו על ותיקות? אני ראיתי סיינפלד מהתחלה וכמה פעמים וסכ"ה אוהב את הסדרה ונהנה לראות שנפתח כאן פורום. מה אתה משחק אותה ותיק? במה אתה ותיק ?בפורום נידח באינטרנט ? יש עוד בטח אלף כאלו ברחבי הרשת ואלפי מומחים לכל הניואנסים והפרטים הקטנים של סיינפלד אז מה תפסת בעלות פה? סכ"ה אנשים שאוהבים את הסדרה ומדברים על דה והא. לא צריך להתרגש כל כך.

Optimus_Prime

New member
LOL יש לך מושג על מה אתה מדבר בכלל?

אבל אני חייב להגיד שזה מצחיק =) כן, אני גבר, אני ותיק, אני מלך, אני בעל הפורום, אני מבין את כל הפרטים הקטנים בסיינפלד ,אני מתרגש מזה, זהווווווווווווווווו טוב ... אז ככה .... הבנאדם, המנהל הקודם פה, איש ממש טוב שתרם הרבה לפורום, אמר שחבל לו שהותיקים עוזבים. ואח"כ הוא התעמק בעובדה שאכן סיינפלד, פתאום, בפעם ה6 שהיא רצה בשידורים חוזרים בארץ מחליטים לפתוח לה פורום והוא לא חושב\מבין הכיצד אפשר עוד לדבר עליה אם אין עוד על מה להתעדכן,(נתן את הדוגמה של "חברים" שהסדרה עוד ממשיכה שם..) ואין עוד למה לצפות וכדומה. באתי אני ואמרתי, שמע, זה לא נכון, בתחילת הפורום, עובדה שכן היה למה לצפות וכן היה מה לעשות.. כי מה קורה עכשיו בפורום? נותנים את התקציר היומי לכל פרק(תודה מנהלים) , נותנים כמה תמונות וכדומה אני שמח לקבל את המידע הזה, אבל באמת נראה לך שככה צריך להיות פורום? |מגלגלעיניים| וחזרתי על כך, שבתחילת הפורום היה משתמש אחד ממש סבבה(באסה ששכחתי את השם שלו) שממש שאל כל הזמן שאלות, ונתן פרטים מעניינים וכדומה.. אמרתי, פעם , כשהייתי פעיל (וכשהייתי גבר ואני בעל הפורום, בל נשכח |מגלגלעיניים| שיוסיפו כבר את הסמיילי הזה..) פעם, היה כיף. ואני ממש מתלהב מזה שאני ותיק פה... כיפאק לי.. אני ותיק בפורום של 10 אנשים שאולי 1 מכיר אותי... אז בחור, המממ.. אני לא אגיד שתוק.. אני רק אגיד, רד מזה, אתה סתם אומר שטויות..

Optimus_Prime

New member
אה ורגע..

הממ הפורום נפל לכמה דקות.. מוזר o_O רציתי להגיד שממ.. לא יודע.. פשוט הרגשתי שהתגובה שלי לא כל כך נחמדה. שמע,קראתי שוב את ההודעה שלי, אולי התלהבתי שם (כי אני גבר או יה..) קצת יותר מדי, אני לא חושב ככה, אבל אם אחרים בפורום חושבים ככה אז זה כנראה עובדה? ממממ :\ בכל מקרה, חבל לי שככה הגבת ושככה אני הגבתי ו.. pig in a cage,תחזור :\

dansh

New member
אתם אשכרה מטומטמים...

אתם לא יודעים לקרוא??? הוא כתב שהפורום ייחלש בגלל שהשידורים חוזרים מפסיקים ולא בגלל שזה בשידורים חוזרים...

Carpet Crawler

New member
חברים יקרים - נא להירגע ../images/Emo11.gif

רוצים להתווכח תתווכחו. דאנש גם אני ואתה התווכחנו לא מזמן בגלל הערה שלי על העונה השמינית של הסדרה. אתה הבעת את דעתך, אני את שלי, לא הסכמנו וסגרנו את הדיון והמשכנו בחיינו מבלי לקרוא אחד לשני בשמות או בכינויים מעליבים. אז אני מבקש גם ממך וגם מהשאר להשאיר את הויכוחים ברמה של ויכוחים שהם דיונים ולא מריבות קטנוניות שרק מראות אתכם באור מאוד שלילי. תביעו דיעה, תחלקו על דיעות, תקשיבו ותפנימו. זוחל השטיח, לא אוהב לדבר כמו מורה.

subzero

New member
תחזיר שלי:

ועוד משהו, הפורם היה הרבה יותר פעיל בהתחלה כי היה על מה לדבר, ולי ניראה שכבר דיי ניגמר על מה, תדפדפו בדפים הראשונים בארכיון, תיראו כמה שאלונים ודברים כאלה, הפורם ירד במספר ההודעות בגלל שאין כ"כ על מה לדבר, ולא קשור מי מנהל, ומי עזב את הפורם, גם אם כולם היו, זה לא היה נותן עוד נושאים לדבר עליהם, תעשו השוואה קטנה בין המרחק בין פרסום ההודעות בארכיון, לעכשיו. עכשיו מה שאני רואה זה תקצירים ותמונות של הפרקים והוויכוח הזה, זהו.

subzero

New member
שיט,

התחלתי ליכתוב הודעה, ואז מחקתי וכתבתי אחרת, ושכחתי לשנות את הכותרת

A Pig in a Cage

New member
טוב

אני רק אדגיש כמה מהנקודות שאמרתי בהודעה המקורית. הפורום לא ייפסק רק בגלל שהשידורים החוזרים יפסקו, הוא ייחלש. אם עכשיו אני עובר על כל העמוד ורואה שכמעט כל ההודעות מהשבוע האחרון הן בנוגע לפרקים ששודרו, אני יכול להסיק מזה את המסקנה הנ"ל בקלות רבה. לא אמרתי שהפורום נפתח בגלל השידורים החוזרים, ותסמוך עליי שאני יודע טוב מאוד כמה אפשר לדבר על הסידרה, אבל לאנשים נמאס בשלב מסוים וככה פורום דועך. בנוגע לותק, התייחסת לזה כאילו זה הדבר הכי חשוב מבחינתי. אתה ותיק בפורום? סבבה לך. הכוונה שלי היתה שבהתחלה היו דיונים הרבה יותר מגוונים עם מספר מצומצם יותר של אנשים, והאנשים שהצטרפו לאחרונה לא לקחו חלק בדיונים מסוג זה. זה הכל. וכן, גם אני הייתי כאן כשהפורום רק נפתח בחופש בגדול (תחת שם אחר, progger, אם זה מזכיר למישהו משהו) ולסיום, לא אמרתי שאני עוזב את הפורום. אני מנותק לגמרי מהעולם החיצון במשך כל השבוע ולכן לא רואה סיינפלד. כשאני כן מתחבר בסופ"ש לאינטרנט זה נורא מבאס אותי שכל מה שמדברים פה זה על הפרק היומי ועשרות תמונות מהפרק, כי זה לא מעניין אותי, בעיקר בגלל שלא ראיתי את הפרק באותו היום. אם היו דברים אחרים הייתי מאוד מתעניין, אבל אין הרבה כאלה פה. זה הכל. מקווה שהבהרתי את עמדתי יותר טוב

למעלה