גיוס חניכים... כנסו

גיוס חניכים... כנסו

שבת שלום לכולם!אתמול המדריך של הקורס שלי העלה את הנושא של גיוס חניכים, איך שהוא המילה הזו תמיד מפחידה אותנו, תמיד בגיוסי חניכים אף אחד לא בא!.. וזה לא בגלל שאנחנו משעממים או משהו.. זה גם בגלל הסטיגמה שצופים זה חננות, וגם בגלל החבר'ה הלא מוצלחת שיש לנו באזור (חולון), כבר סגיוסים הקודמים יכולתי להתערב שאף אחד לא יבוא, ובאמת אף אחד לא בא!..ואמרו לי שאם אני אגייס בגישה הזאתי אז באמת אף אחד לא יבוא, אבל אני מציאותית, ואני לא רוצה סתם לפתח תקוות והתאכזב.. אני מתה שכל השבט שלנו יגדל... אני צריכה עזרה.. אולי למישהו יש משהו שבאמת ימשוך ילדים בכיתות ט'?..(במיוחד בנים.. אנחנו קורס של בנות...) אני צריכה משהו שיטריף אותם, אבל לא יותר מדי, כדי שלפעולות לא יצפו רק לצחוקים, גם רצינות, בכל זאת אנחנו קורס... תודה רבה ושבת שלום דיה

אממ תאמת שאין לי

רעיונות לגיוסים עצמם..אבל אני יכולה לתת לך טיפ שאולי יעזור לכם..מה שבטוח הוא עזר לנו כשהיינו קורס..אל תשללו אף אחד!! גם לנו בתחילת שנה אמרו לעשות גיוסים וכאלה וזה באמת מה שעשינו..אבך הלכנו בעיקר על הילדים שנראו לנו "פוטנציאלים" כלומר, לא ערסים ופרחות..וזה ממש לא נכון לעשות את זה!! הצטרפו לנו שנה שעברה אנשים שאפחד לא היה מאמינים שהם בצופים..בקיצר מה שאני מנסה להגיד זה שאל תשללו אנשים תנסו ללכת על הכל גם אם נראה לכם שאין סיכוי.. אם יהיו לי רעינות לגיוסים עצמם אני יגיד לך.. מקווה שעזרתי:] בהצלחה! נ.ב. שנת קורס זה ה- דבר!! תנצלי כל רגע ורגע!

gogojo

New member
מסיבהה

ילדים בכיתה ט אוהבים מסיבות...תארגנו מסיבה עצבנית, ממש מטורפת, ותביאו לשם את כל כיתות ט' של האזור..אל תשווקו את זה בתור מסיבת צופים אלא בתור מסיבה פתוחה לחמשושים..ובמסיבה תחלקו פלייארים ותתלו שלטים של התאריך של הפעולה הקרובה..חלק מהילדים שיבואו ויהנו במסיבה יראו שמי שבצופים יכול לארגן דברים באמת מטורים ואולי זה יגרום לו לבוא..בד"כ זה עובד

shelosh1

New member
אפשר גם

בעניין המסיבה.. אם יש חניכים שהם די.ג'י או משהו והם גם בכיתה ט'... זה יהיה ממש טוב אם הם יעזרו... ובכללי אפשר לעשות פעולה ממש מגניבה ולעשות לה גיוסים עוד יותר טובים.. נגיד, צוות ט' שלנו השנה עשה בפעולה הראשונה שחוטפים אותם והחניכים צריכים למצוא אותם.. בקיצור.. הגיוסים שלהם היו ממש טובים.. הם צרבו דיסק לכל החניכים שהיה בו סרט שבו הראו שהמדריך שלהם שנה שעברה גנב אותם והם צריכים למצוא.. והם תלו שלטים בכל הישוב שצריך למצוא אותם והשאירו להם הודעה בכיתה.. יצא להם ממש מגניב.. אפשר גם לפתח את זה יותר.. ונגיד בפלאיירים אל תכתבו שהולכים לפעולה או משהו.. תכתבו נגיד "כדי למצוא אותנו אתם צריכים להיות ב___ בשעה___"

נשמע גם טוב...

אחלה...הייתה לנו פעם פעולה שאחת החניכות חטפה אותי...ואני הייתי צריכה ללכת להתחבא בשיחים...מסתבר שהתחבאתי יותר מדי טוב ויותר מדי זמן...חחח

למעלה