גיוס לצה"ל

הMפקח

New member
כשמקלפים את כול השכבות.......

בשורה התחתונה והסופית, ההחלטה היא שלך.

הוא לא ביקש שילמדו אותו לסרב

מזכיר לי את החרדים שפושטים בצהרי יום שישי על מרכזי הקניות ודוחפים לאנשים בכוח תפילין ליד

הוא ביקש דעות

בעד ונגד, נגד משמע= לא תומכים בסרבנות. ואם הוא מחיפש דעות שנוגעות לסיבות לסרוב משמאל ומימין.. הכי כדי לו לפנות לפורם שבזה הוא מתעסק.

lithium1914

New member
אווווווה.

התחבטתי בשאלה הזאת הרבה מאוד. לפני כמה שנים החלטתי שאני הולך להשתמט (חברים רבים שלי השתמטו, הייתי ואני עדיין בסביבה שמעודדת השתמטות וסרבנות), היה לי טלאי של "צה"ל ארגון טרור" על התיק (עכשיו הוא על מכנסיים), וכו'. עבר זמן והתחילו להגיע הצווים. חשבתי על זה עוד קצת, התווכחתי מעל כמה במות, עברתי בין כמה עמדות שונות בנושא: השתמטות, סרבנות, גיוס "מוסרי" (קרי: להיות נחמד במחסומים), מה לא. בקיצור, הגעתי בסוף להכרעה הכי פחדנית (חוץ מהשתמטות), והיא שאני אתגייס תוך שאני אגרום הכי פחות נזק לסביבה (אבל שלפחות יהיה לי מעניין). כלומר, אני מנסה להגיע למודיעין. ("למה", אתם שואלים, "אתה עדיין 'מנסה', כשאתה בסוף י"ב?", ובכן, התחלתי את הצווים מאוחר, כי שכחתי להגיע לראשון, זה למה. מה אכפת לכם בכלל.)

כולם צרכים להתגייס

הומואים לסביות שמלאנים ימנים דתיים דתיות כולם~! הצבא מגן עליהם אז שהם גם יתרמו לו לא תורמים ? במקום 3 שנים שירות לדוגמא לדפוק להם 3 שנות כלא נעימות

lithium1914

New member
גם המשטרה "מגנה" עליך, אז מה?

וגם הבית חולים. אבל אני לא רואה שמכריחים אף אחד להיות עבד של קראדי או מור-יוסף, למה זה?

אני מפסיק להתווכח פה

לא רוצים להתגייס? בעיה שלכם אבל אני מקווה שאם אתם כל כך לא רוצים לתרום למדינה תעזבו אותה גם. אמן

תורמים, תורמים.

תורמים כאזרחים, שהעדיפו לסכן את חייהם מול מרצחי הערס, שהתמודדו בעוז ובקור רוח עד לעיטור כבוד (או פטור..) עם המערכת הצבאית. אנשים שהחוק והצבא, ראו איתם עין בעין את תרומתם הממשית והעתידית, בניגוד להמוני המתגייסים המגוייסים שתרומתם תלויה בספק. תרומתנו למדינה שרירה וקיימת. וברצינות אני שונאת להגן על דעות שלא שלי וביותר רצינות, אתה אפס.

לא נגמר לי כלום

אבל אני לא מתכוון להמשיך את הויכוח עם אנשים שלא יודעים להתווכח ומתחילים לקלל

lithium1914

New member
מה? מי קילל אותך?

קראו לך "אפס" אחרי שהכרזת שאתה מפסיק להתווכח. חחחחח אפס.

למעלה