גיוס 25/9/05

בומבסטי

New member
גיוס 25/9/05

לאלו תפקידים מתגייסים בתאריך הזה? זה כלל צה"לי? ומי עוד מתגייס בתאריך הזה למ"כיות?

אמממ..

חמ"נ מאבחנות מחקר כלל צהלי ומכיות!!! אני מתגייסת בתאריך הזה למכי"ת...

mayan d11

New member
שאלה ../images/Emo179.gif

גם אני ב 25.9 איזה תפקידים יכולים להיות בכלל צה"לי?

כל התפקידים שקיימים

שלא דורשים מיון ומתאימים לנתונים שלך יכולים להיות

mayan d11

New member
ו...? ../images/Emo179.gif

וכאלה שדורשים מיון? יש לי פרופיל 72 הייתי אצל קב"ן שאיתו דיברתי על הבעיות שיש לי לגבי שירות בקרבי הוא אמר שאני בחור רגיש מידי לקרבי והוא אמר שביום הגיוס הקצין מיון ישאל אותי אם אני רוצה קרבי או לא ולהגיד לו לא! השאלה עד כמה זה נכון יש לך אי סי קיו אולי? תודה!

אתה לא יכול

לקבל משהו שדורש מיון, כי לא עברת מיון.. אתה תקבל משהו שלא דורש מיון, ולא תקבל קרבי אם זה מה שהקב"ן אמר לך... זה לא נראה לי גיוס של קרביים.. אתה תוכל לדעת רק ביום של הגיוס, ואם ייתנו לך קרבי דברשוב, תעשה בלאגן.... בהצלחה!

mayan d11

New member
תודה! ../images/Emo179.gif

ואני די מבולבל במקצועות שדורשים מיון או לא נגיד הבנית שיש את הקד"צ טכני לדוגמא אבל הבנתי שאת יכולה לקבל את זה בלי מיון עובד חקר מודיעין זה עם מיון או בלי? אבל קחי את הדוגמא של טכני שאת יכולה לפני הטירונות להיות בזה

mayan d11

New member
אין לי מנילה ../images/Emo179.gif

בגלל שהייתי עם פרופיל קרבי וקב"ן פסל את השירות הקרבי שלי בגלל שאני לא מתאים תודה!

ח מ ו צ י

New member
../images/Emo9.gifכמה הצעות...

דבר ראשון יש לך אפשרות להיכנס לאתר "עולים על מדים" ( מצורף קישור למטה ) ושם לבדוק איזה תפקידים דורשים מיון ואיזה לא , אם אני לא טועה יש שם את הרשימה ... אם לא תמצא תנסה להכינס לקיוסק מידע עם הסיסמא ומספר תעודת הזהות שלך וסביר להניח שיש שם קצת פרטים שיוכלו לעזור לך לגבי התפקיד שאתה מיועד אליו , למרות שלא תמיד הם מעדכנים את האתר ( כדאי לנסות ) אם מסיבה כלשהי גם זה לא יילך ( כי אבדה לך הסיסמא או משהו כזה ) אתה יכול להיתקשר ללכת הגיוס שאתה שייך אליה , במענה הקולי , גם תוכל לשחזר את הסיסמא אם תרצה ואם בכל זאת תרצה לדבר עם מענה אנושי , גם את זה תוכל אם תהיה לך קצת סבלנות להמתין על הקו ! נראה לי שהעלית בערך את כל האפשרויות, מקווה שעזרתי ! בהצלחה ! לילך ! לילה טוב !!!!

mayan d11

New member
נכנסתי כבר לעולים על מדים ../images/Emo179.gif

אני כלל צה"לי כל התפקידים שרשומים באתר כמו עובד חקר מודיעים וחוקר מודיעין אוויר נחשבים כקורס קדם צבאי למרות שבתכלס שמעתי שלהרבה במנילה זה בלי קורס

HyperNovA

New member
סוף סוף אחים לגיוס !

אני גם מתגייס בתאריך הזה למרות שאני בחרדות לאן ייעדו אותי. מילאתי עובד חקר מודיעין ואני רק מקווה שיתחשבו בעובדה שכבר הייתי מועמד לשחקים ותוכנית חבצלות ויתנו לי תפקיד ששווה משהו בחיל.

HyperNovA

New member
נצל"ש ברוכים הבאים לי ! ../images/Emo6.gif

טוב אז מכיוון שכולם נראים פה ממש אחלה אנשים החלטתי לתרום קצת מנסיוני עם הצבא בשנתיים האחרונות ולעזור לכאלה בנמצאים במצב שאני הייתי בו בין אם הם מועמדים לפרויקטים שונים במודיעין ובין אם הם סתם לפני צו ראשון. קוראים לי דין, אני מתגייס עוד חודשיים, הייתי מועמד לחמ"ן שחקים, ומשם הגעתי גם לפרויקט חבצלות שלצערי לא עברתי בו את הראיון האישי. מטעמי סודיות מידע אינני יכול מסיבות ברורות וגם מוסריות לגלות כל מידע על תהליכי המיון השונים לשחקים וחבצלות, אך אני יכול לתת תמיכה ועצה לכל אלה שצריכים אותה בכל הנוגע להליכי מיון בחיל המודיעין, מה לעשות, מה לא לעשות ואיך לעבוד את השנה שנתיים האלה לפני הגיוס בצורה הכי חלקה, על מנת שבאמת תמצו את מירב הפוטנציאל שלכם ותגיעו למקום שהכי טוב עבורכם בצה"ל. לגבי קרבי ?
בואו נגיד שנראה לי שיש כאן מומחים יותר גדולים ממני בנושא...
תודה ומצפה להכיר את כולכם בזמן הקרוב !

HyperNovA

New member
חחחח יא מעפאן ! ../images/Emo6.gif

שמע עכשיו שאני כלל צהלי, צריך להעביר את הזמן איפשהוא...

ח מ ו צ י

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

גם אני מתגייסת ב-25 לספטמבר ... למכיו"ת...

למעלה