גיוסים לקורס

גיוסים לקורס

! אני חמשושית ומחר אנחנו הולכים לגייס חניכים.. אנחנו(הקורס) ממש בבעיה- 0אן לנו0 מושג מה לעשות, מה להעביר.. מצד אחד אנחנו לא רוצים שזה יהיה ילדותי מדי, מצד שני שלא יהיה יותר מדי חופר. חשבנו להציג את כל הטיולים והסמינרים שיהיו לנו השנה (פסטישבט,יום צופה, יומיים גיבוש, סמינר באילת!!!.. ובקרוב.. אתגר לפרצוף!!) אודה לכם כ"כ אם תעזרו לנו...

למי שעבר אתגר

ישנים באוהלים(אם כן אנחנו מביאים ציוד או אוהלים מוכנים או ההנהגה מספקת?), אותו דבר בקשר לאכול(אנחנו מביאים ציוד לבישול או ההנהגה?) וזה נכון שלא כל האחוות עושות את אותו מסלול?

יSublime

New member
לא ישנים באוהלים...ואוכל כמובן

שההנהגה. נכון לכל האחוות ולכל ההנהגות.

YogevLevi

New member
אז ככה

אוהלים - לא נראה לי שישנים באוהלים......ואם כן חניכים מביאים ולא ההנהגה......אני אישית לא ממליץ להביא אוהל כי בסוף צריך לסחוב אותו במסלול וזה סתם מעיק אוכל - ההנהגה בקשר לאחוות - לא, כל גדוד לפי התכנון שלו..... אני לא יודע איך זה הולך בהנהגה שלך אבל בדרום יש 3 חניונים ו-3 גדודים..... כל גדוד (שמחולק לאחוות) מתחיל מסלול בחניון אחד ומסיים בחניון אחר וכך הלאה.....יוצא שהולכים במעגל כזה.....

AlteRon

New member
לגבי המסלולים..

בחיפה בעיקרון כל הגדודים עושים את אותו המסלול, הקטע אבל שבאתגר הכל קיצורי דרך ולא על שבילים מסומנים ככה שכל אחווה בוחרת את המסלול שלה וכל אחווה עושה את הדרך שלה, אבל בסופו של דבר מגיעים לאותו המקום. ויש 4 גדודים (או 3 .. שאני הייתי בט' היו 4) שהולכים בין 3 חניונים בעיגול שכזה כל גדוד יוצא מחניון אחר, והגדוד הרביעי עשה את המסלול הפוך..

cohen shir

New member
אצלנו יש 6 גדודים!!!

וכן זה סיבוב מעגלי שכזה אבל בכיוונים שונים מכל חניון יוצאים שני גדודים וכל אחד הולך בכיוון השני.... יש תמונה שמסבירה את זה. אצלנו החניכים צריכים להביא את הכלים לבישול כי זה לא שבטי ואין צורך גם בכלים הגדולים לבישול שבטי... כמובן כמו בחנוכ"ד גם צלחות וסכו"ם רב פעמי.... אמממ... המסלולים הם בבסיס העיקרון אותם מסלולים אבל בביצוע הם לא כ"כ אותו דבר כי כל גדוד הולך אותו בכיוון שונה וכל אחווה בכל גדוד מנווטת בצורה שונה בכל יום.

cohen shir

New member
תשובות:

חניכים בכל אחווה בערך 12-18. וכמות אחוות בכל גדוד 6-7.

:( שירו את מעלה בי זכרונות כואבים!!

וואי בא לי שוב סי"ס היה כל כך מהנה!! גדוד קומוסט'אס אחוות קקט'וס 2006 -מתגעגעת:(

cohen shir

New member
את לא יודעת איזה שם יש לגדוד שלי!!!

אני לא יכולה לכתוב לך פה כי יש חמשושים מההנהגה אבל דברי איתי. יש השנה שמות מעולים! חחחחחחחחחחחח

cohen shir

New member
ברור, הצוות בוחר. ../images/Emo9.gif

אלללללללללללללללללללללה צוותי סי"ס 2007!!!!

זה ממש חשוב

הביעה העיקרית שלנו זה הגיוסים. נודה לכם מאוד אם תעזרו לנו בנושא הזה יותר.

cohen shir

New member
תעשו דברים משוגעים!

אנחנו עשינו גיוסים לשכבה כשהיינו חמשושים ועשינו באמת דברים משוגעים... ארגנו מסיבה ענקית ומושקעת ממש בשבט עם מלא ספונסרים ככה שהכל היה חינם. עשינו מלא מלא מלא יציאות שכבתיות, על האש בים, סתם דברים כייפים כאלה שמזמינים אליהם אנשים פוטנצייאלים לצופים. כמובן מלא שלטים על כל פעולה ועל כל יום עבודה בכל מקום בביצפר, פשוט מלא מלא מלא שלטים. אני אנסה להיזכר בעוד...

למעלה