גיו גיטסו מסורתי.

carlos1

New member
גיו גיטסו מסורתי.

שלום לכולם. מעוניין לדעת היכן ניתן ללמוד גיו גיטסו מסורתי, באזור,תל-אביב. עדיפות לתל-אביב,אבל גם גוש דןהולך. קרלוס

Sensei

New member
Aikijujutsu

Traditional Japanese Martial Art of Feudal Japan. Can be learned in Ramat Gan. Call the Head Instructor for more details . His name is Shimon 052-652014

Uber Scorpion

New member
ברמת נמצא מועדון הספורט מכבי רמת חן

שם יש ג'ו ג'יטסו מסורתי. רח יאיר 43 בתוך רמת חן.

ההתאחדות העולמית לג'ו-ג'יטסו

אתה מוזמן לאימון ניסיון בסניף המרכזי בגבעתיים: רח' כורזין 5 (פינת דרך השלום בת"א). רן.

שי רגב

New member
וחוץ מזה:

1. אין כתובת. לא ברור בכלל באיזה ישוב ממוקם הדוג'ו הזה. 2. אין שום פרטים נוספים. בקיצור - אני מבין שזה אתר בהקמה (??), אז מתי יהיו יותר פרטים?

סניף WJJF במודיעין

הי שי, זהו האתר של סניף מודיעין של ההתאחדות העולמית לג'ו-ג'יטסו בו מאמן עמית, תחת אמיר כמובן (המועדון שייך לסנסאי גדעון שובה שמאמן שם קארטה שיטו-ריו). רן.

אני הולך לסמינר של רנזו גרייסי

רנזו גרייסי מגיע לארץ ומעביר סמינר בג'ו-ג'יטסו ברזילאי בתאריכים 22-23 למרץ בנהריה (ימים ב' ו-ג' בשעות 16:00-20:00) אליו אני מתכנן ללכת (לקחת יומיים חופש מהעבודה ולעלות לנהריה). מאחר ואימון הפורום מתוכנן ל-23 במרץ, אני לא אגיע אליו. רן.

שי רגב

New member
גם כ"ס אינה בדיוק גושדן ../images/Emo4.gif

אפשר אולי לקרא לה "איזור א" (לזכר הימים והלילות הנפלאים ההם, של חורף 91') או - "גושדןרבתי", אבל גיאוגרפית היא הרבה יותר "שרון" מאשר אריק.

amir_aikido

New member
איך אתם מגדירים "ג'ו ג'וטסו מסורתי"

שאלה לכל המציעים - כיצד אתם מגדירים "ג'ו-ג'וטסו מסורתי", וכיצד "ג'ו-ג'וטסו מודרני"
ולשואל - מדוע אתה מחפש "ג'ו-ג'וטסו מסורתי" ולא "ג'ו-ג'וטסו מודרני"
מהו הקריטריון המשמש אותכם
האם נדרש קשר מובהק בין השיטה שלכן לבין שיטת קוריו
על התשובות אמיר

שי רגב

New member
שאלה מ-צ-ו-י-נ-ת ../images/Emo70.gif

שגם אני שאלתי עצמי, ומזה זמן שאני מחפש לה תשובה (אני חושב שיש לי "כיוונים", אבל מעדיף לשמוע קודם דיעות אחרות).

shin ryu

New member
אחד ההבדלים על רגל אחת

הג'וג'יטסו המודרני שואל טכניקות שונות מהרבה אומנויות לחימה אחרות כמו קרטה ג'ודו איקידו וכו. המסורתי משתמש בלחיצה על עצבים שונים למשל על האמה(נקרא ביפנית בסגנון מסוים YANAGI). בג'וג'יטסו המסורתי שאני מתנסה בו למשל אין טכניקות ג'ודו בכלל.

בעצם: לא אמרת כלום...

ג'ו-ג'וטסו הוא לא יותר משם גנרי לאומנויות לחימה יפניות... לחיצה על נקודות מעוצבבות אינה ייחודית לשיטה אחת או מס' מצומצם של שיטות... זאת ועוד: "אומנות הלחיצה" כלל אינה מתאימה להרבה שיטות ג'ו-ג'וטסו מסורתיות - בהן הלוחמים עטו שריון ומלבושים שלא איפשרו מניפולציות ככגון. בכלל: ג'ודו ואייקידו הן שיטות ג'ו-ג'וטסו שאינן עתיקות אך אני מוצא אותן מסורתיות (בעיקר אייקידו) כמעט בכל המובנים ...

למעלה