גיוס לצה"ל

קקטוסץ

New member
מה אתה בדיוק מנסה לומר?

"פה זה חוק, בארה"ב זה לא חוק". כן, נו? מה? מה אני אמורה לעשות עם המידע המדהים הזה? זה לא עניין של בחירה. זה עניין של חוק.

מה שאני מנסה לומר,

זה שבסוף, זה רק עניין של בחירה, אם את הולכת להתגייס לצבא או לא. בחירה שכל אחד עושה.

קקטוסץ

New member
אשלח אותך לציטוט של גדולת הדור

קקטוסץ 21:16 | 06/05/06 זה לא עניין של בחירה. זה עניין של חוק.

קקטוסץ

New member
אתה ממשיך לירות שטויות בקצב.

ארה"ב הגדולה צריכה צבא. למה? כי היא מעצמה וככזו היא צריכה צבא שיחטיף סטירות למי שינסה לערער על כך. כי היא מדינה שמתקיימת בעידן של נשק גרעיני, טילים, בקטריות ופוצים עם דינמיט. כי כולם במלחמה קיומית, מי יותר ומי פחות.

ארצות הברית לא במצב שלנו

הלוואי היינו במצבם וכולם לא היו חייבים להתגייס

קקטוסץ

New member
באימאש'ך.

היא לא במצב שלנו? וואלה, איזה מזל שאמרת לי, אחרת לא הייתי שמה לב. לפני רגע טענת שהם לא צריכים צבא הכלל. עכשיו פתאום עברת ללדבר על זה ששם לא כולם חייבים להתגייס. אז פתאום הם כן צריכים צבא? מה איכפת לך מה יש בארה"ב? הם לא רלונטיים.

lithium1914

New member
איזה איום קיומי יש על ישראל?

(חוץ מהגרעין האיראני, שהוא ספקולציה)

קקטוסץ

New member
שמועה עיקשת אומרת

שעקב ההופעה של ווטרס בנווה-שלום התחילו לעקור שדות חומוס כדי לפנות מקום לבמה. לא יהיה יותר חומוס במדינה! אם זה לא איום קיומי...

lithium1914

New member
אוקיי.

נעבוד שניה על איראן. איזה איום קיומי היה לפני אחמדינז'אד (נגיד בשנים 1991-2004, נחליק את סדאם כ"איום"), שהצריך כל-כך הרבה חיילים בצה"ל? מדוע בכלל צריך חיילים כנגד איראן עכשיו, שלא יכולה לתקוף את ישראל מהיבשה במילא? (ואתה מוזמן להתחיל לפרט כשכן יהיה לך כוח.)

אני אפרט בשבילו.

בשנים 1991-2004 היו איומים מהפלשתינים, מעיראק ומלבנון. ע"פ מידע מודיעיני, לאיראן יש אלפי מתאבדים, שרק מחכים לתקוף מהיבשה.

lithium1914

New member
לא מרשים.

טרור אינו איום קיומי (במיוחד כשהוא לא בקנה מידה קאעדאיסטי >>> תראו, המצאתי מלה). על המשפט השני שלך, אני עונה בהרבה חי"תים. אני מקווה שישתלו לי עוד בדיחות מעולות כאלה אם בע"ה אמן אני אגיע למודיעין.

GreatGTM

New member
תפתח עיתון

זה היה שם לפני כמה חודשים... אל תדאג, את הראיון ביטחוני לא תעבור אם אתה חושב שזה בדיחה, רק תיזהר שלא יעשו לך בדיקת סמים באותה הזדמנות, כי באמת נראה שאתה קצת מעופף או שאתה חי בבועה : הבועה שנקראת השמאל במדינת ישראל ואני לא מתכוון לעבודה, יש בעבודה אנשים שמודעים למצב. אני מתכוון למרצ למשל. חד"ש, זה נושא אחר, הם עושים את זה במודע ראה "מצפן" באנציקלופדיה, אחד מיוצאי מצפן מקום 3 ברשימה, כמדומני.

lithium1914

New member
יופי.

אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר, על האוניברסיטה שהחתימה כמה סטודנטים ספק-פסיכופתים ספק-משועממים על כך שאם תהיה להם הזדמנות, הם ילכו להיות שאהידים בפלשתין. נו, אז מה? אתה חושב שזה משנה משהו? שזה באמת משהו שאפשר להגדיר כ"איום קיומי"? זאת בדיחה עצובה של המציאות (ותודה לאח שלנו שם למעלה, מת עליך יא אללה). הייתי מוסיף עוד חי"תים אם זה לא היה נדוש כבר. אחרי כל זה, אתה טורח גם לצאת בפרץ זיבולי שכל על הדחליל הידוע כ"השמאל". לפחות תגבה את ההשתלחות שלך במשהו, במקום לעשות ניים-דרופינג חסר-בסיס ומיותר ("מרצ למשל", "מצפן" ו"מקום 3 בחד"ש").

GreatGTM

New member
אמ...

על מצפן אני רק קראתי באנציקלופדיה, מה לעשות שעוד לא נולדתי אז?! על איזה אונ' אתה מדבר? אני מדבר על כתבה במוסף לשבת של ידיעות אחרונות מלפני כמה חודשים שדעברה בבירור על איראן.

lithium1914

New member
לא יודע על מה אתה מדבר.

הנה כמה לינקים: ynet דבקה (ידיעה הסותרת את הלינק הראשון) ג'רוזלם פוסט: סטודנטים בטהראן גויסו לפיגועי התאבדות מצאתי עוד כמה מקומות בהם מדברים על איראן שמגייסת מתאבדים, נגד ארה"ב בעיראק, נגד ארה"ב גופא, נגד בריטניה ונגד ישראל. גם אם התופעה קיימת, בהחלט אפשר להתייחס אליה בביטול.

GreatGTM

New member
זה שהם לא מצליחים להגיע אלינו

זה לא אומר שהם לא נשלחו. וזה לא חייב להיות איראן, לא חסרים פאנטים דתיים ושונאי ישראל מסביבנו עם עודף כח אדם...

למעלה