ג'יזס קרייסט!!

זיוי בת

New member
אז

בסוף הרומאים השתפנו והורידו את ישו מהצלב וזרקו את הגופה באיזו מערה כאילו הם לא באמת אחראים? אלוהים, למישהו שם היה עמוד שדרה? [זיוי מתארגנת למסע צלב]

צאט ניק

New member
אז

זה היה אחרת זיוי. אולמארטוס בדיוק היה במשתה ו-וינוגראדטוס היה במירוץ סוסים. קראדוס היה במרחץ רומי וראמונוס הלך לבדוק את המשלוח החדש של הזונות מסודאן ככה יצא שבאמת העניין לא נבדק עד תום. <מסע צלב זה מסוכן. תשאלי את פאאאאאריניאן>

זיוי בת

New member
אז

שלא יעבדו עלי? לזה אתה מכוון? [אל תדחוף אותי לפינה. זה לא באמת מסע צלב. יותר בעניין של קניות אבל מסע צלב נשמע יותר ערכי. אגב, השארת לי את כרטיס האשראי שלך על השולחן כמו שהבטחת?]

זיוי בת

New member
הרה? ג'יזס,

איך זה קרה לי? בטח נכנסה בי הרוח או משהו. [זיוי צריכה רגע אוויר]

א י ל ה

New member
הרה

גורל האירוע הזה. <אילה עם רווחים מצפה בכליון עיניים לכינונה של דת חדשה>

זיוי בת

New member
סאמק,

איך אני אייסד דת חדשה? אפילו אני לא מאמינה לעצמי. [זיוי שמתלבטת עדיין אם היא היתה קונה מעצמה מכונית]

צאט ניק

New member
אני פעם ייסדתי דת חדשה

זו הייתה דת מקסימה. המצאתי סיפור על אחד שנולד מאלוהים ובתולה עשה קסמים יותר יפים מאורי גלר (אני אספור עד שלוש ואז אני אלך על המים. אחת-שתיים-שלוששש!!!111) הוסגר בידי חברו הטוב לאוייב ונצלב. תיבלתי בקצת שנאת יהודים שלא יהיה מצ'עמם למאמינים. היה אחלה. בסוף באו אלי ואמרו: "זה דת חדשה זה? מל גיבסון כבר עשה סרט בדיוק כזה" מה זה התבאסתי. גנב לי ת'דת. סע'מק.

צאט ניק

New member
כשאין אף אחד בסביבה

את יכולה לקרוא לי צאטוש. אלוהים זה רק לאירועים רשמיים.

צאט ניק

New member
בדת שלי יש רק מצווה אחת

להרוג תרי"ג יהודים. <ולא להתבלבל עם הדת של ע"ב בתולות. בדת שלנו הייתה בתולה אחת וזה הספיק לנו>

צאט ניק

New member
והמחמירין שבמקפידין טוענין

שיש להרוג תרי"ג יהודים שמקיימים תרי"ג מצוות אבל זה רק מי שהוא מאמין ברמ"ח איבריו שס"ה גידיו ו-ד' אמותיו.

זיוי בת

New member
ד' אמותיו?

יו צאטוש, חשבתי שאתה עשיר יותר ויכול להעסיק פי אלף יותר משרתות. [זיוי עדיין עם המינק שבחלומה]

א י ל ה

New member
נשמע מעניין

אז בוא נהיה פרקטיים רגע. כמה כיורים צריך במטבח בדת שלך? ומה קורה עם הפרות הוורודות הנמוכות יותר, עם האף הפחוס?

למעלה