ג'יזס קרייסט!!

צאט ניק

New member
שום כיור!

בדיוק יצאנו במבצע. כל המצטרפת לדת שלנו השבוע מקבלת מדיח כלים!!!!!!!!11111111111 <אין כפל מבצעים, אין כפל הנחות ובטח ובטח שאין כפל דתות>

א י ל ה

New member
מה לגבי

כפל אזרחויות? <שאלה אילה עם רווחים בתקווה מחודשת, חזון השבת המנדט הבריטי לארץ מסרב להרפות ממנה>

צאט ניק

New member
יס אינדיד!

יש לך מנדט להחזיר אותם לפה. <גשם, שיחות על מזג אוויר, תה עם רקיק, כדורגל משובח, אנדרסטייטמנט, ג'ון קליז-גדולי הרבנים שלנו ישבו על המדוכה ולא מצאו בהם שום רבב. כשר למהדרין מן התרייגי"ן>

א י ל ה

New member
כולל

פיליפ?! כשגדולי הרבנים ישבו על המדוכה, התלכלך להם התחת?

צאט ניק

New member
כוילל

על שם האדמו"ר זצוקלל"ה סער צ'ארלעס ואולפנא לבנות על שם פרינצעס דיאנאע השם יקום דמה. בהחלט, למה לא?

זיוי בת

New member
אני

חושבת שעניין הכיורים הוא נתון לפרשנות. כמה יהודים נכנסים בכיור אחד אצלך לפני שפותחים את הברז?

א י ל ה

New member
יהודים

זה בכלל מדת אחרת. ואפרופו יהודים - שיו איך בא לי קפה! מי רוצה להרוויח כמה לירות?

א י ל ה

New member
בחיי

נבצרות נבצרות, אבל הקצב הזה ממשיך להיתקע לכל חור בלי בושה.

Pigulim

New member
אם אתן גומרות על יהודים,

אני מבקש להתחיל אצלי <לא אוהב sloppy seconds>

א י ל ה

New member
כאן נשאלת השאלה

מיהו יהודי? <אילה עם רווחים מבקשת לראות הוכחות חתוכות>

Pigulim

New member
איפה זה כאן?

לא, זה לא שאני מנסה להוציא את הכתובת במרמה כדי לבוא ולהוכיח פנים אל מול... לא משנה, אני סתם שואל.

Pigulim

New member
כן, אבל לא חובה

אני מוכן גם ליזיזות אמיצה. אמיץ ונדיב מצדי, מה?

א י ל ה

New member
לאלא, אל תפריע לעצמך

פנים אל מול מה? <אילה עם רווחים מקפידה על קטנים כגדולים>

Pigulim

New member
אני לא אומר כלום

עד שאת לא מושכת את הבדיחה על הקטנים. <אם לא תמשכי אותה, איך תמשכי אותי?>

זיוי בת

New member
[סליחה שאני מפריעה,

אבל המממממ זאת צורת ביטוי של גברים שלא רוצים להגיד דברים ברורים. לא של נשים משום סוג. עכשיו תנסי להגיד את מה שרצית אחרת]

צאט ניק

New member
צודקת. הנה הדגמה בנושא

גבר: הממממממ מעניין אם היא בולעת. אישה: אויששש עכשיו הוא יבקש שאני אבלע. גבר: הממממממ בלעה. מעניין כמה זה יעלה לי. אישה: אוישששש מה שאני צריכה לעבור בשביל הכרטיס אשראי שלו.

זיוי בת

New member
אויש צאטוש,

אתם הגברים בולעים הכל. אבל אתה יודע מה, אתה באמת צודק. אז עכשיו אפשר את הכרטיס? :)

למעלה