גיוס 25/9/05

ea53

New member
וגם אני! אני מתגייס בכלל צה"לי

ומת מפחד, כי אני לא אוהב בכלל אי-ודאות (מי כן?) בואו נקווה שיהיה בסדר...

גם אני מתגייס ב- 25/9 ../images/Emo9.gif

אין לי מושג לאן.

13 פעמים בלשכת הגיוס! 13 פעמים!

וזה רק לצרכים צבאיים משל עצמי (לא כולל גיוסים של חברים ובני-משפחה...
). מה לא ראיתי? שני קציני מיון, חמישה רופאים שונים, עשרות מאבחנות ומאבחני מחקר, עשרות פקידים רפואיים, כמה וכמה חיילים ממדור תנועה, אזרח-עובד-צה"ל אחד מחדר "תיאום צווים" ושתי אחיות של בדיקות שתן. 13 פעמים. אני בן-בית בלשכת הגיוס "תל השומר". בחיי. בפעם האחרונה שהייתי שם, לפני חודש, השומר (הבלונדיני עם העיניים הכחולות) שאל אותי על חיי, האקסית והעבודה; הבחורה מהמודיעין בכניסה (נו, זאת עם הפלולה בפנים) הציעה לי לשתות (מהפחית קולה שהיא קנתה!) והבחורה שקראה לי בסופו של דבר, להיכנס לסיכום פרופיל, לא הייתה צריכה לשאול: "נועם?" - היא פשוט ניגשה ואמרה לי להיכנס. בחורה חמודה. נמוכה ומתוקה. לא נדבר על זה שאני קורא לחבר'ה עם צווים ראשוניים "צ'ונגים".
אני ותיק המתגייסים, ללא ספק. וזהו. אחרי שנתיים של צווים ראשונים - אני מתגייס. קצת מגילה, אבל מילא. זה בטח מעניין פה אדם אחד או שניים.

sivani

New member
כל השמות והתיאורים האלה,

שאתה זורק לי ממש לא אומרים לי כלום, אני מלשכ"ג חיפה

kcraze

New member
חשבתי שאי אפשר לשבור את שיאי

מתברר שטעיתי.(בוא נראה-צו ראשון ועוד איזה שישה זימונים בנושא הפרופיל.ואם אפשר גם להחשיב איזה מיון למאבחן פסיכוטכני , אבל הוא רק היה בבסיס ולא בלשכה) בכל אופן, הנועם שיתגייס אחרון למחזור שלו (שנה וחצי אחרי!
) יהיה אני ולא אתה, פאקינג פברואר 06.

בואנה י'צעיר.

אני כבר אחרי 4 שנים בלשכה בערך. מתגייס בנוב' כנראה, בגיל 20 וחצי... דתיים-לך תבין.... שיהיה בהצלחה חבר.

שתבין רק....

אני מגיע ללשכה באמת כבר נותנים לי שמה יחס של מל"ג. אחי, כל רפואי (אני והרמ"ד, חבל'ך על הזמן), תנועה, מיון, וכו'.... לא, זה בכלל לא כבוד גדול. סתם בא לי ככה לציין את העובדות ה-לא מעניינות בעליל האלה..:) שיהיה יום טוב.

kcraze

New member
אתה לא שייך לאיזושהי תוכנית מיוחדת

לדתיים? לא עשית שנת ישיבה או משהו כזה?

ea53

New member
אני לא מאמין! נעם אתה מתגייס איתי?!

מה האופציות שלך? מה הפרופיל שלך?!

למעלה