גיוון בדיאטה

Ron W

New member
תמיד טוב לגוון

בוודאי תפריט השמירה מבחינה קלורית יגרום לך לרזות כרגע ולשמור על המשקל הרצוי כשתגיעי ליעד. כרגע בעודף משקל, תפריט השמירה יתן גרעון קלורי בדיוק כמו דיאטה - למה לגרוע מעבר למה שנדרש ?

פואם1

New member
גיוון בדיאטה

האם זה לא משנה איזו דיאטה אני עושה, כי העיקר כמה קלוריות אני צורכת ומוציאה? בתכנון שלי לעשות כל שבוע דיאטה אחרת, בשבוע הראשון- מבוסס על לחמים, בשבוע השני- מרקים, בשבוע השלישי- דיאטה אחרת, וככה לבלבל את האויב ולא לתת לגוף להרגיש שהוא בדיאטה.

Ron W

New member
ומה אח"כ ? הרי צריך לשמור על התוצאה

אכן קובע המאזו הקלורי, אין דרך לבלבל את האויב... במשקל היעד שלך תהיה צריכה קלורית נמוכה מהממוצע כרגע. הדרך הנכונה להרגיש שאת לא בדיאטה לפחות מנטלית היא פשוט להתחיל את שלב השמירה עכשיו. לא לגרוע ואח"כ להוסיף... להגיע בביטחה ליעד תוך הסתגלות לכמות הקלורית הנכונה לך.

פואם1

New member
האם בשלב השמירה

אני אתחיל דיאטת השמירה- האם ניתן בכל שבוע לנקוט בדרך אחרת של שמירה,כי חשוב מס' הקלוריות ולא תוכן התפריט המובנה? האם עוד בטרם הורדת הקילוגרמים הרצויים צריך להתחיל את דיאטת השמירה? אני רק בשבוע השני של הדיאטה- כבר עכשיו השמירה רלוונטית לי? בשמירה ניתן להוריד במשקל? תודה ואשמח לתשובות

ההבנה בשפה העברית בלבלה בעצמה את המושג

דיאטה. דיאטה זה מה שאוכלים. לא דווקיה מה שאוכלים בשביל לרדת במשקל. צריך לאכול נכון לאורך החיים ואז לא עולים במשקל.

פואם1

New member
אהה הבנתי

אז התכוונתי להרזייה ולא לדיאטה, טעות סמנטית.

בכללי, צריך לאכל כל יום פחות קלוריות

ממה שהגוף שורף. (מאזן קלורי שלילי) ואז יורדים במשקל. (אבל אצל אנשים שמנים זה לא תמיד יעבוד). וצריך גם להרכיב תפריט מתאים ובריא. כזה שאפשר לחיות איתו.

Ron W

New member
אין מצב שזה לא עובד

מי ששורף יותר ממה שהוא מוציא בלי לאבד מסת גוף הוא תחנת כח גרעינית או הנורה של מרידור שמאירה את כל ר"ג... אולי התכוונת שגרעון אנרגטי פוגע בחילוף חומרים ושריפת קלוריות בסיסית. עדיין אם יש גרעון אמיתי, התוצאות לא יאחרו להתבטא בהרזיה.

פואם1

New member
לא עובד

עובדה יש שמנים בעולם, ולא סתם, זה נחשב למחלה, למגיפה. עם עובדות אי אפשר להתווכח.

אם המדע היה יודע לנצל אנרגיה ולהשתמש בה

כמו שתא בגוף עושה, אז זה היה מהפכה מדעית אפילו יותר מאז שגילו את האטום ואיך לפצח אותו. ככה שהגוף הרבה יותר מורכב מכל תחנה גרעינית.

פואם1

New member
מה עניין המדע לשנת שמיטה

דיברתי ורידדתי ברמת הרפרנט. ולא בהוראות הפעלה בליסט בוק.

אמרת שאצל אנשים שמנים מאזן קלורי שלילי

יכול לא לעבוד. אני מניח שאין טעם לפתוח דיון על זה.

זה לא אני אמרתי. זאת עובדה.

זה שאתה אוכל פחות קלוריות אולי אומר לגביך שזה יגרום לך לשרוף שומן. אבל יש אנשים שמנים שאצלהם זה לא ממש יעבוד ביעלות זה גם מוסבר בסרט http://yes.walla.co.il/?w=/7802/1393622 יש בגוף עוד משתנים נוספים שיגרמו לו לשמור על השומן וגם להמשיך לאגור אותו. זה לא רק מעט הקלוריות שאוכלים ביום. זה יותר מה המקור שלהם.

למעלה