גיוון בדיאטה

ואל תחזיק כל כך מכל המוסד שנותן את הפרס הזה

בעקרון הוא הוכיח שהוא נבל ומנוון במגוון מקרים. למשל שנתן לטרוריסט רוצח את הפרס הזה בנושא שהכי רחוק ממנו - השלום. ואפילו במקרה האחרון שלקח לו 20 שנה להבין ולתת את הפרס למי שגילה את הנושא המדובר. וזה רק מראה לך גם כמה מנוון ומקובע הממסד המדעי, שנושא שכל כך קל להוכיח בהוכחות חד משמעיות, לקח לו 20 שנה לקבל. לפי העדות של מקבל הפרס זה כאילו שהמדע הוא לא מדע והפכו אותו למין דת. ככה לפחות נראה לפי ההתנהגות רבת השנים של אותם מדענים כשהתיחסו לנושא של מקבל בפרס

התיחסות רצינית אני מבין שמאחד כמוך אני לא

יקבל. איך זה שנושא שכל כך קל להוכיח, לקח למדע 20 שנה לקבל ולהעריך את מי שגילה אותו? זה התנהגות שמתאימה לארגון דתי ולא לממסד מדעי.

תשובה

שלום רב, בעקרון מה שחשוב זה לא לעשות משחקים מיותרים עם הגוף. למה הכוונה? את יכולה לגוון ולשנות את סוג התזונה משבוע לשבוע מהבחינה הזו אין איזשהי בעיה אבל למשל צריכה של שבוע רק מרקים - זה לא ממש דיאטה מאוזנת (אלא אם זה מרקים עשירים כמו מרקי קטניות, מרקי גריסים בנוסף למרקי ירקות רגילים). למה לא פשוט לשמור על איזשהי תזונה מאוזנת ומגוונת כך שיהיה לך כיף בכל ימי השבוע וכך תוכלי לרדת במשקל ובעתיד גם לשמור עליו לאורך זמן? בהצלחה! נטלי

פואם1

New member
בדיוק זה הנקודה- הגיוון

אני רוצה לגוון כל שבוע משהו אחר. ולשמור על תזונה מאוזנת- מבחינתי זה לא גיוון, ומכאן השאלה. השאלה היא האם הגיוון - כל שבוע דגש על דיאטה אחת, היא משפיעה לטובה על הדיאטה? או שלא?

פואם1

New member
תיקון: לשמור על תפריט אחיד

דיאטה אחת, זה לא גיוון עבורי.

טכנית, כל עוד התזונה מאוזנת

אין בעיה. כל עוד בכל שבוע את מקבלת מספיק חלבונים ויטמינים מינרלים וכיו"ב מבחינה תזונתית אין בעיה. אני מכיר כמה דיאטות שעושות בדיוק את זה. הרעיון מאחורי הדיאטות האלה הוא בדיוק ההפך מגיוון, הרעיון הוא שאחרי יום ימאס לך מהתפריט החדגוני ותאכלי הרבה פחות. הבעיה בדיאטות האלה היא שאינן משנות את אורח החיים שלך ולרוב אחרי שמרזים בהן חוזרים ומשמינים.

למעלה