ג'יזל בונדשן

Melvina

New member
בר רפאלי

לא יותר גרועה ממנה. אסתי בגיל 14 סובבה את העולם, בגיל 16 וחצי היא פצצת על ואם הייתה מקבלת יותר חשיפה היא היתה אחת הדוגמניות המצליחות.

אסתי ממש לא סובבה את העולם.

בתקשורת בארץ נהוג לנפח את ההישגים של הדוגמניות, אבל בפועל הן לא מצליחות בחו"ל כמו דוגמניות על אמיתיות. תלכי ברחוב באנגליה או איטליה ותישאלי עוברים ושבים מי זו אסתי גיזנבורג - אף אחד לא ידע מי היא.

Melvina

New member
לא מתעוררים יום אחד בבוקר

ונהיים דוגמני על מפורסמים, אסתי מקבלת שבחים על הדרך שהיא עושה ועל הצילומים שלה למגזינים נחשבים בחודשים האחרונים. אם כך אז קח את חווה מונד שמוכרת היטב בהרבה מקומות בעולם.

Gal Nissan

New member
@@@

זה שג'יזל נחשבת ל"דוגמנית המצליחה בעולם" לא עושה אותה יפה. המבנה פנים שלה נורא גס , האף שלה גדול ורחב והעיניים שלה נורא קטנות. על טעם וריח אין מה להתווכח, לדעתך היא שלמות לדעתי היא ממש לא. בקשר לזה שאי אפשר להשוות בין אסתי לג'יזל אני מסכימה איתך, ג'יזל ואסתי אכן לא באותה ליגה בכלל ולהעלות את השמות של שתיהן באותו משפט זה בדיחה..אבל שוב, לא בגלל שג'יזל יותר יפה אלא בגלל שג'יזל בעלת הרבה יותר כוח, הרבה יותר גדולה ,מוכרת ומתוקשרת.

ג'יזל

הכוח של ג'יזל והפירסום שלה הגיעו מהיופי שלה, אותו יופי שאת שונאת וכל העולם אוהב כנראה, לפחות עולם האופנה המקצועי. להגדיר אותה מכוערת זו הגזמה פראית.

Melvina

New member
יש הבדל בין אופנה ויופי

האופנה היא אנורקסיות דוחות שמקבלות את אותה הצורה בגלל שהן רק עור ועצמות, זה לא מעיד על יופי. דוגמניות עם קצת בשר ולא "אופנתיות" הן הרבה יותר יפות משלדים כמו ג'מה ווארד. קייט מוס היתה מדהימה עד שהפכה לאנורקסית.

ehofi1

New member
האמת

שגם אני לא מבין איך גיז'ל מרויחה איזה 15 מיליון דולר לשנה אבל תדעו לכם שזה כמובן לא רק יופי אלא גם קשרים ולדבר עם האנשים הנכונים....וכמו שאמרו פה לפניי אם לאסתי גינזבורג היתה יותר חשיפה לדעתי גם היא היתה מאוד מצליחה בחו"ל.... אבל יש לה עוד זמן כפרות היא עוד בתיכון לא חייבים למהר...

Gal Nissan

New member
"אותו יופי שכל העולם אוהב"

זו בכלל לא הגזמה פראית...חחח וכוח ופרסום לא דווקא נובעים מיופי יש לך דוגמא של מאות דוגמניות מפורסמות שניראות כמו הצרות שלי..הדוגמא הכי טובה היא נושא דיון עכשיוי של הפורום, מירי בוהדנה, נחשבת עכשיו לאחת הדוגמניות המצליחות והעובדות בארץ בעוד לפי השרשור הקודם 99% מחברי הפורום חושבים שהיא לא יפה במילים עדינות..{אין לי דעה אישית בנושא אני חושבת שמירי מאוד מיוחדת ומושכת,למרות שאני נגד כ"כ הרבה ניתוחים פלשטיים בולטים כ"כ לעין}

Melvina

New member
*הרבה יותר מנוסה, אל תשכחי

את הניסיון שלה במשך כל השנים, זאת לא חוכמה גדולה להשוות הצלחה של מישהי ששנים בעסק לבין מישהי שלא ממזמן התחילה לעשות את הצעדים הראשונים שלה.

Melvina

New member
ואיפה ראית

שאמרתי שהיא לא יפה? אמרתי שאני אוהבת את איך שהיא נראית אחרי עיבודים מחשב או איפור (בתצוגות וכו') ובלי זה היא לא יפה.

תנוחו....

ג'יזל היא דוגמנית על שמתאימה להגדרה של דוגמנית על מכל בחינה אפשרית. עם איפור בלי איפור עם שיפצור ובלי שיפצור.

Melvina

New member
נכון, זה ההבדל

היא אחת שמתאימה להגדרה של דוגמנית אבל לא תמיד זה מתאים להגדרה של אדם יפה, בגלל זה רוב הדוגמניות בחו"ל מכוערות כי הן מתאימות להיות דוגמניות במבנה שלהן ולא ביופי שלהן.

Gal Nissan

New member
יפה או לא יפה

זה כל בנאדם והדעות שלו... לדעתי למשל , היא פשוט מכוערת גם עם איפור וגם בלי..אבל שוב כל אחד ודעתו...!

למעלה