ג'יזל בונדשן

Melvina

New member
ג'יזל בונדשן

אני דווקא מאוד אוהבת אותה היא נראית לא רע בכלל, אבל כאן היא מזעזעת, לא רק העיניין הזה שהיא בלי איפור אלא הגוף שלה. רזה אבל חסר צורה. צולם לפני יומיים

Gal Nissan

New member
זאת באמת דוגמנית שאני לא מבינה איך

היא הגיעה לאן שהיא הגיעה.. אין בה כלום!! פשוט כלום!! כמובן שיש לה גוף אבל הפנים שלה כ"כ מכוערת, והאףף...לא אוהבת אותה ביכלל ביכלל...

Melvina

New member
היא נראית טוב

בתמונות ותצוגות אבל כשהיא בלי איפור היא על הפנים.

זה שאת לא מבינה, זה לא אומר

שאין בה כלום והפנים שלה מכוערות. התגובה שלך לא הגיונית. יש הבדל בין "לא נראית טוב לטעמי" לבין מכוערת. אם בג'יזל, שהיא הדוגמנית המצליחה ביותר ומלאכית של ויקטוריה סיקרט את לא מוצאת טיפת יופי, אז אני לא יודע מה ההגדרה של יופי אצלך.

Melvina

New member
ביופי אין דבר כזה להבין או לא

הוא בעיניי המתבונן אם שמעת על דבר כזה. זה לא אומר שהיא יפה, זה רק אומר שיש לה פוטנציאל להיות כזאת עם עיבודים. ורוב הדוגמניות ב-FTV מכוערות ומה שמייצג אותן זה הגוף האנורקסי ילדותי שלהן.

"רוב הדוגמניות ב FTV מכוערות"???

שוב קביעות נחרצות ללא שום ביסוס, בדיוק כמו הקביעה הקודמת שלך - "ג'יזל מכוערת לגמרי בלי מחשב". ערוץ האופנה מייצג את מה שקורה באופנה ואת הדוגמניות המובילות. לומר חד משמעית ש"כולן שם מכוערות" זאת אמירה שנובעת מצרות-עין או מקינאה. לא טוב להיות בעל דעות קיצוניות כאלה בחיים! את נמצאת בפורום דוגמנות, שבו השאיפה היא להיות דוגמנית רגילה, ולא דוגמנית של מידות גדולות.

Melvina

New member
דבר ראשון "רוב הדוגמניות" ולא כולן

אל תכניס לי מילים לפה, אם דוגמנית יפה בעיניך זאת אנורקסית עלובה שמקיאה אחרי ארוחות ובעל פוטנציאל ממשי למות אחרי הליכה של חמש מטר בתצוגה אז בהחלט אני מעדיפה דוגמניות של מידות גדולות ומשום מה בר רפאלי ואסתי גינצבורג הן דוגמניות מדהימות ולא אנורקסיות ולא של מידות גדולות. איזה מוזר הא?

לא כתבתי שאני בעד אנורקסיה

לא יעזור כלום - דוגמניות היום רזות מאד. זה שאת מעדיפה דוגמניות מלאות זה מצוין אבל זה לא יקרה בעתיד הקרוב בעולם האופנה.

Melvina

New member
לא אמרתי מלאות

זה שאתה לא בעל יכולת לקלוט שיש דבר כזה שנקרא באמצע זאת בעיה.

אני גם לא הכי אוהבת את גיזל

לטעמי היא לא יפה ובקשר לכול התגובות של העם איפור בלי איפור עם פוטושופ בלי פוטושופ לא קראתי את הכול עיינתי ושמתי לב לשם בר רפאלי רק שתדעו בר רפאלי מדהימה! עם איפור בלי איפור עם פוטושופ ובלי פוטושופ היא פשוט מדהימה {בהופעה של בלק אייד פיס {כפרה עליהם חחח} הייתי ממש ממש לידה והיא היתה נטולת איפור ממש טבעית והיא הייתה מדהימה} ברור שיש דוגמניות שהן יותר יפות עם איפור ועם פוטושופ אבל לא כולן

בחייכן, שימו לב שכל דוגמנית על

זוכה פה לביקורת של "מכוערת" / "אין בה כלום" / "בלי איפור היא לא משהו". ג'יזל, אדריאנה לימה, אלסנדרה אמברוסיו, הת'ר מרקס ואחרות הן השמות החמים ביותר בדוגמנות, והן לא יוצאות מהמיטה בשביל פחות מאיזה 100,000 דולר. בשבוע אחד הן עושות סכומים שאף אחד או אחת פה לא תצליח לעשות ב 20 שנה. זו עובדה ולא השערה או המצאה. ברור שאדם בלי איפור לא נראה כמו אדם עם איפור. אבל לומר שהן מכוערות / לא ברור איך הצליחו / אין בהן כלום - אלה פשוט הערות סתמיות ולא רציניות, ועובדה שכל העולם, מעצבי האופנה וצלמי האופנה חושבים שהן יפות. ההצלחה שלהן היא ההוכחה ליופי שלהן. מאד מוזר שלמרות הכל הן מקבלות פה קטילות על ימין ועל שמאל.

Melvina

New member
לא נכון

יש הרבה דוגמניות שלדעתי יפהפיות כמו שציינת אדריאנה לימה, התר מרקס וכו'.. קח גם את אסתי גינצבורג הישראלית. הן מדהימות ולא משתוות ליופי של דוגמניות רבות שעלו בפורום. אדם שהוא יפה רק אחרי עיבוד של מחשב ואיפור הוא אדם לא יפה, איפור ופוטושופ אמור להוסיף ולא לבנות את כל היופי.

איפה את חיה? כולן עוברות עיבוד מחשב

כדי להסתיר פגמים. מה שאת אמרת בעצם: "ג'יזל, הדוגמנית המצליחה בעולם היא יפה רק אחרי עיבוד מחשב" - זה פשוט בדיחה ואני לא יודע מאיפה את ממציאה את הדברים האלה. היופי של ג'יזל לא נוצר במחשב, יש אישה בשר ודם שנקראת ג'יזל. ההחלטות והקביעות שלך הן קיצוניות, מאד קיצוניות.

Melvina

New member
אני יודעת

שכולן עוברות עיבוד במחשב אבל יש דוגמניות שנראות מעולה גם בלי איפור ובלי פוטושופ, קח לדוגמא את אסתי גינצבורג שרק מהחיוך שלה היא מדהימה ולא צריך איפור או עריכה היא פשוט מדהימה! וקח לדוגמא את התמונות שהעליתי של גי'זל, ללא איפור עיבוד או עריכה.

אולי תצלמי את אסתי בשעה 5 בבוקר

ואז תביני שגם היא נראית גרוע בלי איפור או עריכה. אי אפשר להשוות בכלל בין אסתי לג'יזל. זאת לא אותה ליגה בכלל. ג'יזל פי 100 יותר יפה והגיעה לאן שהיא הגיעה בזכות המראה שלה והנחישות שלה - היא עזה את הבית בגיל 14 או 15 ופה כל הדוגמניות מפונקות לגמרי. אף דוגמנית ישראלית לא הגיעה עד היום לרמה שלה.

למעלה